Hrvatski kuglački savez

Natjecanja i novosti iz HKS-a
zeljar
Raspisani lik
Postovi: 787
Pridružen/a: 27 vel 2012, 14:08

Re: Hrvatski kuglački savez

Post Postao/la zeljar »

Cezare, prijatelju. Ne žuri se. Pa vidiš da nije niti NBC tu Odluku objavio na svojim stranicama. Mora netko to i prevesti na hrvatski jezik.
kuglackias
Tipka sa dve ruke
Postovi: 304
Pridružen/a: 03 kol 2011, 14:42

Re: Hrvatski kuglački savez

Post Postao/la kuglackias »

zeljar je napisao/la:Cezare, prijatelju. Ne žuri se. Pa vidiš da nije niti NBC tu Odluku objavio na svojim stranicama. Mora netko to i prevesti na hrvatski jezik.
Mezak je dobio natječaj na mjesto tajnika sa lažnom izjavom da zna strani jezik. Nažalost on ne barata ni sa književnim hrvatskim što je vidljivo iz dopisa koje je on slao kao niti sa stranim jezicima. Trebalo bi tražiti Mezaka da prevede te sve dopise s obzirom da je dobio natječaj za tajnika zbog navodne razlike raspisanih uvjeta natječaja između kojih je bilo i znanje stranih jezika a svi jako dobro znamo da Mezak ne piše niti slova engleskog niti njemačkog.
julio
Raspisani lik
Postovi: 714
Pridružen/a: 23 svi 2014, 10:12
Lokacija: Kuševac

Re: Hrvatski kuglački savez

Post Postao/la julio »

to je vidljivo iz financijskog izvještaja gdje se vidi koliko je novaca potrošeno na prevoditelje
ako tajnik zna strani jezik , zbog čega se troši toliko novaca na prevoditelje ?
SLAVONAC

Re: Hrvatski kuglački savez

Post Postao/la SLAVONAC »

ALI
Zadnja izmjena: SLAVONAC, dana/u 11 lis 2015, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
kegelmaniak
Zna gdje su sva slova
Postovi: 137
Pridružen/a: 04 lip 2014, 12:19
Lokacija: Dubrovnik

Re: Hrvatski kuglački savez

Post Postao/la kegelmaniak »

Kaj se tu ima prevodit i objaviti na stranicama HKS-a. Tu ste potpuno u krivu. Klubovi koji imaju strane državljane nek izvole nać informacije tamo gdje im je i mjesto. Još bi samo trebalo da HKS troši pare na prevođenje ovih trkeljanja iz NBC-a.
Trkeljanja da, ak su nabili takvu bezveznu suzpenziju nek je se onda i drže, ovak gube i ono malo kredibiliteta što i im je ostalo. Mislim stvarno, dopis im je na razini nižih razreda osnovne škole... a sama odluka, iako ju podržavam zbog samih igrača, je nosense večih razmjera.
Kakve mi ljude u vodstvu ovog kuglanja imamo pravo je čudo da se još uopće organizirano natječemo. :evil:
A odluka da se g. Mezaku produži mandat je najblesavija stvar proizašla iz kancelarije HKS-a od osnutka. Ak ga već žele umiroviti nek mu plate samo nek se makne od kuglanja.... Trebamo kvalitetne ljude a ne podobne.
DOLJE SAVEZ :mrgreen:
Avatar
rambo
Tipka sa dve ruke
Postovi: 515
Pridružen/a: 05 vel 2009, 21:56
Lokacija: Čakovec

Re: Hrvatski kuglački savez

Post Postao/la rambo »

SLAVONAC je napisao/la:ALI , nakon što su mu produžili mandat može i direktno kvalifikacije , jako jadno , badave škola i godine , ostaje samo gorak okus , JADNO .
Kvalifikacije prenosi KK Željo Čakovec, a HKS-u je ustupljeno na koristenje za dobrobit ljubitelja kuglanja 8-)
SLAVONAC

Re: Hrvatski kuglački savez

Post Postao/la SLAVONAC »

Čudno
Zadnja izmjena: SLAVONAC, dana/u 11 lis 2015, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
mrki
Tek protipkao
Postovi: 28
Pridružen/a: 19 pro 2011, 13:42

Re: Hrvatski kuglački savez

Post Postao/la mrki »

Utakmica kupa Osijek-Medveščak 1958 nije odigrana jer se Medveščak žalio na (ne)izvlačenje domaćinstva u slučaju da se u osmini finala susreću ekipe iz istog ranga natjecanja. Natjecateljska komisija (Mesić) odbila je osnovanu žalbu Medveščaka pa se isti žalio drugostupanjskom tijelu tj. IO HKS. Do danas nismo primili odgovor mada je odluka navodno donešena. Zbog takve odluke pojedini članovi IO HKS kuvertirali su ostavke jer nisu htjeli braniti takav stav. Ista sudbina zatekla i KK Bjelovar (ide Zadru). Zbog ove i niza drugih odluka i akata koji štete Hrvatskom kuglanju, IO ZKS donio je odluku o povlačenju klubova svog saveza iz daljnjeg natjecanja u kupu.
Posebno bi ovdje istaknuo nerazumnu odluku Natjecateljske komisije jer na njenom čelu sjedi čovjek ( Mesić ) koji jako dobro zna kako je prije dvije sezone KK Medveščak 1958 nakon izvlačenja domaćinstva utakmice išao u Gospić ( Velebitu ). Da je tada pravila kupa tumačio kao sada, nikada nebi igrali finale (izgubili od Zaprešića). S obzirom da je postupak žrijebanja parova vodio Glavni tajnik, nije ni čudo da se takav previd dogodio. Njega pravila ne obvezuju, a ako i pogriješi ima u HKS specijalce koji će mahanjem ruku popeglati ovakve i slične propuste. Ja razumjem čovjeka koji je u životnoj dobi kad više nemaš baš previše elana i volje, ali ne razumjen one koji misle da boljeg nemamo. "Kadrovska politika, jedina je politika",Staljinova je misao za koju smo mislili da je izumrla. Nažalost nije. U glavama čelništva našeg Saveza, ona živi. U tom kontekstu moramo gledati i Bibin ispad kod sviranja himne. S ovakvim ljudima, ovakvim odnosom prema poslu kojim se bave, prema zemlji koju predstavljaju, ovaj Savez mora doživjeti korjenite promjene. Čim prije tim bolje. I za njih.
Avatar
Ivča
Zna gdje su sva slova
Postovi: 235
Pridružen/a: 25 tra 2015, 10:29

Re: Hrvatski kuglački savez

Post Postao/la Ivča »

"Iskrenost i poštenje su skupi pokloni, ne očekuj ih od jeftinih ljudi !"
Pametnome dosta!
Živjeli
Najbolje dane provedoh po noći
SLAVONAC

Re: Hrvatski kuglački savez

Post Postao/la SLAVONAC »

mr
Zadnja izmjena: SLAVONAC, dana/u 11 lis 2015, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.
Odgovorite