Kuglane u Zagrebu i okolici

Ovdje možete postaviti pitanje o svemu što vas zanima vezanom uz kuglački sport
milos
Zna gdje su sva slova
Postovi: 290
Pridružen/a: 09 vel 2009, 10:52

Re: Kuglane u Zagrebu i okolici

Post Postao/la milos »

Saša, u ovom slučaju ja imam pravo biti pristran, ali ti kao tajnik saveza ne. Inače, predstavnik sam Funka za jugoistočnu Evropu (a ja napisah istočnu). Gdje je to? Vjerujem da imaš kartu, naći ćeš je sigurno. Dalje, zašto "športski bowling"? Čovjek je pokrenuo temu s jednostavnim pitanjem gdje se može rekreativno kuglati? Priznaćeš valjda da se to može i na bowlingu sa špagama. Pozz:)) :)
P.S. Bravo, pa ti izgleda govoriš njemački!? Dobro, imenice treba pisati velikim slovom, ali dođe to. Nauči se. Eto rješenja i za tajnika nacionalnog kuglačkog saveza, jer se neki na forumu bune da sadašnji ne ispunjava taj (jezički) uvjet.
dtrnski
Nevini
Postovi: 3
Pridružen/a: 14 ožu 2009, 23:46

Re: Kuglane u Zagrebu i okolici

Post Postao/la dtrnski »

Nazvao sam danas prve tri kuglane i saznao potrebno.
I tako ću polako puniti bazu.
Hvala
dario
Tek protipkao
Postovi: 18
Pridružen/a: 03 ožu 2009, 12:12

Re: Kuglane u Zagrebu i okolici

Post Postao/la dario »

Miloš a da nam ti ipak objasniš tu kartu "jugoistočne Europe" obzirom da su predstavnici Funka i Pavlic i Dragaš i Jurković i Novosel i još neki, pa jel ima dosta Europe za sve vas?
KAJTA
Tek protipkao
Postovi: 84
Pridružen/a: 03 ožu 2009, 13:09

Re: Kuglane u Zagrebu i okolici

Post Postao/la KAJTA »

Miloše,
Uzimam si za pravo da:
Objasni kuglačkim ljudima kako radite i čiji si predstavnik.
Iskoristili ste slabosti klubova odlukom HKS o segmentima (pločama) i uspjeli napraviti nove kuglane.Klubovi i gradovi su našli sredstva na svakakove načine da postave nove kuglane.Zašto to govorim,govorim iz razloga ŠTO NA SVAKOM AMA BAŠ SVAKOM OBJEKTU IMATE KVAROVE,bilo bi dobro kada bi to predstavnici klubova ovdje iznijeli da se vidi kako Funk radi u Hrvatskoj(jugoistočnoj Europi.)Uzeli ste samo i ono malo novaca a briga Vas kako to dalje radi.Gdje Vam je serviser za Hrvatsku,koliko prođe vremena da nešto popravite.Znaš koje je vaše geslo"Drži vodu dok majstori odu".Pogledaj Wolmer,Proteckt pa nigdje nema takovih
problema kao sa Vama i znaš što i kada se pojavi ONI SU TU a ti nama prodaješ maglu.Nisi u stanju osobno reči ja stojim da će Vam kvar biti otklonjem u tom i tom roku.Odličan si prijatelj i sportaš ali ovo što zastupaš i prezentiraš u njihovo ime može negdje drugdje piti vodu možda u Istočnoj Europi.Miloše, da te podsjetim niti ijedan objekat U Hrvatskoj niste počeli raditi po potpisanom ugovoru tj po datumu početka i mnogi klubovi i ostali segmenti vode sa vama i dan danas sporove.Toliko o vašoj poslovnosti.
igrač desne buže
Zna gdje su sva slova
Postovi: 139
Pridružen/a: 06 ožu 2009, 15:06

Re: Kuglane u Zagrebu i okolici

Post Postao/la igrač desne buže »

da, ima ovih iz funka mali milion... 8-)
tko će objasniti kuglačima (Miloš) razliku između npr. zaprešića (gdje bi moglo pasti uskoro i 700) i pongračeva koja je još novija kuglana gdje ako nađeš 600 možeš slaviti tjedan dana
netko bi rekao priprema i održavanje, ali rezultati na onom kupu govore da baš i nije to zbog pripreme jer je kuglana onda bila dobro pripremljena i nova
pitanja za miloša, kakvi su to diamond čunjevi za SP u njemačkoj i zbog čega svi mijenjaju funk čunjeve u sindur i je li istina da neće biti odbijanaca u njemačkoj?
milos
Zna gdje su sva slova
Postovi: 290
Pridružen/a: 09 vel 2009, 10:52

Re: Kuglane u Zagrebu i okolici

Post Postao/la milos »

