SP Bautzen 2012
Re: SP Bautzen 2012
Blago rečeno, ovaj se nastup reprezentacije može opisati kao katastrofa. Igrači su očito na ovo svjetsko došli nespremni ili totalno nemotivirani, što mi je teško za povjerovati. Priče o preforsiranom treningu pred svjetsko su čista glupost. Ak su njih ove pripreme kolike kod da su bile upropastile ili unazadile u igri, čovjek se onda zapita koliko su ti dečki samostalno radili da bi se pripremili. Pa ne ide se na kirvajski turnir već na svjetsko. i kuglanje je takav sport da izuzev par klubova u prvoj ligi nitko nema organizirane kondicijske pripreme ili treninge, i velika većina igrača se priprema samostalno. Tak su mogli i svi oni koji su znali da će na svjetsko.
- lukodp
- Forumsko piskaralo
- Kontakt:
Mislim da malo treba spustit tenzije, niste valjda očekivali berbu medalja u svim kategorijama. S nekim ovim dečkima iz Srbije, Slovenije i Njemačke bi i puno iskusniji seniori imali ozbiljnih problema. Treba učiti na ovim greškama i ne ponavljati ih, ako netko ima vremena za to onda su to oni. Pripreme, organizaciju, vodstvo i ostalo ne želim komentirati, jer s obzirom kakav nam je savez, super da su i tamo.
Marinović, Jambrović, Tutnjević i više nego dobri, ostatak se malo pogubio. Po meni možda ih je trebalo malo bolje psihički pripremati jer su izgleda izgorili od želje.
Marinović, Jambrović, Tutnjević i više nego dobri, ostatak se malo pogubio. Po meni možda ih je trebalo malo bolje psihički pripremati jer su izgleda izgorili od želje.

Luko Del Ponte
Ma kaj ti pišeš,tko bi imal probleme sa Srbima,Slovencima i Njemcima,Srbi su prvi sa prosjekom 582 s tim da imaju cifru od 662 i koji seniori bi sa njima imali problema.lukodp je napisao/la:Mislim da malo treba spustit tenzije, niste valjda očekivali berbu medalja u svim kategorijama. S nekim ovim dečkima iz Srbije, Slovenije i Njemačke bi i puno iskusniji seniori imali ozbiljnih problema. Treba učiti na ovim greškama i ne ponavljati ih, ako netko ima vremena za to onda su to oni. Pripreme, organizaciju, vodstvo i ostalo ne želim komentirati, jer s obzirom kakav nam je savez, super da su i tamo.
Pa u kod nas u Drugoj Zagrebačkoj ligi neke ekipe imaju skoro pa takav prosjek kaj ti pričaš,naših 3306 je velika katastrofa čak bi se usudio reć i sramotno ponižavajuće,ak su nam ovo najbolji juniori onda nam se jako loše piše.
Pa ovi dečki u repki imaju 2-3 svjetska iznad sebe imaju iskustva al očito kvalitetu za nešto više nemaju.
Boris Mezak generacijo a gdje ti je sada tvoj Napoleon iz Osijeka Zdenko Sušac.Lako mu je sa Konikom bit prvi kad od šest igraća pet mu igraju za repke,sve klasne igraće ima redom reprezentativci.Mušanić,Bulka,Šarkezi,Manev,Stoklas.Pa moj unuk od godinu i pol bi sa tom ekipom bio prvak.Gdje je sada nestao taj veliki Napoleon.
- lukodp
- Forumsko piskaralo
- Kontakt:
Čestitke Ani Jambrović i Tatjani Oštrina na osvajanju prve zlatne medalje za Hrvatsku!!!! Još nek se dečki sutra malo probude 

Zadnja izmjena: lukodp, dana/u 25 svi 2012, 08:55, ukupno mijenjano 1 put.
Luko Del Ponte
- lukodp
- Forumsko piskaralo
- Kontakt:
Ti izgleda nisi nikad bacao na velikim natjecanjima prije dvadesete, kao ni jamumi je napisao/la:Ma kaj ti pišeš,tko bi imal probleme sa Srbima,Slovencima i Njemcima,Srbi su prvi sa prosjekom 582 s tim da imaju cifru od 662 i koji seniori bi sa njima imali problema.lukodp je napisao/la:Mislim da malo treba spustit tenzije, niste valjda očekivali berbu medalja u svim kategorijama. S nekim ovim dečkima iz Srbije, Slovenije i Njemačke bi i puno iskusniji seniori imali ozbiljnih problema. Treba učiti na ovim greškama i ne ponavljati ih, ako netko ima vremena za to onda su to oni. Pripreme, organizaciju, vodstvo i ostalo ne želim komentirati, jer s obzirom kakav nam je savez, super da su i tamo.
Pa u kod nas u Drugoj Zagrebačkoj ligi neke ekipe imaju skoro pa takav prosjek kaj ti pričaš,naših 3306 je velika katastrofa čak bi se usudio reć i sramotno ponižavajuće,ak su nam ovo najbolji juniori onda nam se jako loše piše.
Pa ovi dečki u repki imaju 2-3 svjetska iznad sebe imaju iskustva al očito kvalitetu za nešto više nemaju.

