Hrvatski kuglački savez

Natjecanja i novosti iz HKS-a
User avatar
Nikola
Raspisani lik
Posts: 699
Joined: 20 Feb 2009, 03:35
Location: Ogulin

Re: Hrvatski kuglački savez

Post by Nikola »

Ante9 wrote:Cim Marinovicu trazis kiks onda znas koja je klasa. Ostalima moras trazit dobar rezultat. Govorio sam o SP a ne SK.
A cetvrtfinale SP-a u Cluju?
Last edited by Nikola on 17 May 2019, 11:24, edited 2 times in total.
Ante9
Tek protipkao
Posts: 83
Joined: 17 Jun 2017, 18:16

Re: Hrvatski kuglački savez

Post by Ante9 »

Ocito vam Hrvoje nije dobar pa sada bez njega i Tote imamo top ekipu za SP.
Kegelmaniac
Raspisani lik
Posts: 658
Joined: 16 Jun 2009, 08:35

Re: Hrvatski kuglački savez

Post by Kegelmaniac »

newform1 wrote:Gospodo, deplasirano je govoriti o igračima, bili oni bivši ili sadašnji (ne)prijatelji. Nisu oni problem i u većini slučajeva nikad nisu bili problem. Očito i vjerojatno postoji neki deal zbog kojeg se svjesno ide u ovakve stvari i svi jako dobro znamo od kuda taj deal kreće. Vjerojatno i svi znamo da postoje županije (klubovi) kojima ovakvo stanje odgovara. Trenutno su oni u Skupštini većina. U muškom kuglanju je velika većina toga posve pogrešno postavljena i, na žalost, idemo k vragu. Vjerojatno i to nekome odgovara. Išao bih čak i malo dublje pa citirao onu staru: "Udba je naša sudba..." Nekako mi je previše tu slučajnosti... Pogotovo u odnosu na likove koji su prisutni u ovom igrokazu.
Ma nemoj? Igrači su svete krave? Pa nije Grivičić ili Šarkezi trener i igrač Mertojaka. Slažem se da u večini slučajeva nisu igrači krivi ali nije ni Marinović bez prstiju u pekmezu. Igrač koji je bio kod Lulića, Pavlica, igrao i zvao Kujundžiča u ekipu, primao stipendiju kada nije zaslužio igrati u reprezentaciji i naravno kada je sam zaslužio. Nitko se ne pita je li možda umjesto njega netko drugi sa više zasluga mogao i morao dobiti tu stipendiju. Samo ovaj Ante povlači za jezik, nije nitko protiv Marinovića ali načina na koji je ovo odradio pogotovo u situaciji gdje je odigrao katastrofalnu sezonu gdje možda nije ni zaslužio da ga se zove. Meni je najviše žao Totića koji je igrao odlično te je ispao žrtva unutarnjih sukoba u Mertojaku i Dalmaciji.
User avatar
newform1
Forumsko piskaralo
Posts: 1981
Joined: 05 Feb 2009, 23:09
Location: Zagreb

Re: Hrvatski kuglački savez

Post by newform1 »

I Ti i ja smo napisali da u većini slučajeva nisu igrači krivi. U čemu se onda ne slažemo? Tko je rekao da su bezgriješni? Napisao sam da je deplasirano raspravljati o njima. :lol:
pravda i nepravda
Zna gdje su sva slova
Posts: 214
Joined: 05 Feb 2019, 14:46

Re: Hrvatski kuglački savez

Post by pravda i nepravda »

Ante još samo reci da i Grivičić nije na SP radi Kujundžića.
zeljko
Tek protipkao
Posts: 94
Joined: 10 Dec 2010, 10:02

Re: Hrvatski kuglački savez

Post by zeljko »

Ljudi jedno lagano pitanje. Na službenim stranicama HKS-a piše da 19.05 u 8 sati ujutro igramo prijateljsku tekmu sa Rokycany nečim....jel to zajebancija ili ne?
patak
Zna gdje su sva slova
Posts: 162
Joined: 26 Mar 2015, 10:52

Re: Hrvatski kuglački savez

Post by patak »

Nije zajebancija, Rumunjska je odustala od nastupa..cime nam se otvorio put do cetvrtfinala, treba pobijedit samo Italiju u grupi i prosli smo dalje..