Kajta,
Mislim da ti ne valja što si tako nervozan i ogorčen na sve. Čuo sam da to povećava tjelesnu masnoću. Najprije da ti zahvalim na komplimentu da sam 'dodličan prijatelj i sportaš'. Rado bih uzvratio komplimente, ali mi je tvoj identitet totalna enigma. Tako si se dobro zakamuflirao, da te ni inspektor Colombo ne bi otkrio. Ljubitelji stripa bi rekli da si Tajanstveni Alan. Meni je ipak simpatičniji Zagorov Čiko (Felipe Gaetano Lopez & Martinez). Kažeš da objasnim ljudima čiji sam predstavnik? Zar nisam rekao da predstavljam Funk? Trebam li dodati i masonsku ložu br. 25? Dakle, slažem se da bi Funk mogao i trebao poboljšatati neke stvari (servis, npr., tj.brzinu reakcije) i da ima prostora da se bude bolji, ima. No, ti tendenciozno iznosiš masu neistinitih podaaka, pa da na to odgovorim: nemamo kvarove na svim objektima. 'Kvarove' smo dosada imali uglavnom na jednom objektu i (zamisli!) uglavnom su se pojavili kada je trebalo platiti ratu duga. Neistina je da nijedan objekt nije završen u ugovornom roku. Kuglana u Virovitici je završena 3 dana prije roka, Zabok je krenuo s radom čim je pripremljeno gradilište, Koprivnica je kasnila mjesec i nešto dana, ali su oni kasnili 8 mjeseci s uplatom...Nisam nažalost u moći garantirati i stati iza preciznog vremena dolaska majstora kada (i ako?) se nešto pokvari, jer to delegira i dirigira centrala u Njemačkoj. Inače, nikada nisam, niti ću prodavati maglu. Radimo na tome da budemo efikasniji i efektivnji. Nikakvi 'segmenti' ne vode sa nama sporove. Znam samo da Funk vodi spor s jednim bivšim suradnicima zbog neuplate poprilične sume novca. Zamolio bih te (ta ipak smo prijatelji, zar ne?) da ubuduće dobro provjeriš činjenice prije nego nešto javno iznosiš. Kažeš Wolmer i Proteckt. Vjerojatno si mislio na Vollmer, koji nažalost više ne postoji. Za Proteckt nisam čuo. Valjda štiti od nečega. Vidim da si precizno locirao i otkrio razlog recesije u Hrvatskoj. Funk uzeo i ono malo para što ima! Bravo, Kajtice! Ma kakav Rohatinski, ti si najveći bankarski stručnjak. Dario ili Daria, odnosno (ah, da, nije lijepo otkriati identitete onih koji su rađe skriveni iza 'nicka'), nisam razumio pitanje. Znači li to da firma ne smije imati više predstavnika u nekoj zemlji ili regionu? Ipak Funk napravi posla za pola godine kao svi drugi zajedno u 5 godina. Neki nabrojani su naši dragi prijatelji i suradnici, kao što je i svatko ko nam preporuči posao. Možeš i ti. Ili ipak ne? Hvala na toploj ljudskoj brizi, ali ne, nije nam mala jugoistočna Evropa. Dapače.
KAJTA
Tek protipkao
Postovi: 84
Pridružen/a: 03 ožu 2009, 13:09

Re: Kuglane u Zagrebu i okolici

Post Postao/la KAJTA »

Miloše,
Nisam rekao da niste napravili kuglanu u potpisanom roku,CITIRAM se:Miloše da te podsjetim niti ijedan objekat u Hrvatskoj nistepočeli raditi po potpisanom ugovoru tj po datumu početka i mnogi klubovi su ostali bez mogučnosti adekvatnog pripremnog treninga na njima.
Da ti navodiš primjer Koprivnice,8 mjeseci a Podravka je ispala u drugu ligu,nekakovi kvarovi pred isplate rate.
I opet mi nisi odgovorio tj znao sam da ne možeš reći da ste u stanju otkloniti kvar u nekom vremenu već opet klubovi plačaju a vi
ubirete lovu svoje poslovnosti.Za Protekt nisi čuo a tko je napravio Belišće,Pakrac,Varaždin,Slavonski Brod.
Da odličan si sportaš i prijatelj stojim iza toga ivijek ali ovo što radite i ti predstavljaš nema smisla.
Da se razumijemo nisam ogorčen i nervozan želim samo da to kuglanje izađe već jednom iz labirinta pojednaca a ovakim svojim predstavljanjem ti si dio toga.Zašto dotični Funk nije isto tako uzeo za predstavnika servisera pod tim i tim imenom a ne ovako kako sada radite.Pa i Rohatinski ima tjelesnu masnoču a ne šminka kao ti pa rješeva probleme nas mali ljudi za razliku od jugoistočne Europe koju ti predstavljaš.
el'bolanjo
Tipka sa dve ruke
Postovi: 476
Pridružen/a: 08 vel 2009, 17:46

Re: Kuglane u Zagrebu i okolici

Post Postao/la el'bolanjo »

PRO-TEC Teške, ali i najpoštenije kuglane...mana je njihov software (stanka od 2 sata na svjetskom u Zadru, a koliko čujem ni u varaždinu baš ne funkcionira)
Irena
Tek protipkao
Postovi: 18
Pridružen/a: 18 vel 2009, 15:05

Re: Kuglane u Zagrebu i okolici

Post Postao/la Irena »

dtrnski je napisao/la:Pozdrav svima, ovo mi je prvi post na ovom forumu.

Slažem jedan site i trebam podatak gdje se može rekreativno kuglati.
Znao sam samo za bowling u Importaneu ali je davno zatvoren.

Svaka je pomoć dobro došla.
Hvala
Možeš u Ozlju na privatnoj kuglani. Lijepo platiš najam i to je to!
Pozdrav iz Karlovca
Josip
Nevini
Postovi: 1
Pridružen/a: 18 ožu 2009, 20:47

Re: Kuglane u Zagrebu i okolici

Post Postao/la Josip »

KAJTA je napisao/la: Za Protekt nisi čuo a tko je napravio Belišće,Pakrac,Varaždin,Slavonski Brod.
Slavonski Brod??? Zar ima Protektova kuglana u Brodu?
p.s. samo pitam informativno, jer neznam, ne želim se svađati ni prepirati.
pozzz
Odgovorite