Proglašenje rezultata

Pravila kuglanja, natjecanja, suđenje, športski rekviziti
Avatar
Nikola
Raspisani lik
Postovi: 698
Pridružen/a: 20 vel 2009, 03:35
Lokacija: Ogulin

Re: Proglašenje rezultata

Post Postao/la Nikola »

čep je napisao/la:
Nikola je napisao/la:Kod nas u Regiji Zapad se vrši proglašenje i u 5.HKL. Osim onih 80% nesposobnih sudaca za koje se uporno pitam kako iznova dobivaju licencu (Svake četiri godine po kategoriju više)... Ne znam kakvo je stanje kod vas u regijama,ali kod nas i igrači kluba domaćina znaju suditi utakmice,a voditelj lige to dopušta.. :mrgreen:

stvarno "počinjem" vjerovat da imaš nešto lično protiv gosp.Majnarića! :) Stariji čovjek,a i one cvikse mu se magle,možda ne vidi pa to dopušta!
A web stranica mu je "MRAK"!!! HAHAHHAAHAH
Ma ja sam njegov najveći fan.... :mrgreen: :mrgreen:
Avatar
šmizla
Tek protipkao
Postovi: 45
Pridružen/a: 17 ožu 2009, 14:10

Re: Proglašenje rezultata

Post Postao/la šmizla »

sasa je napisao/la:nema direktne financijske kazne
smanjite sucu ocjenu i on će dobit manje utakmica za sudit sljedeći put
to mu je kazna
O kakvoj kazni ti pričaš kad se zna da nemate dovoljno sudaca, osim penzića (neka mi ne zamjere, ali neki više ni ne vide ni ne čuju).. Te ocjene su notorna glupost i trošenje papira.
Za početak treba mijenjati Pravilnik o kuglanju, (jer je napisan još za doba kad je pok. Gojko bil dečec i slagal čunjeve iza svakog hica),. Promjenila se kompletna tehnologija, od automata i maziva, sve do samih čunjeva, pa sad u svakom gradu vrijede druga pravila. A o bosima koje se non-stop bacaju da i ne pričamo, a više ih nitko i nigdje ne sudi ni u Zagrebu.
bogi12345
Nevini
Postovi: 5
Pridružen/a: 19 sij 2010, 11:49

Re: Proglašenje rezultata

Post Postao/la bogi12345 »

ZrntscheZ je napisao/la:3. lige su u pravilu totalno amatersko - rekreacijske pa se i ta formalna pravila oko postrojavanja i predstavljanja malo labavije provode...
iako, slažem se, ako su u pravilniku i naputku trebala bi se primjenjivati...

mogu vam dati primjer iz naše 3.HKL sjever...klubovi igraju tekme i tokom tjedna, u terminima treninga koji su nerijetko u ranim popodnevnim satima...(16-17h)...i kako da ja skupim 6 igrača za predstavljanje kad mi ekipa sačinjena od 3 juniora i 3 kadeta od kojih su neki u to doba još na nastavi pa se skupljamo tokom cijele tekme?!
Kuglamo u istoj ligi pa mi molim te navedi klubove koji igraju u tim poslijepodnevnim terminima za vrijeme treninga i ono što mi posebno ide na živce je da već u nekoliko tema na ovom forumu 3.ligu okarakteriziraju kao amatersko-rekreacijsku, pa tako i ti koji se u njoj kuglaš, pa onda kad je to takva liga molim da se više ne dodjeluju suci iz saveza koji se masno plaćaju za nerad i neprovođenje uputa koje su propisane,a da ne govorim da su rezultati usudio bi se reći podosta jednaki na drugu ligu pa čak da ima i rezultata pojedinaca kojih se ne bi posramili niti prvoligaši.I na kraju ja volim pobijediti pa da igram čak i za govno!!!bilo ono rekreacijsko ili polurekreacijsko ili ti ka profesionalno.
Avatar
ZrntscheZ
Forumsko piskaralo
Postovi: 1531
Pridružen/a: 07 vel 2009, 12:52
Lokacija: Kneževina Međimurje, 46 24' 10.32''N 16 25' 17.81''E

Re: Proglašenje rezultata

Post Postao/la ZrntscheZ »

bogi12345 je napisao/la:Kuglamo u istoj ligi pa mi molim te navedi klubove koji igraju u tim poslijepodnevnim terminima za vrijeme treninga i ono što mi posebno ide na živce je da već u nekoliko tema na ovom forumu 3.ligu okarakteriziraju kao amatersko-rekreacijsku, pa tako i ti koji se u njoj kuglaš, pa onda kad je to takva liga molim da se više ne dodjeluju suci iz saveza koji se masno plaćaju za nerad i neprovođenje uputa koje su propisane,a da ne govorim da su rezultati usudio bi se reći podosta jednaki na drugu ligu pa čak da ima i rezultata pojedinaca kojih se ne bi posramili niti prvoligaši.I na kraju ja volim pobijediti pa da igram čak i za govno!!!bilo ono rekreacijsko ili polurekreacijsko ili ti ka profesionalno.
otvorenjem nove kuglane u VŽu su se od ove sezone termini tekmi izboljšali...ali do jesenas je bilo klubova čije su utakmice počinjale radnim danom u 16,00h...sada je to bolje posloženo pa nema početka prije 17,30-18,00h...jedino kaj je ostalo da se igra jedno kolo preko 6 dana...od ponedjeljka u 18h (Prosvjetar, Elektra...), preko cijelog tjedna sve do nedjelje u 15,00 (Varteks) ili čak 17,30 (Cesta).

I mislim da si me malo zamijenil s nekime, jer ja već godinama nisam ni blizu 3.lige.
nije bitno koliko padne od pogođene kugle...cifra se stvara s većim brojem srušenih drva iz promašaja :roll:
bogi12345
Nevini
Postovi: 5
Pridružen/a: 19 sij 2010, 11:49

Re: Proglašenje rezultata

Post Postao/la bogi12345 »

Jesam zamijenio sam, moje isprike :oops:
Novi sam.Nisam mislio ništa loše, ali bez obzira nedam da se o bilo kojoj ligi ispod druge govori na taj način kao amaterskoj jer ona je po meni amaterska samo po financijama i toliko koliko svaki klub želi da bude amaterski.
Odgovorite