Pojedinačni Svjetski kup - Tallinn 2011.

Svjetska prvenstva, kupovi, liga prvaka...
Post Reply
Milivoj Lulek
Nevini
Posts: 8
Joined: 13 Jan 2011, 22:11

Pojedinačni Svjetski kup u Tallinnu

Post by Milivoj Lulek »

S obzirom da se približava pojed. Svjetski kup u Tallinnu,izabrani su i kandidati:

13.01.2011. 13:05 (Boris Mezak)

Određeni putnici za Tallinn


Na Pojedinačnom svjetskom kupu koji se od 9. do 13. veljače igra u estonskom gradu Tallinnu, Hrvatsku će predstavljati:

SENIORI: Mario Baljak i Mario Mušanić, rezerva Matko Bulka
SENIORKE: Željka Orehovec i Josipa Dolibašić, rezerva Marijana Liović

JUNIORI: Hrvoje Marinović, rezerva Pave Čubelić
JUNIORKE: Ines Maričić i Maja Nanić, rezerva Nika Cvitković

Na put kreću i treneri selekcija Miljenko Šarac te Šime Mijolović.

Senire,seniorke i juniorke još i shvaćam,ali juniore nikako.Ne mogu shvatiti da se konstantno gura tog momka u vatru,a rezultatima to nikako ne zaslužuje.Koliko ja znam,na juniorskom prvenstvu Hrvatske je dominirao Matija Mance,a gospodin Marinović je nastupio samo jednom i to jako loše,na drugom nastupu se nije niti pojavio,u lizi je blago rečeno prosječan....Molim odgovorne objašnjenje,pogotovo od gosp.Miljenka Šarca,trenera,valjda i kuglačka nacija ima pravo na pojašnjenje ili je možda dovoljno,zapravo ajmo napraviti tako da se svi igrači registriraju za KK"Zadar",(u početku samo juniori,a kasnije za seniore ćemo vidjeti) pa da se onda gospon Lulek ne može tako lako odlučiti za reprezentativca,nego da mu budu svi dragi,pa da se pošteno izbore na stazama za status reprezentativca.

Naravno tema može poslužiti i za izvještaje iz Tallinna kada prvenstvo počne.
Milivoj Lulek
Nevini
Posts: 8
Joined: 13 Jan 2011, 22:11

Re: Pojedinačni Svjetski kup u Tallinnu

Post by Milivoj Lulek »

Da,nek im je sa srećom,ali ako idu na put oko svijeta pješice,a da bi predstavljali Hrvatsku,e to treba zaslužiti.I druga djeca u Hrvatskoj se trude i žele biti na Marinovićevom mjestu,pa nemaju priliku jer im je nitko niti ne daje.Ponižavajuće,sramotno i ne znam već šta.....
User avatar
ZrntscheZ
Forumsko piskaralo
Posts: 1531
Joined: 07 Feb 2009, 12:52
Location: Kneževina Međimurje, 46 24' 10.32''N 16 25' 17.81''E

Re: Pojedinačni Svjetski kup u Tallinnu

Post by ZrntscheZ »

Iako sam u prvim redovima borbe protiv serifa Luleka, možda postoji ovaj put racionalno objasnjenje odabira...
Nek se Mance sam javi i kaže dal je bil pozivam ili ne, ali nekak mi se čini da su u vrijeme odigravanja SK ispitni rokovi, a on ipak studira jedan ozbiljan fax koji mu je zasigurno prioritet...
Ako je tako, onda je sve čisto...jer...gledajući repku sa SP u RI otpada Uzelac koji je prestari, Tomica nema nigdje cijelu sezonu, Jagic igra 2.ligu, Plevnjak je slab jesenas bil uz tek pokoji bljesak...i tko onda ostaje osim navedene dvojice?!
Od mladjih Popovcic nema konstantu i varira od odličnog do puno puta i ocajnog...
Tak da...
nije bitno koliko padne od pogođene kugle...cifra se stvara s većim brojem srušenih drva iz promašaja :roll:
Milivoj Lulek
Nevini
Posts: 8
Joined: 13 Jan 2011, 22:11

Re: Pojedinačni Svjetski kup u Tallinnu

Post by Milivoj Lulek »

Mance,javi se!Tak je svima jasno da si kod Luleka u nemilosti zbog Ritzinga,pa mislim da možeš kazati istinu,jer,nekako mi se čini da ti se isto piše,rekao ti istinu ili prešutio ovo nepozivanje.
tomcat
Zna gdje su sva slova
Posts: 139
Joined: 07 Feb 2009, 21:53

Re: Pojedinačni Svjetski kup u Tallinnu

Post by tomcat »