Naprijed Hrvatska !!
User avatar
lukodp
Forumsko piskaralo
Posts: 2849
Joined: 30 Mar 2009, 12:07
Location: Ciglenica, Kutina
Contact:

Re: Hrvatski kuglački savez

Post by lukodp »

Nikakvih komentara na ukidanje "taktičkih" izmjena i na ovaj novi način da se prijavljuje svaki par zasebno i "istovremeno" :shock: .
Već se vidim kak ispunjavam sve te papiriće 30 minuta prije utakmice i predajem sucu ... Čist da mogu u miru pratiti tekmu :lol:
Hvala NBC... prosperirat ćemo instantno od ovakvih promjena :roll:
Luko Del Ponte
nije_namazana
Tek protipkao
Posts: 66
Joined: 30 Oct 2018, 12:01

Re: Hrvatski kuglački savez

Post by nije_namazana »

lukodp wrote:Nikakvih komentara na ukidanje "taktičkih" izmjena i na ovaj novi način da se prijavljuje svaki par zasebno i "istovremeno" :shock: .
Već se vidim kak ispunjavam sve te papiriće 30 minuta prije utakmice i predajem sucu ... Čist da mogu u miru pratiti tekmu :lol:
Hvala NBC... prosperirat ćemo instantno od ovakvih promjena :roll:
kompliciranje.... gluposti.... izmišljanje tople vode... ništa pozitivno, osim ovoga vezano uz redovne zamjene igrača.
Pozitivac
Zna gdje su sva slova
Posts: 137
Joined: 11 Dec 2012, 09:43

Re: Hrvatski kuglački savez

Post by Pozitivac »

NBC je institucija kojoj je potreban jedan generalni servis. Ja bi ih usporedio sa starim trabantom u 21. stoljeću. Zaostaju u svemu - odlukama, organizaciji, kvalitetnim ljudima, sucima. Ništa ne rade dobro. Sustav natjecanja ne privlači ljude, Njemačka drži NBC pod svojom kapom a nacionalni savez im je podijeljen na 120 i 200. Ostali savezi još nesposobniji da ih sruše ili da iniciraju neke bitne promjene koje bi dovele do popularizacije i privukle gledatelje koji nisu kuglači. Sudačka organizacija sve gora i gora, sudaca sve manje kako lokalno tako i na NBC nivou. Uz Filipovića i Hudovernika koji su po meni trebali nasljediti Baričevića ne vidim baš neku mladost i želju za tim poslom.
Što se tiče izmjena pravilnika pitam se da li su konzultirali saveze. Ako su konzultirali saveze onda su savezi trebali odraditi konzultacije sa županijskim savezima a ovi s klubovima (tako bi to trebalo funkcionirati).

NBC ne treba konzultacije, oni donose odluke kako bi zakomplicirali sport, donijeli odluku koja se njima čini najboljom a ovih sve manje igrača neka to testira.
Odluka o istovremenoj predaji 15 minuta prije početka mi je u redu. Ako sam dobro shvatio trener mora a ne može ako sjedi kao sekundant raditi prijavu što znači da trener više ne može kvalitetno sekundirati i mora istovremeno sa drugim trenerom predati sastav za vrijeme igre. Jedva čekam vidjeti tu zbrku jer i suci moraju suditi. Uglavnom, meni kao gledatelju moglo bi biti zanimljivo ali kako će se snaći treneri i suci upitno je.
Ako ništa drugo mogli su probati sada u Češkoj na veteranima kako bi to funkcioniralo.
Post Reply