Prva HKL - Muški

Natjecanja i novosti iz HKS-a
Neron
Zna gdje su sva slova
Posts: 299
Joined: 06 Apr 2016, 23:36

Re: Prva HKL - Muški

Post by Neron »

Cestitke Mertojaku i curama Zagreba na osvojenom prvenstvu! Sada malo kup natjecanja i drijemez do rujna.
User avatar
newform1
Forumsko piskaralo
Posts: 1964
Joined: 05 Feb 2009, 23:09
Location: Zagreb

Re: Prva HKL - Muški

Post by newform1 »

Jel se zna ko se plasirao po regijama u 1/16 kupa?
zeljar
Raspisani lik
Posts: 787
Joined: 27 Feb 2012, 14:08

Re: Prva HKL - Muški

Post by zeljar »

Iz regije Zapad KK "Istra" Poreč muški
User avatar
Nikola
Raspisani lik
Posts: 698
Joined: 20 Feb 2009, 03:35
Location: Ogulin

Re: Prva HKL - Muški

Post by Nikola »

zeljar wrote:Iz regije Zapad KK "Istra" Poreč muški
Kod zena Ogulin i Vrbovsko u Zapadu. Endi kod zena u Centru. Zadar kod muskih u Jugu.
gogi_st
Tek protipkao
Posts: 43
Joined: 12 Nov 2011, 18:28

Re: Prva HKL - Muški

Post by gogi_st »

U ime kluba bih se želio zahvaliti nekolicini na čestitkama na osvojenoj tituli. Mislim da je ova sezona bila vrlo zanimljiva i napeta jer se bitka za naslov vodila do zadnje kugle. Iskreno, nismo se ovome nadali ni u najluđim snovima jer smo već u prvom dijelu sezone ostali bez dvojice igrača, a ono što je napravio Mihael je nevjerojatno. Osvojiti 8/9 mogućih poena i to igrajući protiv Kasumovića, Mušanića, Bogdanovića, Tvaroga... i to većinom u gostima, nestvarno još uvijek zvuči. Hrvoje i Ami kao motori ove momčadi su odigrali fantastičnu sezonu. Imati u ekipi prvog i trećeg igrača lige je činjenica na koju smo preponosni! Nadamo se da ćemo predstaviti Hrvatsku dostojno u europi i da ćemo steći još više iskustva za naredne godine, jer ova ekipa može puno toga ako budemo složni i na okupu. Isto tako želio bih se indirektno zahvaliti svima koji su nas sa svojim izjavama ovdje degradirali, spotavali, i veselili se našem kiksu jer nam je to dalo dodatni motiv da pokažemo našu pravu snagu i potencijal. Prije naših važnih utakmica ovdje se redovito pričalo o kraju utrke za titulu i o kiksu, a onda bi nakon njih na forumu zavladala tišina jer se te prognoze na našu sreću ne bi obistinile. Loših riječi će uvijek biti i ovaj forum ih je prepun, ali neizvjesno i sportski konkurentno prvenstvo je svima nama valjda drago vidjeti. Mali smo sport, mala obitelj, a posvađanih, ciničnih, negativnih i ljubomornih na svakom koraku. Prvi ja na trenutke, a i većina Vas. Na kraju sezone kako god ona završila shvatiš da je to sve nebitno. Sjećam se situacije od prije par kola, ekipa Mertojaka u kombiju putuje na utakmicu, i u njemu pratimo stream Zaprešića i Lukino ludilo na prvoj stazi i prelazak 200, pa u konačnici 700. I ekipa navija za devetke, to je sport! Nitko ne soli pamet nekome, da je to neka važna utakmica bila ne bi ni u ludilu navijali za veliku cifru, ali ne bi ni zazivali crnilo.
Sretno ekipi Zaprešića ovaj vikend u Podbrezovi na završnici lige prvaka, a svima Vama pozdrav iz Splita.
okrugljak
Zna gdje su sva slova
Posts: 110
Joined: 29 Sep 2014, 12:35

Re: Prva HKL - Muški

Post by okrugljak »

