Kvalifikacije za popunu 1. HKL
Kvalifikacije za popunu 1. HKL
kod žena su poznate ekipe koje će boriti za 1. ligu
Graditelj-Zaprešić
Kupa
Osijek
Graditelj-Zaprešić
Kupa
Osijek
- ZrntscheZ
- Forumsko piskaralo
- Lokacija: Kneževina Međimurje, 46 24' 10.32''N 16 25' 17.81''E
Re: Kvalifikacije za popunu 1. HKL
Velebit
Radnik
Vitezovi
Fortuna (mada sa ova 2 zadnja poraza i još predstojećim gostovanjem kod Grafičara je bitno ugrozil poziciju...imaju sreću da su im i ovi pivari očito opijeni pa zeznu kad im se ukaže šansa)
znači samo se još čekaju završni obračuni na sjeveru...
Radnik
Vitezovi
Fortuna (mada sa ova 2 zadnja poraza i još predstojećim gostovanjem kod Grafičara je bitno ugrozil poziciju...imaju sreću da su im i ovi pivari očito opijeni pa zeznu kad im se ukaže šansa)
nije bitno koliko padne od pogođene kugle...cifra se stvara s većim brojem srušenih drva iz promašaja 

budete isli na kvalifikacije ako budete prvi?ZrntscheZ je napisao/la:Velebit
Radnik
Vitezovi
- ZrntscheZ
- Forumsko piskaralo
Kakvo je to pitanje
Pa naravno da budemo išli ak uspijemo biti prvi

nije bitno koliko padne od pogođene kugle...cifra se stvara s većim brojem srušenih drva iz promašaja 

pa mislil sam da nemate prvoligaške ambicije!ZrntscheZ je napisao/la:Kakvo je to pitanje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

da, možda bi bilo pametnije da s nekim svojim igračima popunite željin kadar pa da vas druge godine pratimo u gornjem
dijelu tablice 1.hkl!!!
- ZrntscheZ
- Forumsko piskaralo
o tom potom...na kvalifikacije idemo...al objektivno, prema ciframa drugih nismo u krugu favorita...gox je napisao/la:pa mislil sam da nemate prvoligaške ambicije!
mada, nikad ne znaš kolko na neutralnoj kuglani vrijede tih Vitezovih 3600 na Mertojaku, Velebitovih 3500 u Gospiću ili pa Radnikovih po ZG kuglanama...
nemaju oni para da uzmu bilo koga od našihgox je napisao/la: da, možda bi bilo pametnije da s nekim svojim igračima popunite željin kadar pa da vas druge godine pratimo u gornjem
dijelu tablice 1.hkl!!!

Zadnja izmjena: ZrntscheZ, dana/u 29 ožu 2010, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.

Ne tiće me se ali gox je u pravu, bolje imati jednu jaku nego dvije slabe ekipeZrntscheZ je napisao/la:gox je napisao/la:pa mislil sam da nemate prvoligaške ambicije!
o tom potom...na kvalifikacije idemo...al objektivno, prema ciframa drugih nismo u krugu favorita...
mada, nikad ne znaš kolko na neutralnoj kuglani vrijede tih Vitezovih 3600 na Mertojaku, Velebitovih 3500 u Gospiću ili pa Radnikovih po ZG kuglanama...nemaju oni para da uzmu bilo koga od našihgox je napisao/la: da, možda bi bilo pametnije da s nekim svojim igračima popunite željin kadar pa da vas druge godine pratimo u gornjem
dijelu tablice 1.hkl!!!

- ZrntscheZ
- Forumsko piskaralo
Ma to s parama je zezancija...ne tako ozbiljno shvaćati sve...
pa mi smo svi amateri čisti...ni lipe nitko nije tražil/dobil/uzel u ove 2 godine kolko sam ja tu
pa mi smo svi amateri čisti...ni lipe nitko nije tražil/dobil/uzel u ove 2 godine kolko sam ja tu

da kužim....ZrntscheZ je napisao/la:Ma to s parama je zezancija...ne tako ozbiljno shvaćati sve...
kaj se mene tiče ja bi tebe i zlatka prehitil tam

možda bi se i za nekog trečeg naslo mesta......