Sprint
-
- Tipka sa dve ruke
Re: Sprint
mislio sam da samo igrate regionalo kao u Zagrebu, bez županijskih prvenstava...
a u kalendaru hks-a je i da se ovaj vikend igra sprint u18
- ZrntscheZ
- Forumsko piskaralo
- Lokacija: Kneževina Međimurje, 46 24' 10.32''N 16 25' 17.81''E
A kad je U29 na rasporedu?!
nije bitno koliko padne od pogođene kugle...cifra se stvara s većim brojem srušenih drva iz promašaja 

Valjda odmah poslije U28ZrntscheZ je napisao/la:A kad je U29 na rasporedu?!

Saša, vidim da si prisutan, zna li se kod vas termin pojedinačnog prvenstva?
muški u siječnju (jer kasnije nema slobodnih termina), a žene najvjerojatnije u travnjuKrunoslav je napisao/la:Saša, vidim da si prisutan, zna li se kod vas termin pojedinačnog prvenstva?
NOVO! SPEKTAKULANO! (treća ruka)
Kandidate za prvenstvo RH u sprintu, regija sjever odabire izvlačenjem iz šešira. Obzirom da zbog vremenskih uvjeta (zasigurno)
nije moglo biti odigrano prvenstvo regije (tako saznajem- druga ruka) u zadanim terminima, regija sjever uključivši sve elemente iz Natjecateljske komisije i zaslužnih športaša i predstavnika
regije kao logističke podrške iz savjetodavnog tijela iste grupacije, raspisuje nagradnu igru tipa LOTO, za 6 kandidata (3m+3ž). Uplate od 599,99 kuna - po običaju (uključeno očišćeno parkirališno mjesto i malo pivo na ulazu) obavlja se isključivo na kioscima Tiska, uz napomenu "Za bolje sutra" . Isključivi krivci za nastalu situaciju su glavom i bradom, g-din B.Mezak i Ž.Petrović kao predstavnici HKS koji su izmislili tako glupo natjecanje, a mogli su sve odraditi putem telefona iz centra Ravna Gora.
Dajte nam, molim Vas, imena Natjecateljske komisije ove regije kako bi ih mogao upisati u antologiju bezuspješnih slučajeva uspjeha koju uspješno namjeravam zaokružiti uspjesima ISTE, tijekom ove 2010. godine.
Uz slogan "ZAJEDNO SMO JAČI" puno kuglačkih uspjeha tijekom ove kalendarske godine!
vr. T(ia)G(o)
Kandidate za prvenstvo RH u sprintu, regija sjever odabire izvlačenjem iz šešira. Obzirom da zbog vremenskih uvjeta (zasigurno)

Dajte nam, molim Vas, imena Natjecateljske komisije ove regije kako bi ih mogao upisati u antologiju bezuspješnih slučajeva uspjeha koju uspješno namjeravam zaokružiti uspjesima ISTE, tijekom ove 2010. godine.
Uz slogan "ZAJEDNO SMO JAČI" puno kuglačkih uspjeha tijekom ove kalendarske godine!
vr. T(ia)G(o)
- ZrntscheZ
- Forumsko piskaralo
- Lokacija: Kneževina Međimurje, 46 24' 10.32''N 16 25' 17.81''E
Navodno nije bilo zainteresiranih pa se dogovorilo da Sedlar pošalje ljude iz svoje ekipe koji će predstavljati sjever.
nije bitno koliko padne od pogođene kugle...cifra se stvara s većim brojem srušenih drva iz promašaja 

Možda (vjerojatno!) sam ja nešto propustio, ili ne vidim kod zdravih očiju, ali pojasni mi Saša molim te, gdje i kada je objavljen taj raspored pojedinačnog takmičenja? Jučer si mi usmeno rekao da če se igrati i 23.01., kada nažalost igrači 'Radnika' ne mogu sudjelovati, jer smo već u 11.mjesecu planirali aktivnosti koje nisu kolidirale s Kalendarom natjecanja.sasa je napisao/la:muški u siječnju (jer kasnije nema slobodnih termina), a žene najvjerojatnije u travnjuKrunoslav je napisao/la:Saša, vidim da si prisutan, zna li se kod vas termin pojedinačnog prvenstva?
početkom 9. mjeseca napravljen je kalendar natjecanja regije centar - prema kalendaru natjecanja hks
http://www.zg-kuglanje.hr/pdf/RasporedN ... 9_2010.pdf
http://www.zg-kuglanje.hr/pdf/RasporedN ... 9_2010.pdf