Javi koji dio ti treba..Croman007 je napisao/la:Jel postoje na kojoj kuglačkoj stranici ispiti za kuglačke sudce??? Ako itko zna zamoli bih da stavi link,jer ja nigdje nisam takvo nešto našao!
Važeći kuglački propisi
Re: Važeći kuglački propisi
Ja se nadam da je naša krovna organizacija osigurala sve liječničke službe, a ujedno i oštro protestirala vodstvu FIQ-a. jer, eto, u Tallinu su jučer Pave i Matija, kao i Ines odigrali 2 x 120 hitaca, a ako Bog da, Ines i Matija će to i sutra učiniti, dok po našim propisima o dvojnoj registraciji, smiju odigrati samo 120 hitaca tjedno. Nadam se da će to njihova krhka tijela izdržati i da im to neće uništiti karijere i zdravlje, jer to je 4 x više od onoga što smiju izbacati po našim VAŽEČIM KUGLAČKIM PROPISIMA!
U tim istim propisima su i obavezni pločasti segmenti za 2. ligu.newform1 je napisao/la:Ja se nadam da je naša krovna organizacija osigurala sve liječničke službe, a ujedno i oštro protestirala vodstvu FIQ-a. jer, eto, u Tallinu su jučer Pave i Matija, kao i Ines odigrali 2 x 120 hitaca, a ako Bog da, Ines i Matija će to i sutra učiniti, dok po našim propisima o dvojnoj registraciji, smiju odigrati samo 120 hitaca tjedno. Nadam se da će to njihova krhka tijela izdržati i da im to neće uništiti karijere i zdravlje, jer to je 4 x više od onoga što smiju izbacati po našim VAŽEČIM KUGLAČKIM PROPISIMA!

Ma ljudi nema potrebe,pa Bamberg igra na plastici i to sa starim čunjevima LIGU PRVAKA,a kod nas još malo pa će zatvorit kuglana koja nema ploče.Mislim toliko o tome da pravila kuglanja na 9 čunjeva vrijede jednako za sve.Krunoslav je napisao/la:U tim istim propisima su i obavezni pločasti segmenti za 2. ligu.newform1 je napisao/la:Ja se nadam da je naša krovna organizacija osigurala sve liječničke službe, a ujedno i oštro protestirala vodstvu FIQ-a. jer, eto, u Tallinu su jučer Pave i Matija, kao i Ines odigrali 2 x 120 hitaca, a ako Bog da, Ines i Matija će to i sutra učiniti, dok po našim propisima o dvojnoj registraciji, smiju odigrati samo 120 hitaca tjedno. Nadam se da će to njihova krhka tijela izdržati i da im to neće uništiti karijere i zdravlje, jer to je 4 x više od onoga što smiju izbacati po našim VAŽEČIM KUGLAČKIM PROPISIMA!![]()
- lukodp
- Forumsko piskaralo
- Kontakt:
Zanima me vaše mišljenje o zagrijavanju prije nastupa u trenirci. Pošto sam načuo da je na utakmici između Šubičevca i Splita (1.HKL Ž) bio prisutan delegat zbog tog problema, pa me zanima što vi mislite da li to treba sankcionirati ili ne...
http://www.kuglanje.net/kladionica-20-kolo/#comments
Ja osobno sam to nekoliko puta napravio bez posljedica ali u 3.HKL gdje su pravila možda malo blaža. Kakvo je stanje stvari u ostalim ligama (posebice u 1.HKL)?
http://www.kuglanje.net/kladionica-20-kolo/#comments
Ja osobno sam to nekoliko puta napravio bez posljedica ali u 3.HKL gdje su pravila možda malo blaža. Kakvo je stanje stvari u ostalim ligama (posebice u 1.HKL)?
Luko Del Ponte
-
- Tek protipkao
Kao prvo nisi definirao koji dio trenerke ali ajmo redom !
GORNJI DIO: Igrač/ica na predstavljanju mora biti u dresu u kojem će nastupiti (gornji dio) a zagrijavati se može u gornjem dijelu trenerke te ga prije prvog hica obavezno mora skinuti i nastupati u klupskom dresu !
DONJI DIO: Izuzetno u nekim slučajevima Glavni sudac može dozvoliti nastup igraču/čici u donjem dijelu trenirke ali nemože mu dozviliti da se u dinjem dijelu zagrijava pa ga prije nastupa skine, znači ukoliko se zagrijava u donjem dijelu trenerke onda mora i odigrati svoje hice u donjem dijelu.
U GORNJEM DIJELU TRENERKE NE MOŽE SE OGRATI UTAKMICA !
GORNJI DIO: Igrač/ica na predstavljanju mora biti u dresu u kojem će nastupiti (gornji dio) a zagrijavati se može u gornjem dijelu trenerke te ga prije prvog hica obavezno mora skinuti i nastupati u klupskom dresu !
DONJI DIO: Izuzetno u nekim slučajevima Glavni sudac može dozvoliti nastup igraču/čici u donjem dijelu trenirke ali nemože mu dozviliti da se u dinjem dijelu zagrijava pa ga prije nastupa skine, znači ukoliko se zagrijava u donjem dijelu trenerke onda mora i odigrati svoje hice u donjem dijelu.
- lukodp
- Forumsko piskaralo
- Kontakt:
Mislim da se radilo o gornjem dijelu i skidanju istog kada počne igra...zagreb12345 je napisao/la:Kao prvo nisi definirao koji dio trenerke ali ajmo redom !
Luko Del Ponte
- ZrntscheZ
- Forumsko piskaralo
- Lokacija: Kneževina Međimurje, 46 24' 10.32''N 16 25' 17.81''E
"potpisujem" ZG12345
nije bitno koliko padne od pogođene kugle...cifra se stvara s većim brojem srušenih drva iz promašaja 

ZG12345 takodjer se u potpunosti slažem sa tvojim objašnjenjem u svezi trenerke, odnosno
nastupa i zagrijavanja. Medjutim, ukoliko ti je poznato molio bih da objaviš u kojem Pravilniku je to
regulirano.
nastupa i zagrijavanja. Medjutim, ukoliko ti je poznato molio bih da objaviš u kojem Pravilniku je to
regulirano.
- ZrntscheZ
- Forumsko piskaralo
- Lokacija: Kneževina Međimurje, 46 24' 10.32''N 16 25' 17.81''E
članak 92 Pravilazeljar je napisao/la:...molio bih da objaviš u kojem Pravilniku je to regulirano....
i
članci 27 i 30 Sudačkog naputka
nije bitno koliko padne od pogođene kugle...cifra se stvara s većim brojem srušenih drva iz promašaja