KUGLANJE DANAS

Aktualne teme
LZN
Tek protipkao
Posts: 23
Joined: 11 Mar 2010, 17:00

KUGLANJE DANAS

Post by LZN »

Čitam ovo na stranici policajki u svezi regularnosti i sam ne vjerujem da k.k. split usmeno zahtjeva kod predsjednika HKS-a da on urgira kod voditelja lige radi odigravanja utakmica.Stvarno bi bilo najbolje ništa komentirati ali ovo je lakrdija jer zašto postoji voditelj lige ako netko drugi donosi izričite naredbe.Pa ja čestitam svim voditeljima lige,članovima IO HKS-a,trenerima i svima ostalim poslušnicima koji rade na ovaj način i ne piju NORMABEL jer ovo što oni rade i podržavaju mogu samo osobe iz interesa i oni koji o kuglanju a i o sportu nemaju pojma.Evo dolazi nam i SP u Sarajevu ali koliko ja pratim još se ništa ne priprema niti se zna širi popis igračica i igrača,pa da što ja to pišem to se zna samo mi to ne znamo, baš me zanima koji će to kriteriji biti, opet ja pa to se isto zna ja pa ja i nitko drugi a zna se tko sam JA.
pjetao
Tek protipkao
Posts: 27
Joined: 19 Jan 2011, 09:04

Re: KUGLANJE DANAS

Post by pjetao »

Novi sam u kuglanju,molio bi da mi objasniš ili rečeš tko je to JA
LZN
Tek protipkao
Posts: 23
Joined: 11 Mar 2010, 17:00

Re: KUGLANJE DANAS

Post by LZN »

Pa mislim da novi nebi trebali brzo učiti,polako prati pa ćeš kužiti tko je tko u kuglanju.....sory....
ito
Zna gdje su sva slova
Posts: 100
Joined: 22 May 2010, 17:50

Re: KUGLANJE DANAS

Post by ito »

Jel vidiš koliko je taj JA moćan da ti ne smije objasniti tko se krije iza toga JA.
User avatar
Krunoslav
Forumsko piskaralo
Posts: 1748
Joined: 07 Feb 2009, 11:19
Location: Slavonija

Re: KUGLANJE DANAS

Post by Krunoslav »

pjetao wrote:Novi sam u kuglanju,molio bi da mi objasniš ili rečeš tko je to JA
Daj si malo više truda i pročitaj ranije postove, pa ćeš ponešto skužit.
LZN
Tek protipkao
Posts: 23
Joined: 11 Mar 2010, 17:00

Re: KUGLANJE DANAS

Post by LZN »

Ito JA ti nije moćan već ti je to skraćenica od jada i bijede za hrvatsko kuglanje ali ti to ne kužiš a buš skužil.....
ito
Zna gdje su sva slova
Posts: 100
Joined: 22 May 2010, 17:50

Re: KUGLANJE DANAS

Post by ito »

Dragi mojn LZN: nije meni žao šta lažeš,nego mi je žao šta ti misliš da ja tebi virujem.
Al ipak sve u redu-OKY DOKY!
User avatar
lukodp
Forumsko piskaralo
Posts: 2843
Joined: 30 Mar 2009, 12:07
Location: Ciglenica, Kutina
Contact:

Re: KUGLANJE DANAS

Post by lukodp »

Jako zgodan članak u današnjim sportskima pod naslovom "Autogol ZŠS-a":
http://img254.imageshack.us/img254/9006/sn26042013.jpg
Par citata koja su me se dojmila:
Nikola Dragaš
"Do godine 1990. u Zagrebu smo imali 146 staza, a danas jedva 30. Nekoć je bilo 3000 kuglača, danas koja stotina. No, isto tako, nekoć je u ZKS bio zaposlen samo jedan čovjek koji je vodio brigu o cijelom kuglanju, s tonama papira, dok danas u eri kompjutora i desetak puta manje sportaša, klubova i staza, zaposlena su trojica..."
Ivana Brkljačić
"...Ima dovoljno novaca za sport, samo je previše tijela na koje se taj novac troši. Od "sportskih" 10 kuna samo jedna doista i dođe u sport...."
Branimir Bašić, predsjednik ZŠS-a
"Trenutačno se borimo za preživljavanje. Istina, malo kasnimo s kategorizacijom. Znate, teško je ljude motivirati kad im je upitna plaća."

Inaće, prosječna plača 60-tak ljudi zaposlenih u ZŠS-u je oko 6.400,00kn, dok najbolji sportaši Zagreba primaju 2.200,00kn (stipendija prve kategorije). Čisto da se upitaš koja je uopće svrha tih Zajednica športskih udruga.
Luko Del Ponte
cigla
Zna gdje su sva slova
Posts: 242
Joined: 02 Nov 2010, 11:32

Re: KUGLANJE DANAS

Post by cigla »

Kao da se to nezna. Isto kao i svrha raznih sportskih udruga i saveza.
SLAVONAC

Re: KUGLANJE DANAS

Post by SLAVONAC »

Pozdrav forumašima i skrivenim čitaocima iz našeg aktivnog Saveza . Da ne bi bio prozivan od strane skrivenih čitaoca za one koji ne znaju moje ime je Ivan Grahovac , iz Osijeka sam , neki sam Savezni sudac , neki sam i trener kuglanja . Jako su mi zasmetale ove igrice našega Saveza a vezane uz organizaciju prvenstva mladeži naručito mjesta odigravanja i kotizacija istih . Zar je moguće da niste u stanju dječicu od desetak godina počastiti sa besplatnim nastupom , čemu kotizacija . Treba vam za avion , gorivo , da idete u Mađarsku preko Ljubljane , želite povečati svitu pa povesti i djecu , možda susjeda . Kuglanje nam polako ali sigurno propada , svi to vide osim Vas , a Vi umjesto da animirate tu dječicu razmišljate kako zaraditi na njima . Organizirajte prvenstva mladeži za promijenu malo na svoju grbaču a ne uvijek na grbaču roditelja ili siromašnih klubova , organizirajte autobus , sokiće , grickalice i nagradite djecu kad su se već opredjelili za sport za koji Vi ubirete novce ( dobro znate koje i koliko ) Sutra i preksutra se u Belišću igra prvenstvo mladeži Osječko Baranjske Županije , ima prijavljeno 14 djevojčica iz Belišća , i pazi tajniče ,i iz Đurđenovca , onog istog Đurđenovca kojeg si ti sa svojim pajdašima onako grubo gurnio u provaliju . Budala zna koliki je rasadnik djece bio Đurđenovac , jesi se ti osobno sjetio te djece , jesi im pokušao makar ponuditi pomoć . Sutra , organiziraj prvenstvo , uvedi dobru kotizaciju , napravi prvenstvo u Dubrovniku da prošećeš po Stradunu , šta te briga za roditelje i siromašne klubove i čudi se kako nema odaziva i zašto nam se kuglanje rasipa . Ja i jedan moj prijatelj sudac idemo u Belišće toj djeci suditi besplatno , a što ćeš ti i Savez ponuditi toj djeci , natjerati ih da odu iz našeg sporta . Sad piši po službenim stranicama Saveza kako se skrivamo , kako pljujemo po Savezu , prozivaj me , kako mrzim Savez , kuglanje , samo , makar da ti voliš kuglanje poput mene , Grašak . Skoro zaboravih pa i ja sam c....
Post Reply