Neznam zašto još toliko prizivate tu utakmicu u Rijeci. Ustvari ja bi postavio jedno bolje pitanje : "koju vi to utakmicu prizivate...?
Susreti između Slovenskih i Hrvatskih kuglača odvijali su se tri dana , igralo se u petak, subotu , nedjelju, igralo se nekoliko međusobnih
nazovi utakmica, u muškoj, ženskoj konkurenciji, mlađi uzrasti i td... igralo se na kuglanam koje financira Grad Rijeka kuglane Mlaka i 3.maj....i to badava , kao šta se uvijek igraju badava državna prvenstva , da stvar bude bolja i sudačka organizacija KSPG županije je suorganizator , ne sudi samo jedan sudac ....
Bio sam prisutan u petak i subotu, tekmu na 3.maju u nedjelju nisam gledao, šteta jer je jedina na nešto ličila. Istina je da su okretali majice, da se u subotu igralo svakako, naizmjence muški i ženske, na stazu se izlazilo po 4 iz Hr + 2 iz Slo i obrnuto ... sve skupa je sličilo na jednu dobru reviju Hr/Slo kuglanja prije nadolazećih međunarodnih nastupa
I šta sad...kakav NBC, koje kažnjavanje, o kojoj je tu utakmici uopće riječ kad je igrano pun qurac utakmica , ako se to uopće mogu nazvati utakmice, trening utakmice bi rekli . Uostalo kad neigra 6 igrača nego desetak pa se zbrajaju rezultati onako po odabiru , prije bih rekao bez veze, nije to prava utakmica, to je prije svega ogled, revija ... nisam od jučer pa mogu razlikovati prijateljski ogled i utakmicu.
I još nešto, neznam tko je za šta ni odgovoran ni zaslužan , ustvari boli me kita, al činjenica je da se nemože tu pričati o nikakvom propustu jer se ništa nije moglo ni propustiti, uostalom koliko sam mogao vidjeti svi su vrlo zadovoljni otišli iz Rijeke, i to je istina