A cetvrtfinale SP-a u Cluju?Ante9 je napisao/la:Cim Marinovicu trazis kiks onda znas koja je klasa. Ostalima moras trazit dobar rezultat. Govorio sam o SP a ne SK.
Hrvatski kuglački savez
Re: Hrvatski kuglački savez
Zadnja izmjena: Nikola, dana/u 17 svi 2019, 11:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Ocito vam Hrvoje nije dobar pa sada bez njega i Tote imamo top ekipu za SP.
-
- Raspisani lik
Ma nemoj? Igrači su svete krave? Pa nije Grivičić ili Šarkezi trener i igrač Mertojaka. Slažem se da u večini slučajeva nisu igrači krivi ali nije ni Marinović bez prstiju u pekmezu. Igrač koji je bio kod Lulića, Pavlica, igrao i zvao Kujundžiča u ekipu, primao stipendiju kada nije zaslužio igrati u reprezentaciji i naravno kada je sam zaslužio. Nitko se ne pita je li možda umjesto njega netko drugi sa više zasluga mogao i morao dobiti tu stipendiju. Samo ovaj Ante povlači za jezik, nije nitko protiv Marinovića ali načina na koji je ovo odradio pogotovo u situaciji gdje je odigrao katastrofalnu sezonu gdje možda nije ni zaslužio da ga se zove. Meni je najviše žao Totića koji je igrao odlično te je ispao žrtva unutarnjih sukoba u Mertojaku i Dalmaciji.newform1 je napisao/la:Gospodo, deplasirano je govoriti o igračima, bili oni bivši ili sadašnji (ne)prijatelji. Nisu oni problem i u većini slučajeva nikad nisu bili problem. Očito i vjerojatno postoji neki deal zbog kojeg se svjesno ide u ovakve stvari i svi jako dobro znamo od kuda taj deal kreće. Vjerojatno i svi znamo da postoje županije (klubovi) kojima ovakvo stanje odgovara. Trenutno su oni u Skupštini većina. U muškom kuglanju je velika većina toga posve pogrešno postavljena i, na žalost, idemo k vragu. Vjerojatno i to nekome odgovara. Išao bih čak i malo dublje pa citirao onu staru: "Udba je naša sudba..." Nekako mi je previše tu slučajnosti... Pogotovo u odnosu na likove koji su prisutni u ovom igrokazu.
I Ti i ja smo napisali da u većini slučajeva nisu igrači krivi. U čemu se onda ne slažemo? Tko je rekao da su bezgriješni? Napisao sam da je deplasirano raspravljati o njima. 

-
- Zna gdje su sva slova
Ante još samo reci da i Grivičić nije na SP radi Kujundžića.
Ljudi jedno lagano pitanje. Na službenim stranicama HKS-a piše da 19.05 u 8 sati ujutro igramo prijateljsku tekmu sa Rokycany nečim....jel to zajebancija ili ne?
Nije zajebancija, Rumunjska je odustala od nastupa..cime nam se otvorio put do cetvrtfinala, treba pobijedit samo Italiju u grupi i prosli smo dalje..
Naprijed Hrvatska !!
Naprijed Hrvatska !!
- lukodp
- Forumsko piskaralo
- Kontakt:
Nikakvih komentara na ukidanje "taktičkih" izmjena i na ovaj novi način da se prijavljuje svaki par zasebno i "istovremeno"
.
Već se vidim kak ispunjavam sve te papiriće 30 minuta prije utakmice i predajem sucu ... Čist da mogu u miru pratiti tekmu
Hvala NBC... prosperirat ćemo instantno od ovakvih promjena

Već se vidim kak ispunjavam sve te papiriće 30 minuta prije utakmice i predajem sucu ... Čist da mogu u miru pratiti tekmu

Luko Del Ponte
-
- Tek protipkao
kompliciranje.... gluposti.... izmišljanje tople vode... ništa pozitivno, osim ovoga vezano uz redovne zamjene igrača.lukodp je napisao/la:Nikakvih komentara na ukidanje "taktičkih" izmjena i na ovaj novi način da se prijavljuje svaki par zasebno i "istovremeno".
Već se vidim kak ispunjavam sve te papiriće 30 minuta prije utakmice i predajem sucu ... Čist da mogu u miru pratiti tekmu![]()
NBC je institucija kojoj je potreban jedan generalni servis. Ja bi ih usporedio sa starim trabantom u 21. stoljeću. Zaostaju u svemu - odlukama, organizaciji, kvalitetnim ljudima, sucima. Ništa ne rade dobro. Sustav natjecanja ne privlači ljude, Njemačka drži NBC pod svojom kapom a nacionalni savez im je podijeljen na 120 i 200. Ostali savezi još nesposobniji da ih sruše ili da iniciraju neke bitne promjene koje bi dovele do popularizacije i privukle gledatelje koji nisu kuglači. Sudačka organizacija sve gora i gora, sudaca sve manje kako lokalno tako i na NBC nivou. Uz Filipovića i Hudovernika koji su po meni trebali nasljediti Baričevića ne vidim baš neku mladost i želju za tim poslom.
Što se tiče izmjena pravilnika pitam se da li su konzultirali saveze. Ako su konzultirali saveze onda su savezi trebali odraditi konzultacije sa županijskim savezima a ovi s klubovima (tako bi to trebalo funkcionirati).
NBC ne treba konzultacije, oni donose odluke kako bi zakomplicirali sport, donijeli odluku koja se njima čini najboljom a ovih sve manje igrača neka to testira.
Odluka o istovremenoj predaji 15 minuta prije početka mi je u redu. Ako sam dobro shvatio trener mora a ne može ako sjedi kao sekundant raditi prijavu što znači da trener više ne može kvalitetno sekundirati i mora istovremeno sa drugim trenerom predati sastav za vrijeme igre. Jedva čekam vidjeti tu zbrku jer i suci moraju suditi. Uglavnom, meni kao gledatelju moglo bi biti zanimljivo ali kako će se snaći treneri i suci upitno je.
Ako ništa drugo mogli su probati sada u Češkoj na veteranima kako bi to funkcioniralo.
Što se tiče izmjena pravilnika pitam se da li su konzultirali saveze. Ako su konzultirali saveze onda su savezi trebali odraditi konzultacije sa županijskim savezima a ovi s klubovima (tako bi to trebalo funkcionirati).
NBC ne treba konzultacije, oni donose odluke kako bi zakomplicirali sport, donijeli odluku koja se njima čini najboljom a ovih sve manje igrača neka to testira.
Odluka o istovremenoj predaji 15 minuta prije početka mi je u redu. Ako sam dobro shvatio trener mora a ne može ako sjedi kao sekundant raditi prijavu što znači da trener više ne može kvalitetno sekundirati i mora istovremeno sa drugim trenerom predati sastav za vrijeme igre. Jedva čekam vidjeti tu zbrku jer i suci moraju suditi. Uglavnom, meni kao gledatelju moglo bi biti zanimljivo ali kako će se snaći treneri i suci upitno je.
Ako ništa drugo mogli su probati sada u Češkoj na veteranima kako bi to funkcioniralo.