Hrvatski kuglački savez
- ZrntscheZ
- Forumsko piskaralo
- Lokacija: Kneževina Međimurje, 46 24' 10.32''N 16 25' 17.81''E
Re: Hrvatski kuglački savez
transparentni natječaji idu uvijek i preko HZZa, nitko ne traži Narodne novine
ovo ti je k'o da je natječaj za ravnatelja i tajnika osnovne škole objavljen u Modroj Lasti ili Smibu
al dobro, i ovo je bio značajan iskorak budući se očekivalo da će natječaj biti objavljen u glasniku mjesnog odbora Gornje Ogorje općine Muć
zahvaljujem na brizi za međuljudske odnose između mene i pajdaša
ovo ti je k'o da je natječaj za ravnatelja i tajnika osnovne škole objavljen u Modroj Lasti ili Smibu
al dobro, i ovo je bio značajan iskorak budući se očekivalo da će natječaj biti objavljen u glasniku mjesnog odbora Gornje Ogorje općine Muć
nije bitno koliko padne od pogođene kugle...cifra se stvara s većim brojem srušenih drva iz promašaja 

Slažem se. Izgleda da vodstvo HKS-a još uvijek ne shvaća osnovnu funkciju HKS portala, a to je informiranost članstva... Kak se uređuje, izgleda da im je velika smetnja u radu...ZrntscheZ je napisao/la:transparentni natječaji idu uvijek i preko HZZa, nitko ne traži Narodne novine
da su istinski htjeli zaposliti stručnu osobu koja bi transparentno vodila tajničke poslove saveza stavili bi oglas na hzz i na svoju internet stranicu tako da svi znaju . ovako jedino mogu plivati u vlastitoj kaljuži od saveza na način da mezak ostane jer on najbolje zna za sve malverzacije koje su radili
meni nije poznata ova gospođa koja se javila i da li je zadovoljila kriterije koje su raspisali i gdje je te kriterije moguće pročitati
meni nije poznata ova gospođa koja se javila i da li je zadovoljila kriterije koje su raspisali i gdje je te kriterije moguće pročitati
-
- Zna gdje su sva slova
Ne poznajem gđu. Juras ali sam sasvim siguran da je kompetentnija od tajnika kojeg je predložio g.Mikac iz svima nam znanih razloga. Dobro da se nije javio Majnarić jer bi i on bio imenovan
Skupštinari ak imate imalo soli u glavi, mrvicu morala, zrno zdrave pameti odbijte imenovanje. Ali kolke su šanse da se te marionete drznu kontra predsjednika
Prava preslika balkanskog političkog sistema rada koji se ocrtava u svim porama hrvatskog društva, od sabora do bijednog kuglačkog saveza. Zbilja mi se gadi više sve to...

Skupštinari ak imate imalo soli u glavi, mrvicu morala, zrno zdrave pameti odbijte imenovanje. Ali kolke su šanse da se te marionete drznu kontra predsjednika

Prava preslika balkanskog političkog sistema rada koji se ocrtava u svim porama hrvatskog društva, od sabora do bijednog kuglačkog saveza. Zbilja mi se gadi više sve to...
Nije li ta gđa. Juras izmišljena osoba da bi natječaj bio valjan?
nije, kaže da je čula od nekoga da je u SN bio natječaj i poslala je molbu...Krunoslav je napisao/la:Nije li ta gđa. Juras izmišljena osoba da bi natječaj bio valjan?
Molba koja se nije niti razmatrala, garantsasa je napisao/la:nije, kaže da je čula od nekoga da je u SN bio natječaj i poslala je molbu...Krunoslav je napisao/la:Nije li ta gđa. Juras izmišljena osoba da bi natječaj bio valjan?

Kao mnogi kuglački znalci niti kuglački as ne čita Sportske novosti, jer bi imao mandat da se javi na natječaj za tajnika (da je znao) kako ne bi ova "mala" upla među tigrove da je za svoj interes rasture i da postane žrtva sustava, a as bi imao puno više šansi obzirom da podsjeća na Lalovca ili čak bolje Linića.
Administrator je sve objasnio ,
Cezar ne bi imao šanse to je sigurno,jer je neiskusan,a zrnzec je poljuljan jer bi njegov pajdaš kivo shvatio kritiku i mogao igrati mali umjesto pravog velikog
prolaza, zapravo mi newform1 nekako najnormalnije najsamozatajnije djeluje.
Cezar ne bi imao šanse to je sigurno,jer je neiskusan,a zrnzec je poljuljan jer bi njegov pajdaš kivo shvatio kritiku i mogao igrati mali umjesto pravog velikog
Newform1 nema formalne kvalifikacije za tako nešto, jedino što puno čita, traži, kopa, uči usprkos godinama i želi da Savez djeluje otvoreno, transparentno, bez politike i političkih uplitanja, interesnih sfera i lobija. Možda jednom ljudi shvate da sama diploma i preporuka političkih podobnika nije garant za dobro odrađen posao.Japa je napisao/la:Kao mnogi kuglački znalci niti kuglački as ne čita Sportske novosti, jer bi imao mandat da se javi na natječaj za tajnika (da je znao) kako ne bi ova "mala" upla među tigrove da je za svoj interes rasture i da postane žrtva sustava, a as bi imao puno više šansi obzirom da podsjeća na Lalovca ili čak bolje Linića.
Zato će Newform1 i dalje gunđati, tražiti i kritizirati njihove gluposti i nebuloze. I ne samo njihove.
A i Ceza će isto i dalje kritizirati ,gunđati i to odmah sada. " Gospodo što ne objavite dopis NBC na služnenim stranicama HKS-a gdje se vidi što je sa igračima makedonske nacionalnosti, koji smiju a koji ne smiju igrati "newform1 je napisao/la:Newform1 nema formalne kvalifikacije za tako nešto, jedino što puno čita, traži, kopa, uči usprkos godinama i želi da Savez djeluje otvoreno, transparentno, bez politike i političkih uplitanja, interesnih sfera i lobija. Možda jednom ljudi shvate da sama diploma i preporuka političkih podobnika nije garant za dobro odrađen posao.Japa je napisao/la:Kao mnogi kuglački znalci niti kuglački as ne čita Sportske novosti, jer bi imao mandat da se javi na natječaj za tajnika (da je znao) kako ne bi ova "mala" upla među tigrove da je za svoj interes rasture i da postane žrtva sustava, a as bi imao puno više šansi obzirom da podsjeća na Lalovca ili čak bolje Linića.
Zato će Newform1 i dalje gunđati, tražiti i kritizirati njihove gluposti i nebuloze. I ne samo njihove.
Najlakše je ljudima reći ono što im se sviđa, to stvarno može svatko, a reći im istinu za to treba imati hrabrosti.