Stranica: 1/3.

Predsjednik ZKS-a

Postano: 29 ruj 2009, 10:58
Postao/la zeko
Ima više kandidata za predsjednika ZKS-a (Petković, Dragaš, Raškaj, Maričić, Bratković).
Kaj mislite ko ima najveće šanse?

Re: Predsjednik ZKS-a

Postano: 29 ruj 2009, 11:43
Postao/la sasa
onaj koji skupi najviše glasova po meni ima i najveće šanse :ugeek:

Re: Predsjednik ZKS-a

Postano: 29 ruj 2009, 11:56
Postao/la zeko
istina :lol:
moj favorit je Pero

Re: Predsjednik ZKS-a

Postano: 29 ruj 2009, 12:21
Postao/la kazem
Ja sam za Bratkovića jer je mlad, ambiciozan, perspektivan i visoko obrazovan pa može dugo trajati.

Re: Predsjednik ZKS-a

Postano: 29 ruj 2009, 12:24
Postao/la zeko
i ja bi bio ali iza projekta Bratković stoji Mezak, priča mi je malo čudna ali potvrđena je iz više izvora

Re: Predsjednik ZKS-a

Postano: 29 ruj 2009, 12:28
Postao/la devetka987
Pero Maričić bi bio najbolji izbor jer Raškaja i Bratkovića gura Mezak, pa bi to previše sličilo HKS-u. Dragaš malo bi malo nebi, a sve gleda kroz Medveščak što nebi za savez bilo dobro.

Re: Predsjednik ZKS-a

Postano: 29 ruj 2009, 12:30
Postao/la Georgina
i meni je Pero najbolji izbor za predsjednika
doktor, neutralan je i nema skandala iza sebe
pravi gospodin! ima moj glas

Re: Predsjednik ZKS-a

Postano: 29 ruj 2009, 12:43
Postao/la zeko
jel može netko objasniti novonastalu ljubavnu vezu između bratkovića i mezaka? za Raškaja je svima jasno, ali koliko nam je poznato i Goran je bio žestoki oponent Mezakog djelovanja.
to me podsjeća na najnoviju ljubavnu vezu između budućeg izborničkog kandidata Pezelja i spletkaroša Lulića gdje se iz tih ljubavnih veza rađaju nove funkcije u savezima ;)

baš zbog toga je potreban netko razzman, pamentan i onaj koji nije priklonjen niti jednoj strani a to je - Pero!!!!!!

Re: Predsjednik ZKS-a

Postano: 29 ruj 2009, 13:14
Postao/la goran bratkovic
ajde kada ste me već povukli ovuda...
je, razgovarao sam s dosta ljudi o tome što bi tu trebalo raditi i na koji način to funkcionira. jedini izvor formalnih informacija mi je bio HKS...i Mezak. s njim sam i prvim razgovarao ima li uopće smisla da se kandidiram i koliko tako nešto zahtjeva truda i vremena.
o svojoj kandidaturi još nisam odlučio, ali jednu stvar mogu reči sigurno: niti jesam niti ću biti ni u jednom klanu. meni nije niti slučajno taj položaj nešto čime ću graditi svoje "ja" niti imati od toga ikakve koristi...naprotiv! tu sam zato da pomognem i neke stvari probam organizirati kako mislim da bi bolje funkcionirale. ako se odlučim kandidirati nadam se da će institucija koja će birati propisati uvjete, zatražiti programe i kvalifikacije kandidata pa će tamo svatko napisati što i kako misli. isto tako bi želio da tada sav taj materijal biti dostupan svima pa neće biti mjesta "rekla-kazala" aranžmanima. i tada, nadam se s takvim uvjetima, svi će moći donijeti svoje sudove i izabrati kandidata za kojeg smatraju da je najbolji za tu dužnost.

i, baš me zanima, da mi netko odgovori kaj bi ja to mogao imati iz "pakta" s Mezakom?!...kada već ta pretpostavka postoji

Re: Predsjednik ZKS-a

Postano: 29 ruj 2009, 13:49
Postao/la krcko
Organizacije poput ZKS,HKS i slične , apsolutno zahtjevaju zbog posebnosti funkcioniranja pošteno propisane uvjete natječaja i razum pri izboru jer je u današnje vrijeme bar u kuglanju vrlo teško pronaći iskusnu izbornu komisiju ( ili IO )koja istovremeno nije bremenita zaduženjima iz prošlosti, a samim time i povratom minulog duga. Tako, svi kandidati već u startu nisu u ravnopravnom položaju bez obzira na eventualni pisani program. Upravo zbog toga dolazi do lobiranja, neprincipijelnih prijateljstava i sličnih pojava koje u konačnici dovode do općeg nezadovoljstva. Bojim se da kandidati bez iskustva u vođenju sličnih športskih institucija, bez obzira na volju ili želju već u startu gube na osobnosti što konačno zasigurno dovodi do velikih problema.