da nije smiješno bilo bi žalosno
meni je žao da su plitvice propustile povijesnu priliku otići skupa sa djevojkama u završnicu kupa kao drugoligaši a požega će shvatiti i vjerujem da je već shvatio da nije lako biti nostelj kvalitete u klubu i kao takav preuzimati odgovornost i obvezu prema suigračima ali i prema nama kao navijačima , to če ga ojačati i postati će kvalitetniji jer najgore je u takvim trenucima mladom igraču tepati i raditi mu medvjeđu uslugu govoreći pa nije to ništa i bit će bolje
odigrao je loše , loše je odigrao i kolar ali to nije poanta jer je trebalo iskoristiti loš dan i lošu formu mertojaka koji će imati velikih problema sa zadrom pa predviđam finale zadar i osijek

meni je žao da je osijek izgubio tu utakmicu i katastrofa je da je mario tako odigrao , slažem se ali ne vidim poveznicu između mog komentara izgubljene utakmice plitvica i gubitka naslova zaprešiča . želiš li reći da je mario namjerno pustio mertojaku samo da bi zaprešič izgubio titulu ili što , nisam shvatio komentar cezare ?cezar je napisao/la:Pa da i ja priskočim Luki u zaštitu. Taj isti Julio (možda Mušanić) dali se sjeća utakmice sa Mertojakom kada ruši 555 čunjeva i gubi od Grivičića (556) za 1 čunj a utakmicu Osijek gubi za 6 čunjeva. Nitko tada nije napisao ni slova o tome da je Zaprešić tada izgubio naslov prvaka zahvaljujući katastrofalnoj igri Julija (možda Mušanića). I Luka samo naprijed