2. HKL Zapad - muški
Re: 2. HKL Zapad - muški
Naravno da je dobronamjerno....čisto normalno pitanje..
gospon Bauer, hoćemo li i ove godine čitati komentare 2. lige?
komentar za dvije tekme vaše lige neće puno uzeti vremena pa se još 6 može ugurati
komentar za dvije tekme vaše lige neće puno uzeti vremena pa se još 6 može ugurati

Dragi prijatelju, hvala na pitanju, no mislim da je fer ove godine prepustiti komentare nekome drugome tko će cijelo vrijeme biti "unutra" i biti bolje upoznat sa zbivanjima u ligi ...okrugljak je napisao/la:gospon Bauer, hoćemo li i ove godine čitati komentare 2. lige?
bolje da nisam pitao...bauer je napisao/la:Dragi prijatelju, hvala na pitanju, no mislim da je fer ove godine prepustiti komentare nekome drugome tko će cijelo vrijeme biti "unutra" i biti bolje upoznat sa zbivanjima u ligi ...okrugljak je napisao/la:gospon Bauer, hoćemo li i ove godine čitati komentare 2. lige?

Poštovani!
Naravno!!

Naravno!!

sad možepintoo je napisao/la:Moze li Goranka nako sto sam vidio prijelazni rok, na vrh 2. Lige?

Sramota je da nigdje nema rezultata pojedinacog prvenstva prim.-gor. županije! !! Gosp. Majnarić, trebali bi bit malo ažurniji 

Majnarić je dao ostavku, koliko sam ja informiran. Nema para, nema ni Majnarića. 

Ako je Majnarić dao ostavku onda se ostavka odnosi na voditelja RZ. Mislim da je još uvijek tajnik KSPGŽ i da je on ili NK trebali se potruditi i
objavljivati rezultate koji se odnose na primorsko-goransku županiju.
objavljivati rezultate koji se odnose na primorsko-goransku županiju.