Julio. Koliko sam čuo izgleda da je nastupila apsolutna zastara.julio je napisao/la:ima li kakvih informacija po pitanju utakmice šubićevac-plitvice i scena koje je pavlic tamo radio ?
pitanje
-
- Zna gdje su sva slova
Re: pitanje
lijepo , sada može nastaviti sa svojim stalnim aktivnostima . uigrana kombinacija skorića , pavlica , kujunđića i maneva
a hksu čestitamo na odličnoj zaštiti svih ostalih odnosno svih nas kuglača od takvih tipova i njihovih djelovanja a mi i nama neka bude kako bude
a hksu čestitamo na odličnoj zaštiti svih ostalih odnosno svih nas kuglača od takvih tipova i njihovih djelovanja a mi i nama neka bude kako bude
Valjda se Julio nisi ponadao da će nakon tvog posta netko pasti u depresiju, pa valjda ti bolje znaš da Dotore ide po sistemu " psi laju karavana prolazi"
Drugi nitko ne MOŽE nešto poduzeti,a mali administrativac mora vezati svoje konje gdje mu gazda kaže!!
Tako to ide u zemljama na brdovitom Balkanu!
Drugi nitko ne MOŽE nešto poduzeti,a mali administrativac mora vezati svoje konje gdje mu gazda kaže!!
Pedro ima očiti kompleks "malog administrativca". Taj mu je valjda kriv i kad u Brazilu padne tuča. Ne sjećam se ni jednog posta gdje ga nije spomenuo u negativnom kontekstu... Indikativno?pedro je napisao/la:Valjda se Julio nisi ponadao da će nakon tvog posta netko pasti u depresiju, pa valjda ti bolje znaš da Dotore ide po sistemu " psi laju karavana prolazi"

Vjerojatno je i on bio kandidat na to radno mjesto, ali nije prošaonewform1 je napisao/la:Pedro ima očiti kompleks "malog administrativca". Taj mu je valjda kriv i kad u Brazilu padne tuča. Ne sjećam se ni jednog posta gdje ga nije spomenuo u negativnom kontekstu... Indikativno?pedro je napisao/la:Valjda se Julio nisi ponadao da će nakon tvog posta netko pasti u depresiju, pa valjda ti bolje znaš da Dotore ide po sistemu " psi laju karavana prolazi"
Tako to ide u zemljama na brdovitom Balkanu!![]()
![]()
![]()
![]()

Meni stil vise zvuci kao netko tko je zbog “administrativca” morao otici iz saveza!Krunoslav je napisao/la:Vjerojatno je i on bio kandidat na to radno mjesto, ali nije prošaonewform1 je napisao/la:Pedro ima očiti kompleks "malog administrativca". Taj mu je valjda kriv i kad u Brazilu padne tuča. Ne sjećam se ni jednog posta gdje ga nije spomenuo u negativnom kontekstu... Indikativno?pedro je napisao/la:Valjda se Julio nisi ponadao da će nakon tvog posta netko pasti u depresiju, pa valjda ti bolje znaš da Dotore ide po sistemu " psi laju karavana prolazi"
Tako to ide u zemljama na brdovitom Balkanu!![]()
![]()
![]()
![]()
po meni pedro nije napisao ništa netočno vezano za administrativca , koji ne služi ničemu konkretnijem jer poluge vuče mikac a ovaj ga se boji dok je savez u nekoj vrsti stagnacije jer se ništa konkretno ne događa
Ne kužim... A tko bi trebao vući poluge? Tajnik ionako samo provodi politiku predsjednika i održava rad saveza. I do sada je to radio odlično (mislim na funkcioniranje operative). Nema razloga da tako i ne bude. A da bi mu se Mikac trebao klanjati do poda, trebao bi.Savez je profunkcionirao operativno, i to je Mikcu donijelo drugi mandat.julio je napisao/la:po meni pedro nije napisao ništa netočno vezano za administrativca , koji ne služi ničemu konkretnijem jer poluge vuče mikac a ovaj ga se boji dok je savez u nekoj vrsti stagnacije jer se ništa konkretno ne događa
A kojem to savezu, klubu, političkoj stranci tajnik vodi glavnu riječ ???? Kao što kaže newfrom1 tajnik ionako samo provodi politiku predsjednika i održava rad saveza. I do sada je to radio odlično (mislim na funkcioniranje operative).pedro je napisao/la:Valjda se Julio nisi ponadao da će nakon tvog posta netko pasti u depresiju, pa valjda ti bolje znaš da Dotore ide po sistemu " psi laju karavana prolazi"
Najlakše je ljudima reći ono što im se sviđa, to stvarno može svatko, a reći im istinu za to treba imati hrabrosti.
-
- Zna gdje su sva slova
I pjevaju onu: Ne može nam nitko ništa, jači smo od sudbine.......