Repka za Dettenheim

Aktualne teme
sharky
Tek protipkao
Posts: 66
Joined: 05 Feb 2009, 14:12

Re: Repka za Dettenheim

Post by sharky »

ajde,šta bi trebali mi napravit? odustat? pa nisam lud,dobio sam priliku se vratit kuglanju jer zbog ovakvih ljudi što ovdje pljuju po svim igračima sam izgubio volju za kuglanjem... umjesto da dajete podršku ljudima koji su pozvani svi samo seru... iz inata ču sad vratit formu u kojoj sam bio prije,možda ču bit jači,samo da bi nekim ljudima začepio gubice...
User avatar
newform1
Forumsko piskaralo
Posts: 1964
Joined: 05 Feb 2009, 23:09
Location: Zagreb

Re: Repka za Dettenheim

Post by newform1 »

Sharky, ako ti je to razlog, onda imaš krivi motiv. Kuglaj i treniraj zbog sebe i svoje satisfakcije, a ne zbog tuđih gubica. Razlozi tvoje loše igre su u tebi, a ne u njima - kad to shvatiš bit će ti lakše...
Pozdrav!
goran bratkovic
Tek protipkao
Posts: 97
Joined: 18 Feb 2009, 13:48

Re: Repka za Dettenheim

Post by goran bratkovic »

trebao bi šutiti i trenirati. Vratiti formu, a onda prvo kaj bi trebao progovoriti je "hvala na forsiranju i nezasluženoj prilici". Tada će ti riječi bar imati smisla jer sada, u ovim okolnostima, braniti svoj poziv u reprezentaciju ti je više nego uzaludno. Svakom riječi daješ samo još više materijala za napade na sebe. Osim toga, napravio si sve što je veliki izbornik hrvatske reprezentacije nazvao neprihvatljivim, ali ovo nije ni mjesto ni vrijeme za prljavi veš.
Daj sve od sebe i opravdaj taj poziv jer ga netko drugi, ko ga je zaslužio više nego ti (manje je teško moguće), nije ni dobio priliku iskoristiti.
User avatar
ZrntscheZ
Forumsko piskaralo
Posts: 1531
Joined: 07 Feb 2009, 12:52
Location: Kneževina Međimurje, 46 24' 10.32''N 16 25' 17.81''E

Re: Repka za Dettenheim

Post by ZrntscheZ »

Sharky ima kredit od ranije pa ajde on može proći, ali Fridl na popisu je definitivno enigma.
Bilo bi mi drago da se Sharky vrati na nekadašnju razinu, ali bojim se da kad već nije kroz cijelu sezonu to uspio onda teško da će i u ova 2mj do prvenstva. Daj Bože da griješim.
Po meni bi bolje bilo da se (psihički) odmori od propale sezone i svega kaj se događalo pa da od jeseni krene putevima stare slave.

A sama brojka od 13 kandidata mi isto malo u najmanju ruku neobična.
nije bitno koliko padne od pogođene kugle...cifra se stvara s većim brojem srušenih drva iz promašaja :roll:
razbijač
Tek protipkao
Posts: 77
Joined: 18 Feb 2009, 19:44

Re: Repka za Dettenheim

Post by razbijač »

nitko ne pljuje po tebi, komentira se selekcija igrača
ako je netko konstantno pljuvao po tebi, onda je to bio tvoj izbornik!!!!
tvoji loši rezultati su problem tvog trenera u klubu i tebe osobno
dok je problem svih nas selekcija koju je petrović napravio
el'bolanjo
Tipka sa dve ruke
Posts: 481
Joined: 08 Feb 2009, 17:46

Re: Repka za Dettenheim

Post by el'bolanjo »

Još nešto – dva najbolja igrača grmoščice nisu pozvana, a dva najlošija su pozvana. Kako to uopće dozvoljava uprava Grmoščice??? Blago rečeno ovo je ruganje.

dopušta po sistemu "bolje vrabac u ruci nego golub na grani"

