A kaj Vama nije jasno? Pa nije ovo bilo osobno protiv g.Stjepana Jagića. Ja mu zbilja želim što bolji uspjeh na prvenstvu. Zar ste vi nešto suprotno iščitali iz gore navedenih redaka.mrbean wrote:lukodp wrote:Neka mi netko objasni kako je Stjepan Jagić uopče mogao nastupati na P.P. Regije Sjever?
Propozicije kažu:
"Prvenstvo Regije sjever za seniore i juniore u disciplini 2 nastupa x 120 hitaca
održat će se 24. i 25. studenog 2012. godine u Novskoj i Varaždinu. Pravo
sudjelovanja imaju svi natjecatelji prema prijavi svojih županijskih saveza, a prema
kvoti sudjelovanja: Bjelovar 11, Koprivnica 2, Krapina 2, Čakovec 12, Sisak 10
i Varaždin 3 natjecatelja. Kod juniora je važila slobodna prijava, a prijavilo se 18
juniora."
Ako su iz Varaždina, a pod time mislim na KS VŽŽ, nastupili :
1. Stjepan Vrček (kao prvi na županijskom) - 7.mjesto regija
2. Mladen Jelenečki (kao drugi na županijskom) - 25. mjesto regija
3. Dražen Posavec (kao četvrti na županijskom - očito umjesto Bajera koji je treči) - 11.mjesto regija
Otkuda pravo g. Stjepanu Jagiću da nastupi na poj.prv. regije? I to koliko vidim umjesto jednog igrača iz BBŽ koji nije nastupio??
I da se razumjemo potpuno je nevažno koji je na kraju bio na PP regije jer njegov rezultat bi se po svemu gore navedenom trebao OBRISATI.
Ako ja nešto neznam, nisam upučen, ne poznajem pravila i propozicije, molio bih nekoga upučenijeg da mi objasni.
Da ne spominjem koji se cirkus dogodio kod juniora.
a nekak gospon LUko isto mijenja mišljenja... kak vjetar puhne

Gospon Zovko? Što bi trebao reći? Što bi Vi rekli da ste u njegovoj situaciji? Sve ovo je ispalo najgore upravo za njih dvojicu, pa oni do sada nisu znali dal nastupaju sutra ili ne...

Uglavnom, jasno je da poštujem odluku HKS-a, jednako kao što sam i poštovao odluku NK, ali to ne mjenja moje prvotno mišljenje. Ajde nek zasada ostane na tome.