Mislila sam ignorirati ovu losu provokaciju, ali kako neki misle da sam na specijanom zadatku, pa da i to rijesimo.sasa je napisao/la:e luce luce, koliko jala, zavisti, što bi bilo kad bi bilo i poluistina u tvom komentaru
Kad napisem da je T.Cavlovic trebala u Madjarskoj biti u sastavu umjesto Dolibasic to je zavist?
Da je I.Hasic kao najcvrsci dio momcadi trebala biti nositelj treceg para i to je zavist?
Da Fuckar radi odlican posao u Zabokiju i da bi i drugi trebali slijediti taj primjer i ovo je zavist?
Kako ono...e sasa sasa, nismo svi zarobljeni u zoni vastitih malih interesa.
Molim te da te ne sprijecava pristojnost da mi odgovoris na neka pitanja.
Po cemu je to Zaboki oslabljen u odnosu na druge ekipe? A i ta tvoja prica o ispadanju iz natjecateljske forme je za malu djecu. U sastavu su vam cetiri reprezentativke koje su igrale sp do prije deset dana.
Dosli ste na novu kuglanu i snasli ste se losije od drugih i gotovo. Zar je potrebno traziti opravdanja za poraz?
Sto te uvrijedilo, sto sam napisala da vam je Mlaka poklonila prvenstvo? Ako poraz Mlake u Zagrebu od Zagreba 7:1 nije poklon onda ne znam...Bas me zanima na koji bi rezultat stavio kucu prije te utakmice? Sigurno 7:1 za Zagreb.
A da izaberemo nasumicno 20 igracica prve lige i pitamo ih koja je najbolja momcad lige? Svi bi rekli Zaboky? Pa ni ti ne vjerujes u to.
Koje su to poluistine, da ste bili domacini Istri, Mlaki i Zagrebu u prvih 5 kola, dobro u prvih 6. Da se zaostala kola trebaju odigrati prije zadnja dva kola, tako je bilo 2009/10, 2010/11, 2011/12. Mozes mi napisati i tko o tome odlucuje i po kojem kriteriju?
Da napomenem prvenstvo ste osvoji za pola poena tako da je jako bitno da li se utakmica Zaboky-Zapresic igra prije zadnja dva kola ili nakon. Zapresic je osigurao ostanak u ligi u zadnjem kolu (odnosno predzadnjem jer se zaostala utakmica igrala na kraju prvenstva) pobjedom protiv Subicevca.
I jos te zasmetalo da vas Mezak promovira, kad potrosi pet redova da nabroji reprezentativke zabokija,a ne vidim da je nabrojao igrace Zapresica ili Makedonske reprezentacije, to je izdvajanje od drugih.
Moj se tekst odnosio na ono sto je Mezak napisao. Da je tako pisao o bilo kojem drugom klubu isto bi reagirala bezobzira koji je to klub.