Popustio alkohol pa prevladale emocije :P
Bravo kralju na postu i cestitke na naslovu
User avatar
lukodp
Forumsko piskaralo
Posts: 2816
Joined: 30 Mar 2009, 12:07
Location: Ciglenica, Kutina
Contact:

Re: Prva HKL - Muški

Post by lukodp »

Čestitke Mertojaku na tituli. Iskreno nisam vjerovao da imaju snage za naslov prvaka ali odigrali su odlično proljetni dio i zasluženo su prvaci.
A ako je netko i imao nešto protiv Mertojaka tu na forumu to je onda bilo zbog provokacija od strane igrača desne buže od kojih su se igrači Mertojaka na forumu ogradili. Ona proslava na Poljudu je za svaku pohvalu i svi bi mi željeli igrati u takvom klubu pa otuda onda zavist i ljubomora ;) :D
Luko Del Ponte
gigi
Tek protipkao
Posts: 16
Joined: 02 Apr 2014, 10:24

Re: Prva HKL - Muški

Post by gigi »

mogu samo reci "SREČA PRATI HRABRE" a bili ste hrabri i borili ste se za svaki čunj koje se vratio na kraju :D
P.S. Inati se Slavonijo Šarki i Mihajel naklon do poda :D malo lokal patriotizma
igrač desne buže
Zna gdje su sva slova
Posts: 144
Joined: 06 Mar 2009, 15:06

Re: Prva HKL - Muški

Post by igrač desne buže »

Neka netko napiše jednu jedinu rečenicu kojom sam ja napisao nešto protiv Mertojaka i to ovdje citira, ne serite gluposti. Ovdje na forumu se našao prozvati me upravo onaj kuglački Ronaldo koji je umjesto u Mertojak kada nam je bilo najteže i kada nismo imali dovoljno igrača otišao slavodobitno kod Pavlica dok je drugi koji me proziva otišao u to vrijeme u Zaprešić. Ali neka, ja vama želim samo dobro zdravlje.
Nikada nisam ništa napisao protiv svog kluba, napisao sam realnu sliku stanja u ligi ove godine i poslije poraza Zaprešića u Bjelovaru najavio osvajanje titule kao i da protiv Grmoščice i dva Osijeka ovi nemaju šanse. Naravno da je to motiviralo igrače i naravno da smo postali prvaci. I onda se klub ogradi od tebe. Splitski dišpet, zato nam je u Splitu tako kako je. Bilo kako bilo ja sam ponosan, sretan i uvijek vjeran.
User avatar
lukodp
Forumsko piskaralo
Posts: 2816
Joined: 30 Mar 2009, 12:07
Location: Ciglenica, Kutina
Contact:

Re: Prva HKL - Muški

Post by lukodp »

igrač desne buže wrote:Kakve vi gluposti pišete. Zaprešić je u prednosti jedan bod, oni na našoj kuglani ne mogu uloviti 560 prosjek. Izgubit će sigurno i mi smo od iduće subote novi prvaci.
Redovno već nekoliko godina gube bodove u Splitu, psihološka prednost je na našoj strani. Imamo kvalitetniju ekipu, imamo tri uvjerljivo najbolja i najstabilnija igrača u HR (Kovač, Marinović i Muše + Šarkezi), ekipu koja zna igrati na zahtjevnim kuglanama za razliku od njih koji igraju dobro samo na svojoj kuglani i više nigdje.
Ne samo da ćemo deklasirati Zaprešić i doma na svojoj kuglani pred domaćom publikom osvojiti prvenstvo nego čak i mislim da bi se Zaprešić mogao još negdje poskliznuti i bodovna prednost na kraju će biti još i veća, a ne samo 1 bod.

https://www.youtube.com/watch?v=S23K8UkES7g
Recimo ovo. Provokacija... Ali nema to veze sad... Samo sam htio napomenuti da nitko ovdje na forumu nije bio kontra Mertojaka nego su reagirali na takve provokacije...
A Split ima prvaka i trećeg u ligi. Dva kluba u Europi... Trenutno su kuglački najjači grad :)
Tko bi imao išta protiv toga...
Btw. Čestitke i Postaru koji je uvijek tu negdje pri vrhu već godinama... Znači i to dosta...
Luko Del Ponte
Post Reply