kazem je napisao/la:Pričaš gluposti i nemoj stavljati nekome nešto što nije rekao ili napisao a netočno je da sam rekao da laže.Što se tiće" čuo sam" imaš hrpu takvih gluposti u postovima koje se svode na čuo sam , imam informaciju,rekao je itd. tako da i ti imaš takvih bisera ili sličnih pa nije baš umjesno nekome popovati a malo se vrati unazad i provijeri da li sam u pravu.Ako se već manje više svi znamo na ovome forumu i 90% se piše imenima ne znam što tebe mući, ako se napiše bilo čije ime a iskreno poznavajući M.M nebi me čudilo da je to istina jer je on već duže vrijeme ekipi iz HKS u ....tako da mu se još samo noge vide a ako je to istina za očitovanje onda ga ni kirurški neće moći ukloniti iz ....Ljepi pozdrav tebi i istomišljenicima.
tomcat je napisao/la:Newform1 čovjek je u pravu jer ni jednom riječju nije rekao da netko laže ali ako čitaš između redova onda si u pravu.Što se tiče kazema valjda misli na očitovanje M.M prema HOO za nekoliko godina unazad a to je tko mu je bio trener, maser ,fizioterapeut, kojih i kakvih prvenstva itd.Pa su tu vjerojatno razni Mikci(zlo za hrvatsko kuglanje netko je napisao a možda i ja)Boljati, Petrovići i još neki a koje je on vjerojatno morao izmisliti za rad sa njime kako bi opravdao svu lovu koju je primio od njih.Mislim da se njima neće ništa dogoditi ali sebi će možda učiniti medvjeđu uslugu ali daj bože da sam u krivu, naravno ako se dozna istina o svemu.Kako je počeo Čop vjerojatno će i istjerat istinu na vidjelo.Ali moje iskreno mišljenje o cijeloj toj slavonskoj reprezentativnoj ekipi koja je od svjetskog 2000 u Poljskoj odpilila kolegu Fučkara i nije ni jednom riječju stala u njegovu obranu već su čuvali svoje guzice i čak govorili neki protiv njega a poslije mu ko bajagi bili prijatelji , je ni manji ni više jednostavno ljigava.A do danas se baš nisu puno promijenili.Pozdrav.
kazem je napisao/la:1.Post od 13. veljače Željko Petrović,izbornik,ako čitaš između redova objasni što je pjesnik htio reči
2.Post "miloša"2.9 potkrepljuje samo dio mojih tvrdnji
Kad si tako dugo u kuglanju onda bi znao što se valja iza brda i kuha u loncu HKS jer ti je to krovna organizacija i valjda te interesira što se događa?
Ali da se razumijemo ne želim sa tobom polemizirati o tome već bih želi da ako si dugogodišnji u tome sportu da se uključiš u rad svih kuglačkih zaljubljenika na pošten način i za boljitak svih vas kuglača koji uživate u tom sportu.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.