Sramotno je što se sve čini kod te naše reprezentacije a evidentno je to da već godinama seniorska ne postiže ništa a razlog je taj da selektori uvijek imaju neke svoje vizije i zovu neke svoje igrače.Tako je i taj kup gdje oni pozivaju koga oni hoće a ne po nekim rezultatima državnog i čini mi se da će im državna prvenstva igrati igrači iz regije istok i jug jer u ZG nije bilo skoro prvenstva kako si slučajno nebi povečali kvotu igrača.Ako neko zna kad je na kup išlo dvoje najboljih sa državnog? Zašto i Grubar nije mogao ići pa makar kao rezerva već Mario i Matko-zašto oni kao i Marinović. Drvlje i kamenje je bilo na Petrovića a čini mi se da su ovi još gori.Sa nestrpljenjem očekujemo poziv za rep.seniorsku da se tek kod toga vidi kako rade selektori.Bože nas sačuvaj tog izbora.
LZN
Tek protipkao
Posts: 23
Joined: 11 Mar 2010, 17:00

Re: Pojedinačni Svjetski kup u Tallinnu

Post by LZN »

Pa selektor ti je uvijek isti bez obzira tko se vodi na papiru a to ti je LULEK,dok su Šarac i Miolović samo maska,figura ili ne znam kako da to nazovem. U stvari tko je njih i izabrao LULEK ili IO kad natječaj nije ponovljen a na onom prvom nitko nije izabran, a da to ti je ja sam gospodar tvoj i samo ja odlučivam a vi(IO saveza) samo klimnite glavom i potvrdite jer ja (LULEK) sam vas i postavio za to. Ma živiti će ovaj narod (mi kuglači) i dalje pa kako bilo da bilo ali jednom sve dođe na naplatu.
User avatar
newform1
Forumsko piskaralo
Posts: 1975
Joined: 05 Feb 2009, 23:09
Location: Zagreb

Re: Pojedinačni Svjetski kup u Tallinnu

Post by newform1 »

Pa dobro, jel više dosta ovakovih pizdarija??? Hoćete li vi indijanci koji Luliću dižete stalno ruke konačno reći NE? Do kada će ta samovolja trajati? Hrvoje mi je drag, ali NEMA rezultat za ovaj nastup! Matija ju slobodan kao ptica za ovaj kup, pojedinačni je prvak države, u ovoj konkurenciji juniora, trenutno mu niko nije ni do koljena. Otkud pravo likovima koji su zalutali u kuglanje svojim novcem i to im je jedina kvalifikacija, poništavati rad jednog vrijednog mladića, sportaša i pristojnog čovjeka? Kakvu ste mu to poruku za život dali?

Da, nije išao na SP. No, umjesto da se pohvali njegova briga za život i obrazovanje (jer od kuglanja neće moći živjeti), on se kažnjava na tako glup i besmislen način da je to nevjerojatno!

Ne znam kakve su sada mogućnosti za promjene, ali mislim da bi ZKS MORAO reagirati na sve moguće načine - prigovorom, javnim pismom, konferencijom za tisak, pa čak i bojkotom ostalih igrača članova ZKS-a. Znam da je to radikalno, znam da će tako biti oštećeni ostali igrači koji su zaslužili nastup rezultatima, ali vrijeme je da se ovu spodobu (pristojan sam - na pameti su mi ipak neke druge riječi koje neću pisati) od Lulića više makne iz kuglanja!
ito
Zna gdje su sva slova
Posts: 100
Joined: 22 May 2010, 17:50

Re: Pojedinačni Svjetski kup u Tallinnu

Post by ito »

Nije mi jasno da baš toliko napadate Marinovića i favorizirate Mancea kad su na tablici za igrača lige podjednaki pa čak Hrvoje ima malu prednost. Slažem se da je Mance trebao ići na prvenstvo ali kad nije pozvan mislim da bi trebali dati podršku Hrvoju jer nije on sam sebe uvrstio u repku. Nadam se da će svoje iskustvo iskoristiti na najbolji mogući način šta mu od srca želim i držim mu palčeve kako njemu tako i ostalim našim igračima da dostojno predstave našu zemlju.
M O M C I S R E T N O !!!!!!!
LZN
Tek protipkao
Posts: 23
Joined: 11 Mar 2010, 17:00

Re: Pojedinačni Svjetski kup u Tallinnu

Post by LZN »

Ito mislim da griješiš jer nitko nije protiv HRCA već načina odabira jer po tome je treba ići Brna kao lanjski prvak i vodeći igrač lige. Ako idu prvaci neka idu u svim kategorijama i mislim da ovakav način može štetiti najviše HRCU i hrvatskom kuglanju jer je podjela na vidiku a najodgovorniji za to nije LULEK već izvršni i nadzorni odbor skupa s HOO koji im daje bezuvjeznu podršku
ito
Zna gdje su sva slova
Posts: 100
Joined: 22 May 2010, 17:50

Re: Pojedinačni Svjetski kup u Tallinnu

Post by ito »

LZN 100% si u pravu,jasno je da ovo može dosta naštetiti Hrvoju i slažem se da je trebao Brna ići ali ovo još jednom pokazuje u kakvom neredu funkcionira naš savez........nažalost mi tu ništa ne možemo promijeniti.
Zdravi i veseli bili !!!!!!!!
Post Reply