...ali je i ova druga pomalo promašena jer nisam želio raspravljati o "razbijačima" i "tehničarima" već o tome na koji način dokazati postoji li razlika među njima između ostalog... ali natuknut ću vam jednu činjenicu, a ta je da je preciznost ipak dominantno urođena a snaga nije, nešto kao kod sprinta i eksplozivnosti, a osim toga bitno je povezanija sa psihologijom nego sa morfologijom.
Po vašoj teoriji igrači u NBA ligi koji su 2x muskulozniji od onih iz evropske lige trebali bi biti manje precizni od evropskih?
Osim toga odavno sam napisao da želim zanstveno dokazati kako (ne koliko loše ili dobro) kuglanje utječe na rast i razvoj, i uspjeti ću u tome unatoč facinantnoj nezainteresiranosti većine kuglačke javnosti. Pa će mo raspravljati na jednom višem nivou.
...dobro predpotstavljaš, samo nisam siguran na koji način s tim upoznati ljude koje to interesira. Imaš li ideju?newform1 je napisao/la:Luka, pretpostavljam da na većinu pitanja imaš spremne i odgovore, stoga ne želim ovako, na osnovu mojih pretpostavki, raspravljati o pojedinim segmentima....
Osim toga mislim da se tomcat i sličini istomišljenici ne bi smijali da im keramičar dođe postavljati pločice bez olovke i metra, a uzimam si za pravo da je ovo kudikamo odgovorniji posao od keramičarskog.
P.S.
drago mi je šjor Slavko da ste se nakon godinu-dvi ipak odvažili aktivno sudjelovat na forumu. Dobro došli.