evo temeNeron je napisao/la:Jbt bjelovar je na temi i u medjunarodnim utakmicama. Julio preboli poraz napokon. Svi smo shvatili da je Bjelovar teska kuglana. Kako ti je i napisano pogledaj rezultate juniora. A to sto vama profesionalcima smeta svaka dlaka,mikroklima na kuglani,rasvjeta,to je ocito vas problem. Ti sunce svi su odjednom postali kuglacki Ronaldo i Neymar pa se trazi dlaka u jajetu. A u devedesetdevet posto slucajeva losa igra i los rezultat potjece od lose igre samoga igraca. I vise necu o tome jer ides na zivce svima sa tim kmecanjem o bjelovarskoj kuglani.julio je napisao/la:čestitke zaprešiću na osvojenom zlatu , bilo je jako teško pratiti na onom lošem strimu ali jako sam ponosan na odličnu igru . ponosan sam i na cure i istre kojima isto čestitam . mertojak je odradio odličnu stvar plasiravši se među 4 najbolje ekipe svijeta . mi u osijeku svakako moramo razmisliti pašu li mlađim igračima uredne i pripremljene staze ili ćemo kao i bjelovar raditi na tome da djeci ubijemo volju za treningom i kuglanjem .
nije to kmečanje
jednostavno treba govoriti istinu i biti pošten i priznati da bjelovar igra na tehnički neispravnoj kuglani
HKS mora dva puta godišnje poslati inspekciju na pregled kuglana koje žele imati licencu ako žele zadržati prvenstvo regularnim , to ću ponavljati sve dok bjelovar ne riješi problem svoje kuglane a vi me mrzite
ako netko želi igrati 1. ligu onda neka igra ispravnim daskama položnicama , ono što je u bjelovaru je sramota prvenstveno za bjelovar , a onda za hks i sve nas
mertojak je popravio svoju kuglanu i pod cijenu gubitka prvenstva i svaka im čast na tome , dok vi znate da bi ispali iz lige da sredite kuglanu pa muljate i lažete sve nas u oči da vam je kuglana super i ispravna