Teke wrote: ↑23 Feb 2020, 11:21
Glas razuma wrote: ↑23 Feb 2020, 11:10
Teke wrote: ↑22 Feb 2020, 19:46
Uzeo je Alen mjeru Kasumu - nije puno falilo, pa bi ga Alen stavio u klub "100". Alen kroz cijelu sezonu dokazuje, da je više nego zasluženo u reprezentaciji. A Kasum će morat još malo potrenirat. Bravo Alen!
Pozzzz
Zato će Kasumović igrat Europu slijedeću sezonu, a Alen 1.b ligu jug
Pa normalno, to je zbog ekipe. Da ima Bjelovar Alena, borio bi se sa Zaprešićem za svjetski kup, a ne da se bori tek za neki NBC kup. Pametnom dosta.
Pozzzz
Alen je otjeran iz Srbije, iz Splita, iz Zadra, a čini mi se da će i iz Šibenika. Iskreno, ne vidim ga u nijednoj jačoj ekipi jer će bilo gdje teško funkcionirat, a kamoli u iole jačoj i ozbiljnijoj ekipi. Dečko ima problem sa egom i stvarno liči na Pavlica.
Nego, liga se zahuktava, kandidata za ispadanje napretek, a i borba za vrh je zanimljiva. Moji Ličani, kao i obično, uhvatili zadnji vlak spasa. Ne znam šta se dogadja u Osijeku, ali bilo bi žalosno da jedan veliki kuglački grad nema prvoligaša. Jedino je simpatično što Julio, najveći kuglački znalac i igrač, vodi Osijek u 1.b ligu sjever. Još mu je jučer Kegelmaniac zabio u sudačkoj nadoknadi....
Ovo kolo će se znati tko će, najvjerojatnije, biti prvak jer ako Zaprešić prodje Bjelovar neokrznut, prvak je definitivno. Premda bi volio da im Bjelovar otkine bod ili dva pa da zadnje kolo na Poljudu odlučuje o prvaku, a i to bi bilo najpoštenije. Vjerujem da će Kasumović i mali Masni nešto smisliti i da će iznenadit Zaprešić. Uglavnom, nadolazeći vikend Youtube prijenos iz Bjelovara će goriti. A i u Kranjčevićevoj se odlučuje drugi putnik za 1.b ligu