Psiha ima jako veliki učinak na rezultat, dodaš još i malo sportske sreče odnosno nesreče i eto ti kiksa. Ne kažem ja da su odigrali dobro, daleko od toga... ali netreba sad drvljem i kamenjem na njih. Uostalom još imaju dva dana da se iskupe. A koliko vidim cure su več počele

Luko Del Ponte
Koliko sam shvatio luku, na to je mislio.mumi je napisao/la:Ma kaj ti pišeš,tko bi imal probleme sa Srbima,Slovencima i Njemcima,Srbi su prvi sa prosjekom 582 s tim da imaju cifru od 662 i koji seniori bi sa njima imali problema.lukodp je napisao/la:Mislim da malo treba spustit tenzije, niste valjda očekivali berbu medalja u svim kategorijama. S nekim ovim dečkima iz Srbije, Slovenije i Njemačke bi i puno iskusniji seniori imali ozbiljnih problema. Treba učiti na ovim greškama i ne ponavljati ih, ako netko ima vremena za to onda su to oni. Pripreme, organizaciju, vodstvo i ostalo ne želim komentirati, jer s obzirom kakav nam je savez, super da su i tamo.
- lukodp
- Forumsko piskaralo
- Kontakt:
Da upravo na to, igrao je prvi odvalio cifru, i ovi kasnije samo nisu smjeli zaribat puno.Krunoslav je napisao/la:Koliko sam shvatio luku, na to je mislio.mumi je napisao/la:Ma kaj ti pišeš,tko bi imal probleme sa Srbima,Slovencima i Njemcima,Srbi su prvi sa prosjekom 582 s tim da imaju cifru od 662 i koji seniori bi sa njima imali problema.lukodp je napisao/la:Mislim da malo treba spustit tenzije, niste valjda očekivali berbu medalja u svim kategorijama. S nekim ovim dečkima iz Srbije, Slovenije i Njemačke bi i puno iskusniji seniori imali ozbiljnih problema. Treba učiti na ovim greškama i ne ponavljati ih, ako netko ima vremena za to onda su to oni. Pripreme, organizaciju, vodstvo i ostalo ne želim komentirati, jer s obzirom kakav nam je savez, super da su i tamo.

Malo je teže kad se mora hvatat rezultat. Bez ikakve uvrede, ali mislim da je malo teže igrat na svjetskom prvenstvu pod pritiskom rezultata i igrati drugu zagrebačku tramvaj ligu. Ponavljam, ne kažem da nisu zeznuli stvar na ekipnom, ali ipak glupo je pljuvat dečke i prozivat ih da nemaju kvalitetu samo godinu dana nakon što su se proslavili u Sarajevu.
Luko Del Ponte
[/quote]
Ma kaj ti pišeš,tko bi imal probleme sa Srbima,Slovencima i Njemcima,Srbi su prvi sa prosjekom 582 s tim da imaju cifru od 662 i koji seniori bi sa njima imali problema.
Pa ovi dečki u repki imaju 2-3 svjetska iznad sebe imaju iskustva al očito kvalitetu za nešto više nemaju.[/quote]
Koliko sam shvatio luku, na to je mislio.[/quote]
Da upravo na to, igrao je prvi odvalio cifru, i ovi kasnije samo nisu smjeli zaribat puno.
Malo je teže kad se mora hvatat rezultat. Bez ikakve uvrede, ali mislim da je malo teže igrat na svjetskom prvenstvu pod pritiskom rezultata i igrati drugu zagrebačku tramvaj ligu. Ponavljam, ne kažem da nisu zeznuli stvar na ekipnom, ali ipak glupo je pljuvat dečke i prozivat ih da nemaju kvalitetu samo godinu dana nakon što su se proslavili u Sarajevu.[/quote]
Malo si ti pobrko stvari,iz Sarajeva su samo Popovčić i Radoš.Svih 6 igraća koji su igrali za repku imaju najmanje 2-3 svjetska izad sebe tako da kaj se iskustva mislim da smo jedna od najiskusnijih ak ne i najiskusnija nacija na svjetskom.Ja kao dugogodišnji kuglać priznajem samo ekipnu ili pojedinaćnu medalju sa svjetskog(nekad su se igrali parovi i to sam priznavo)al ove neke discipline i nisu za mene medalje kojima bi se trebali ponosit,zna se kaj je glavno ekipa i ponedinac za Marinoviću puno sreće pojedinačno uzmi barem jednu medalju.

Ma kaj ti pišeš,tko bi imal probleme sa Srbima,Slovencima i Njemcima,Srbi su prvi sa prosjekom 582 s tim da imaju cifru od 662 i koji seniori bi sa njima imali problema.
Pa ovi dečki u repki imaju 2-3 svjetska iznad sebe imaju iskustva al očito kvalitetu za nešto više nemaju.[/quote]
Koliko sam shvatio luku, na to je mislio.[/quote]
Da upravo na to, igrao je prvi odvalio cifru, i ovi kasnije samo nisu smjeli zaribat puno.

Malo je teže kad se mora hvatat rezultat. Bez ikakve uvrede, ali mislim da je malo teže igrat na svjetskom prvenstvu pod pritiskom rezultata i igrati drugu zagrebačku tramvaj ligu. Ponavljam, ne kažem da nisu zeznuli stvar na ekipnom, ali ipak glupo je pljuvat dečke i prozivat ih da nemaju kvalitetu samo godinu dana nakon što su se proslavili u Sarajevu.[/quote]
Malo si ti pobrko stvari,iz Sarajeva su samo Popovčić i Radoš.Svih 6 igraća koji su igrali za repku imaju najmanje 2-3 svjetska izad sebe tako da kaj se iskustva mislim da smo jedna od najiskusnijih ak ne i najiskusnija nacija na svjetskom.Ja kao dugogodišnji kuglać priznajem samo ekipnu ili pojedinaćnu medalju sa svjetskog(nekad su se igrali parovi i to sam priznavo)al ove neke discipline i nisu za mene medalje kojima bi se trebali ponosit,zna se kaj je glavno ekipa i ponedinac za Marinoviću puno sreće pojedinačno uzmi barem jednu medalju.
mumi, medalja sa svjetskog je stvarno ono nešto pa bila to kakva disciplina, nećemo sada o prošlosti, onda je bilo onako - sada ovako.