Što ti znaći to sufinancirao? Ako je dao i 50,00kn svakom sucu za novu uniformu onda je to za svaku pohvalu. Nemaju svi takav županijski savez...Nikola je napisao/la:Koliko ja znam, Zagrebački savez je sufinancirao. Živim u istom svemiru kao i ti, samo u drugoj županiji...lukodp je napisao/la:U kojem ti svemiru (županiji) živiš???Nikola je napisao/la: Potaknite svoje saveze da vam sufinanciraju uniforme pa će možda biti manje negativnih reakcija...![]()
![]()
![]()
Nemam ja ništa protiv uniforma kao takvih, ali ne vidim nikakav problem u trenutnom stanju. Sankcionirati suce koji se ne pridržavaju pravila obleke i to je to. A 400,00 kn da oprostiš za neke i JE puno, i zašto bi morali onda sudit 2-3 utakmice gratis da si to isplate...
Po meni idiotski, i mislim da su nečiji privatni interesi u pitanju kao i uvijek...![]()
I vjeruj mi ova uniforma košta manje nego plave hlače, sivi sako, plava kravata i bijela košulja koje sa tenisicama čine jednu sjajnu modnu kreaciju koja je očito tvojem oku jako ugodna...

Nego, opet napominjem nemam stvarno ništa protiv uniformiranja sudaca i svi se slažemo da će izgledat puno bolje nego dosad, iako mi osobno to uopće nije važno. Ja nisam sudac i kao što sam već prije napomenuo neću nikad niti biti.
Smeta me naćin provedbe te tzv. odluke...

Baš kako su Andrija i Slavonac napisali, sve ide po onom principu rekla-kazala uz pivu u birtiji negdje na nekoj kuglani...., i onda izjavljujete da će nove uniforme dići rejting kuglanja kao sporta... GLUPOST.

Nego, evo interesantne situacije... sudac ima licencu, ne želi novu uniformu, na temelju čega će mu netko zabraniti da sudi???