Svjetsko prvenstvo - Sarajevo 2011.
Re: Svjetsko prvenstvo - Sarajevo 2011.
Izgubimo li od Mađara i Makedonaca manje od 100 drva smatram da je to uspjeh, ali čisto sumnjam pogotovo protiv Mađara.
Cure bi mogle čak i do zlata uz malo sreće, medalja sigurna.
Cure bi mogle čak i do zlata uz malo sreće, medalja sigurna.
Mađari djeluju najopasnije na ovom svjetskom,kad vidim da jedan Gabor Kovacs nije ni u reprezentaciji.
Srbi ih prate u stopu,a Makedonci realno bi mogli do bronce.Naši teško sa ovakvim ciframa mogu parirat,jedino ako odigraju dvaputa po 3800 onda smo u polufinalu!
Srbi ih prate u stopu,a Makedonci realno bi mogli do bronce.Naši teško sa ovakvim ciframa mogu parirat,jedino ako odigraju dvaputa po 3800 onda smo u polufinalu!
Croman007 je napisao/la:Mađari djeluju najopasnije na ovom svjetskom,kad vidim da jedan Gabor Kovacs nije ni u reprezentaciji.
Naši do Božića da igraju svaki dan nebi srušili 3800.
Srbi,Mađari,Njemci i Makedonci su daleko kvalitetniji od nas dok je naša realnost borba sa Rumunjima,Česima,Austrijancima,Slovacima,Slovencima, ali na žalost i protiv njih gubimo.
Jel zna tkogod austrijsku stranicu gdje se mogu žene pratiti uživo?
Vidim da na ovoj od NBCa ne bude prijenos naših. :/
Vidim da na ovoj od NBCa ne bude prijenos naših. :/
ma nema nista,gdje god da trazis nula bodova,jadno 

Muški gube 2-0 i 58 drva
na žalost samo te inf. imam
ispravak -63
-
- Nevini
kaj ne igraju muski u 14 i 30????zorislaw je napisao/la:Muški gube 2-0 i 58 drva
CRO muški igraju u 14:30. Leko to su žene sa muškim rezultatima. Nemoj suditi vizualnozorislaw je napisao/la:Muški gube 2-0 i 58 drva
greška Orac jedino te izvlači što vrlo rijetko griješiš kao i ja