Mislim da bi nekome bilo bolje samo objaviti rezultate, zahvaliti se svima a komentiranje ostaviti za neke druge, ali već smo navikli na sve to...Luce wrote:Mezak osim sto je poradio na brzini izvjestaja trebao bi poraditi i na objektivnosti.
Po cemu je to Zaboky oslabljen, Mlaka bez Kramar nije oslabljena, Istra bez Pavlovic nije oslabljena, Zagreb bez Mayer nije oslabljen?
Mlaka je istina poklonila prvenstvo Zabokiju, ali nema tu nikakve neke zasluge Zabokija. Pitanje je da li bi zaboki bio iti blizu prvog mjesta da u prvih pet kola nije bio domacin, istri, mlaki i zagrebu? Da odgodjeno kolo Zaboki-Zapesic nije igrano na kraju prvenstva kad je zapresic osigurao ostanak u ligi? Bilo je sezona kad su se odgodjene utakmice morale zavrsiti pije zadnja dva kola, pa su se igrale u tjednu, ali ne i ove godine.
D.Fuckar od crne ovce hrvatskog kuglanja postaje politicki podoban. Zbog svog przimena je idealan za jos malo ulizivanja novom predsjedniku, a s druge strane kao trener zabokija za jos malo promocije tog kluba.
Fuckar radi odlican posao u zabokiju i dao bog da svi klubovi imaju dovoljno pameti i mogucnosti da dovedu vrhunske igrace da im odgajaju podmladak.
Ali zato prvo ime finalnog dana M.Mance, koji je srusio tek postavljeni rekord na poljudu i uvelike pridonio osvajanju tog kupa, ostaje zaboravljen. Morati ce nesto uciniti s prezimenom.
Poljud osim sto je prekrasan ima i ljude koji su se potrudili da i oni koji nisu na kuglani mogu pratiti rezultate uzivo, ali i to je za tajnika nepoznati pojam.
Da ovo sve nije tragicno bilo bi mozda zabavno, ali nadam se da ce i tome uskoro doci kraj.

Ja ću se samo zahvaliti gospođi Ani Vidan koja se potrudila organizirati live prijenos (i to sve nekoliko tjedana prije završnice) te sucima na utakmicama koji su vrijedno upisivali podatke i to na računalu koje nije na samoj kuglani, znaći odradili su "dupli" posao što se vođenja ekipnih zapisnika tiće. Zahvaliti ću se i u ime ljudi koji su pogledali rezultate u subotu i nedjelju (preko 500 posjetitelja).
Nadam se da ćemo uskoro (kada se ostvare planirani projekti prikazani u predizbornoj kampanji) moći ispratiti ovakve završnice i video prijenosom.
P.S. Bravo Matija na vrhunskoj izvedbi u finalu, praktički si sam prešao preko Velebita, koji je pokazao da je velik.