Stranica: 1/2.

Kaos u savezima

Postano: 13 lis 2009, 08:30
Postao/la Kegelmaniac
Jel zna netko što se događa u savezima tj. trenutno stanje u ZKS-u? (Saša - ti bi najbolje mogao odgovoriti na to!)
I što se događa u HKS-u? (muljanje sa kategorizacijama, varanje olimpijskog odbora) Arcy, Crnčec?

Re: Kaos u savezima

Postano: 13 lis 2009, 13:08
Postao/la sasa
u ZKSu nema kaosa, zna se tko što i kako radi
obično su novosti nakon izvršnih odbora
a takav jedan je u subotu pa ćemo vidit...

Re: Kaos u savezima

Postano: 13 lis 2009, 13:13
Postao/la arcy
Što se tiče ZKS-a mislim da savez funkcionira dobro s obzirom da su "krači" za jednog čovjeka u administraciji, te da još nije izabran novi predsjednik. Lige idu OK, turniri mladih sa 120 klinaca također. A za HKS stvarno nemam pojma, čujem svašta, ali trenutno uživam radeći sa svojima i nemam ni želje ni volje kvariti si ovaj gušt sa vanjskim problemima. Ja sam upozoravao tri godine što će se kad-tad dogoditi ali rukovodioci su rekli da je to sve OK. Kad si u manjini misliš da je većina pametnija (Skupština i IO) i to poštuješ. No na žalost izgleda da svaki račun dođe kad-tad na naplatu.

Re: Kaos u savezima

Postano: 16 lis 2009, 09:12
Postao/la zeko
Nekako mi se čini da je toliko dobro u ZKS-u da im nije niti potreban predsjednik :lol:
U HKS-u je frka jer su muljali sa lovom

Re: Kaos u savezima

Postano: 23 lis 2009, 17:41
Postao/la newform1
Evo nas u Večernjaku...na žalost...
http://www.vecernji.hr/sport/ostalo/hks ... anak-39160

Re: Kaos u savezima

Postano: 24 lis 2009, 11:23
Postao/la krcko
Zamisli skijaše smradove. U kuglanju se to ne može dogoditi !!!!!!! :shock:

Re: Kaos u savezima

Postano: 24 lis 2009, 12:06
Postao/la lukodp
Kažu da je bilokakva reklama, dobra reklama... ali ovo je zbilja sramota. Kad nekoga prevariš onda si prevarant, razlozi nisu bitni... :(

Re: Kaos u savezima

Postano: 31 lis 2009, 12:58
Postao/la kazem
Čujem da se M.Mušanić morao očitovati prema HOO radi sranja u HKS pa iz bojazni za sebe i svoja primanja koja je na taj način priskrbio,nije baš bio istinit tj. i on drži ljestve ekipi iz HKS. Bravo Mario! ( Ako je to istina? ).

Re: Kaos u savezima

Postano: 31 lis 2009, 17:42
Postao/la newform1
Uopće ne znam o kakvoj se vrsti očitovanja radi, ali vezano uz post koji si ostavio: ja bih ga na tvom mjestu obrisao i nastojao zaboraviti!!!
Navesti nekome ime i prezime uz "čuo sam" je, po meni neozbiljno i neodgovorno. Ako je, nema štete, ali ako nije? Kako ćeš oprati i sebe i njega? Naročito njega! I još ga optužiti na to da je lagao...

Re: Kaos u savezima

Postano: 31 lis 2009, 20:25
Postao/la kazem
Pričaš gluposti i nemoj stavljati nekome nešto što nije rekao ili napisao a netočno je da sam rekao da laže.Što se tiće" čuo sam" imaš hrpu takvih gluposti u postovima koje se svode na čuo sam , imam informaciju,rekao je itd. tako da i ti imaš takvih bisera ili sličnih pa nije baš umjesno nekome popovati a malo se vrati unazad i provijeri da li sam u pravu.Ako se već manje više svi znamo na ovome forumu i 90% se piše imenima ne znam što tebe mući, ako se napiše bilo čije ime a iskreno poznavajući M.M nebi me čudilo da je to istina jer je on već duže vrijeme ekipi iz HKS u ....tako da mu se još samo noge vide a ako je to istina za očitovanje onda ga ni kirurški neće moći ukloniti iz ....Ljepi pozdrav tebi i istomišljenicima.