PODRŠKA MIRI SEMENSKOM

Aktualne teme
zorislaw
Zna gdje su sva slova
Postovi: 296
Pridružen/a: 19 vel 2009, 09:48

SUSPENDIRAN MIROSLAV SEMENSKI

Post Postao/la zorislaw »

molio bih sve forumaše koji znaju o čemu se radi da iznesu svoj stav jer način kojim je izvedena suspenzija sugerira da osim što je drpio apsolutno sav novac iz saveza vjerovatno je lišio života nekolicinu članova izvršnog odbora?
devetka987
Zna gdje su sva slova
Postovi: 292
Pridružen/a: 15 lip 2009, 14:44

Re: SUSPENDIRAN MIROSLAV SEMENSKI

Post Postao/la devetka987 »

Kada pogledaš IO ZKS-a sve ti je jasno. Činjenica je da Miro nije pronevjerio ni kune, ali da je nemaran to je točno. Šojata očito muče načini plaćanja. Tko je vidio da sve ide preko računa. Njemu je neshvatljivo da treba plaćati poreze i prireze. Uzor su mu drugi savezi koji također krše propise. Uostalom njegov slučaj iz bivšeg kluba dovoljno govori sam za sebe. Nije ga slučajno Lulić uzeo za suradnika. U cijeloj toj priči čudi me Kaštelanac koji, kao predsjednik NO, dozvoljava osnivanje komisije od 4 člana da istražuje poslovanje Semenskog i još da bude u njenom sastavu (još su unutra Šojat I Kopasić, neznam ko je treći ali vjerujem da je neko sličan njima). NO je početkom godine na zahtjev Šojata razmatrao poslovanje i nije našao bitnih nepravilonsti u radu. Nadam se da će Šojat tako srčano ući u orbu sa Lulićem i Mezakom u HKS-u jer Semenski je beba za ove gore.
Dajte si zamislite da Mezak vodi turnire mladih u ZG. :oops: :oops:
zorislaw
Zna gdje su sva slova
Postovi: 296
Pridružen/a: 19 vel 2009, 09:48

Re: SUSPENDIRAN MIROSLAV SEMENSKI

Post Postao/la zorislaw »

ako su nađene neke nepravilnosti onda znači da i NO mora snositi neke sankcije
Kegelmaniac
Raspisani lik
Postovi: 627
Pridružen/a: 16 lip 2009, 08:35

Re: SUSPENDIRAN MIROSLAV SEMENSKI

Post Postao/la Kegelmaniac »

Šojat je podržao Lulića na skupštini, to znači da podržava lopovluk, krađe, malverzacije i sukobe interesa. Ukoliko Semenski radi nešto protuzakonito, onda je to u skladu sa politikom i razmišljanjem Kuglačkog saveza Hrvatske. Ako je tako, onda mi je nekako nelogično da je Semenski suspendiran. Možda Šojatov savez funkcionira bolje od Lulićevog ili je ovo početak Šojatovog juriša na fotelju predsjednika saveza.

Leku za predsjednika! 8-)
pio III
Nevini
Postovi: 1
Pridružen/a: 21 svi 2009, 13:21

Re: SUSPENDIRAN MIROSLAV SEMENSKI

Post Postao/la pio III »

Svi koji su dobronamjerni dužni su pomoći da se nekih spodoba u kuglanju zauvijek riješimo.
Avatar
newform1
Forumsko piskaralo
Postovi: 1931
Pridružen/a: 05 vel 2009, 23:09
Lokacija: Zagreb

Re: SUSPENDIRAN MIROSLAV SEMENSKI

Post Postao/la newform1 »

Ako se mene pita, imam više povjerenja u Mireka nego u Šojata i ekipu...samo ima li Miro nekog normalnog da mu pomogne protiv njih. Ne za zataškavanje, nego za čiste račune...
ja_sam
Nevini
Postovi: 5
Pridružen/a: 09 vel 2009, 09:50

Re: SUSPENDIRAN MIROSLAV SEMENSKI

Post Postao/la ja_sam »

Može li netko detaljnije pojasniti o čemu se točno radi? Jako me ova vijest iznenadila...
kaliopa
Nevini
Postovi: 3
Pridružen/a: 16 lip 2009, 14:00

Re: SUSPENDIRAN MIROSLAV SEMENSKI

Post Postao/la kaliopa »

Ne mogu vjerovati, tko u kuglanju osim Mire vodi brigu o najmalđim kuglačima, zar ćemo zaista dozvoliti da čudni ljudi koji imaju nejasne (čitaj sumjnive) ciljeve razvoja kuglačkog sporta vode poltiku koja ioanko već do sada ima negativne konotacije u sportskom smislu. Da li se ovdje radi o suspenziji kao u Kusturičinom filmu "otac na službenom putu"- netko je rekao, vidio...... Gdje su dokazi, što Miro ima reći na tu temu????? :(
devetka987
Zna gdje su sva slova
Postovi: 292
Pridružen/a: 15 lip 2009, 14:44

Re: SUSPENDIRAN MIROSLAV SEMENSKI

Post Postao/la devetka987 »

Što se Mireku stavlja na teret? Kao imao je nešto gotovine od godišnjih registracija koju je prikazao da je prikupljena (što i je) ali, s obzirom da se savez u to vrijeme selio nije je predao u knjigovodstvo. Miro ko Miro je to stavio u kutije koje su stajale godinu dana u ZKS i na to zaboravio. Naravno kada je zatraženo od njega našla se i lova i uplatnice ne kod Mire doma nego u ZKS. Je propust Mireka ali dali zaslužuje ovakav odnos ja mislim da ne. Neka opomena, novčana kazna ili sl. OK ali ovo...
Kaštelanac bi trebao kao član NO tražiti na uvid Šojata uplatnice i specifikaciju troškova veteranskog prvenstva RC. Navodno su igrači dobivali uplatnice HKS-a. Ima li netko na forumu uplatnicu sa veteranskog prvenstva da to potvrdi? Isto tako treba predsjednika pitati za mjesečne putne troškove i mobitel na račun saveza. Sve će vjerojatno završiti na sudu sa nemalim troškovima na obije strane.
Iz svega ovoga štetu će imati kuglački sport i Miro koji će morati dokazivati da nije ništa ukrao. Tko će odgovarati za nanesenu štetu ako se ispostavi da Miro nije kriv. Dali će se Mezak ili Šojat podmiriti nastale troškove iz vlastitog džepa ispričati se i doživotno povući iz kuglanja? Sumnjam.
vskender
Tek protipkao
Postovi: 50
Pridružen/a: 20 lip 2009, 00:47
Lokacija: Brod Moravice

PODRŠKA MIRI SEMENSKOM

Post Postao/la vskender »

Eto, jedan glas podrške
Zadnja izmjena: vskender, dana/u 20 lip 2009, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
Odgovorite