a je mi lijepo bit golub pismonošaSLAVONAC je napisao/la:Kao prvo drago mi je da sam zainteresirao malo masu što se tiče sudačke uniforme, isto tako što ljudi iz Saveza ( poneki ) pročitaju nešto na forumu, a pošto se sada osječam pomalo napadnut, najbolje mi je da i ja malo bocnem. Pa tajniče ( ne oslovljavam te sa dragi kolega jer nisam imao priliku da se upoznamo, isto ne volim imati kolege koji izbjegavaju istinu ) želim da mi odgovoriš na ovom forumu ako imaš muda slijedeće : Za Saveznog suca položio sam 23. 09. 1989. godine, i cijelo vrijeme sudim pri Zboru sudaca KSO, a ti ako nije tajna ? Pitanje broj 2 sa kime si ti to stalno kontaktirao i trošio silne novce, kada ja i moje kolege iz Zbora sudaca KSO nikad nigdje nismo komentirali na temu nove uniforme. Broj 3 : Smatraš li osobno da smo mi ipak trebali dati neki svoj komentar, pogotovo, ja i meni slični sa tolikim sudačkim stažom, i komentirati o prijedlozima za novu uniformu. Broj 4 : Misliš li da je za 400 kuna to isplativo, nije li ta cijena malo precjenjena ? Ja osobno mislim da je. I sada nisam komentirao paušalno već direktno i još samo da dodam rado ću prihvatiti dijeliti proviziju sa ljudima koji stoje iza nabavke takve sudačke uniforme. S poštovanjem. SLAVONAC

ispričavam se što sam vas nazvao kolega, jer nakon ovog, to je sad potpuno jasno, mi to nismo
način na koji vi komunicirate (sami ste rekli da se nismo upoznali, pa otkad smo onda na 'ti' !?, a i ovo 'želim da mi odgovoriš na ovom forumu ako imaš muda') meni je stran, pa teško da na taj način možemo razgovarati
osim toga školu i vojsku sam davno završio da bi pred nekim stajao mirno i skrušeno odgovarao na pitanje br. 1, 2, 3, 4...
do eventualnog upoznavanja uživo pa onda i normalnog razgovora srdačno vas pozdravljam
i još da dodam što se tiče provizije za nabavku opreme ja sam vam vrlo jasno ponudio cijelu proviziju i zaradu tako da nema potrebe da ju s nekim dijelite
drago burka