ito je napisao/la:Dragi moji forumaši niste svjesni kako nesmotreno i indirektno pa rekao bih uništavate naša dva mlada dečkića koji će nadam se dugi niz godina nositi dres reprezentacije.Daj se malo uozbiljite i nemojte štetiti momcima svojim komentarima tipa ZA KLASU BOLJI mislim da to nema nikakvog smisla osim ako ne liječite svoju frustraciju.
Dragi Ito,
1. forumaši iznose svoje mišljenje i na to imaju svako pravo i time ne uništavaju dva mlada dečkića.Njih uništava jedino vodstvo HKS-a,koje bira po vlastitom nahođenju i jednostavno nisu u pravu s ovakvim izborom,a još manje načinom izbora,izborom bez izbora.
2. ako misliš da ja liječim svoje frustracije,s obzirom da sam ja napisao da je Matija za klasu bolji,onda se varaš,jer ne vidim čime bih si ja to liječio frustraciju.Ja sam samo iznio svoje mišljenje i stojim čvrsto iza njega.To što vi s juga subjektivno gledate na dečke iz svojeg kraja je jedna stvar,a objektivan odnos snaga je onaj koji sam ja rekao.To ne znači to će to tako biti i u budučnosti i da Hrvoje nije dobar junior,ali za sada je tome tako,Mance je bolji i to treba priznati.
Ako ti misliš da treba prešutjeti ovakav izbor da se kao nekoga od njih ne bi "uništilo",onda si u krivu,jer im šalješ krivu poruku.Nije važno biti dobar s predsjednikom,već je važno svojom kvalitetom izboriti mjesto u reprezentaciji,jer ovo nisu vremena kao kada se živjelo u plemenima i kada se nisi smio zamjeriti vođi plemena.Ovdje mi očito imamo jedno kuglačko pleme u kojem se je jedan podanik zamjerio vođi plemena,pa ga je on izbacio iz plemena.Žalosno.I prestanite već jednom nabadati dečku fakultet na nos.Svi normalni roditelji bi bili ponosni na svoje dijete koje studira na fakultetu na kojem studira Matija,a pogotovo kada bi taj teški studij stavili prije svoje velike ljubavi,kuglanja,onda kada bi bilo nemoguće uskladiti obadvoje,na sveopće veselje,jer svakom sportašu je želja dokazati se na velikoj svjetskoj smotri,pa tako i Matiji i sigurno mu je bilo jako teško odlučiti se za fak.obaveze i odustati od Ritzinga.Prestanite mu to više nabadati na nos.