E još nešto....Neznam što drugi misle i koliko prate klince, ali mislim da nam je ova repka U18, a pogotovo muška, ako se sastavi u najjačem sastavu a ne po nalozima odozgo ili odozdo, spremna bez imalo problema uzet medalju, ako ne i zlatnu na SP-u. Al sam se se kao prognozer pokazao 2004. kad sam reko da nam je kadetska repka slabija nego ikad, a uzeli su zlato...pa valjda nisam urekao sadašnju repku
goran bratkovic
Tek protipkao
Posts: 97
Joined: 18 Feb 2009, 13:48

Re: Repka za Dettenheim

Post by goran bratkovic »

ne mogu se baš pohvaliti da previše pratim, ali mi smo svjetski prvaci u uništavanju talenata. U kadatima imamo pojedinačne i ekipne prvake, u juniorima uglavnom malo manje sjajne medalje u ekipnoj konkurenciji i pojedinačne prvake, a onda naša struka to razvije do "odličnih petih i inih mjesta osvojenih u povijesnim dvobojima s velesilama kao Francuskom!"...a kaj je največi paradoks i dalje, u seniorima, imamo pojedinačno zlato!
tomcat
Zna gdje su sva slova
Posts: 139
Joined: 07 Feb 2009, 21:53

Re: Repka za Dettenheim

Post by tomcat »

Razbijač valjaš klade bez veze jer nisi ponudio ništa zašto je to takav spisak kakav je.I ja se ne slažem sa izborom ali smo to sve apsolvirali u raspravama prije.Ako se malo bolje pogleda onda mislim da je bila šema: Mušanić,Bulka,Bogdanović,prvenstvo pojedinačno(Pajo i Kasum)Prva tri sa lige zajedno sa strancima i mladi kojih se izbornik ne odriće.Ja bih to isto drugačije složio ali bar je imao neki kriterij ako je to taj?Čuo sam da mu je Pajo poručio da ko njega dobije na Končaru ostaje u rep.a drugi mogu doma i neka zove nove jače.Naravno valjda se zekao jer on i njegovi baš ništa tamo ne igraju i mislim da još nije tamo bacio ni kugle kao i njegovi dečki iz Zaprešića.Pozdrav tebi i Sharky samo naprej sve ih iznenadi a najviše sebe da vidiš da možeš.
razbijač
Tek protipkao
Posts: 77
Joined: 18 Feb 2009, 19:44

Re: Repka za Dettenheim

Post by razbijač »

pa nisam ja radio spisak, neka ti petrović objasni zašto je netko tu, a zašto nije
milan
Tek protipkao
Posts: 38
Joined: 06 Feb 2009, 22:55

Re: Repka za Dettenheim

Post by milan »

tomcat wrote:Daj Mile reci na kojim stranicama to piše, te koje si ti naveo"hks"toga nema.Bok.
www. kuglanje. hr
šestak wrote:
Ajde da malo i ja prokomentiram kandidate za SP, pa nek milan ocijeni dali je to uredu ili nije.

1. Zlatko Filipančić – zašto ne Denis Špiljar. Bolji je igrač, to je valda svima jasno (pogledajte prosijek svih utakmica do sada)
2. Mario Fridl – 65. igrač lige (1. liga ima 12 klubova x 6 igrača u svakom klubu = 72 igrača)
3. Igor Šarkezi – 75. igrač lige, da ponovim ako je nekom promaklo – 1. liga ima 12 klubova x 6 igrača u svakom klubu = 72 igrača – (možda sam trebao računati i rezerve)
4. Koja je razlika između Luke Ukalovića i Bore Juričevića osim što je Bore bolji i izgleda mlađe?

Još nešto – dva najbolja igrača grmoščice nisu pozvana, a dva najlošija su pozvana. Kako to uopće dozvoljava uprava Grmoščice??? Blago rečeno ovo je ruganje.
neznam zakaj si mene pozvao da komentiram ali dobro :) :) , po meni na popisu su većinom igrači koji su svi forumaši htjeli da budu..


Sharky drži se i samo peglaj po prvom.. :D :D
Post Reply