Svjetsko prvenstvo - Sarajevo 2011.

Rezultati i ostale vijesti
ŠALABAJZER
Tipka sa dve ruke
Postovi: 598
Pridružen/a: 14 tra 2009, 16:32

Re: Svjetsko prvenstvo - Sarajevo 2011.

Post Postao/la ŠALABAJZER »

izvinjavam se autoru posta.. krivo san nekaj skužil.. to za Galju... sad tek kužim kaj je autor htio reći.. ali teško bi mu makedonci dozvolili da bude makar i savjetnik... reprezentaciji koja im je konkurencija na prvenstvu.. to kaj se tiće galje... a ovo oko priprema.. zbilja ispada da je sve oko repke čisti amaterizam i improvizacija.. i naravno da bi stožer trebali činiti stari iskusni prekaljeni igrači puni trikova.. a ne neko ko nikad nije ni kuglal.. ili je kao igrač bil prosječan.. ali. .eto zakaj nitko od sudionika ne napiše nekaj na tu temu.. oni najbolje znaju kak su bili vođeni i pripremani.. ili se boje kritizirati da ne izgube mjesto? toliko od mene.. i sad opet očekujem pljuvanje.. ili prijedlog za brisanje

OS187DC
Tipka sa dve ruke
Postovi: 324
Pridružen/a: 08 vel 2009, 11:23

Re: Svjetsko prvenstvo - Sarajevo 2011.

Post Postao/la OS187DC »

" stručnjak " sve ti je napisano. Nije svrha ocijenjivati bilo čiji rad već je svrha iznositi ideje kako bi nešto u budućnosti bolje izgledalo, uzmite to sa rezervom jer to može biti subjektivno mišljenje.
Nije miso mojih postova destrukcija već razvoj i ostvarivanje što boljeg rezultata. Samo komunikacija ( izmjena mišljenja) i konstruktivna kritika mogu donjeti napredak.
Postoji izreka: " kada je učenik spreman pojavi se učitelj " i ta izreka može dovoljno govoriti o svemu.

KAJTA
Tek protipkao
Postovi: 84
Pridružen/a: 03 ožu 2009, 13:09

Re: Svjetsko prvenstvo - Sarajevo 2011.

Post Postao/la KAJTA »

Bauer, smiešan si zbog kuganja, ja bih se osobno posramio i nikad se više ne bi javio ne forum
to što su tvojea zmišljanja i ideje ti je drveni plug u sportu
ako neznaš koliko kojoji je namoderniji traktor u poljoprivedi ostavi se kuglanja i pisanja
osobno te znam ali ovo što pišeš je uputnica van kugklačkog spota
da ti pojasnim tu tezu kaži mi gdje si i u kom segmentu doprinio hrvatskom kuglanju kao i GALJANIĆ
HRVATSKI SPORT I NACIONALNOST JE PONOS HRVATSVKOG SPORTA
NIKADA SE NE BI PRODAO ZA 1 EUR ZA HRVATSKI DRES.

zeko
Zna gdje su sva slova
Postovi: 211
Pridružen/a: 06 ožu 2009, 14:48

Re: Svjetsko prvenstvo - Sarajevo 2011.

Post Postao/la zeko »

svaka čast Kajta!!!!!
kapa do poda

(referiram se na ovo o promjeni grba iznad srca!)

tomcat
Zna gdje su sva slova
Postovi: 139
Pridružen/a: 07 vel 2009, 21:53

Re: Svjetsko prvenstvo - Sarajevo 2011.

Post Postao/la tomcat »

Nesto sam cuo da je i Pajo na nekakvoj probi u Makedoniji do nedelje?Bas me zanima za kaj?

bracsvila
Tek protipkao
Postovi: 53
Pridružen/a: 21 sij 2011, 16:58

Re: Svjetsko prvenstvo - Sarajevo 2011.

Post Postao/la bracsvila »

Evo još malo o Sarajevu 2011 iz mog kuta gledanja.
Naše reprezentacije su tamo gdje im je i mjesto. Definitivno ne znaju kuglati, zapravo znaju tako kuglati da ponekad ostvare rezultat oko 620. Ekipni prosjek od 616 na Sarajevskim stazama je pravi debakl. Možda se netko može sjetiti da sam pisao da naši i nisu sposobni premašiti brojku od 616 prosjek, svejedno mi je žao ali je to realnost.

Srbija: Najbolji rezultat 3929 por. čunjeva što daje prosjek 655, a najslabiji rezultat 3723, prosjek 620 por. čunjeva.
Mađarska: Najbolji rezultat 3885 por. čunjeva daje prosjek 647.5 a najslabiji rezultat 3718, prosjek 620 por. čunjeva.
Hrvatska: Najbolji rezultat 3760 por. čunjeva daje prosjek 627 a najslabiji rezultat 3614 prosjek 602 por. čunja.
Srbija i Mađarska i nemaju velikih oscilacija u rezultatima. Rekao bi da njihovi najslabiji rezultati su ostvarivani planski jer su prema finalu samo rezultatski i igrački rasli, tako da su najveći rezultat ostvarili baš u finalu.
Prosjek godina Srbske reprezentacije iznosi 33 god. Najveći teret iznijeli su Vilmoš Zavarko 23 god. Tepša Danijel 27 god. Antal Arpad 31 god.
Prosjek godina Mađarske reprezentacije iznosi 30 god. Glavni igrač Kiss Norbert 31 god.
Prosjek godina Hrvatske reprezentacije iznosi 41 god. bez Marinovića a sa Marinovićem 39.
Naš stručni stožer bazirao se ostvarivati rezultate sa iskusnijim igračima koji su totalno razočarali. Najmanja krivica je na samim igračima dali su što su mogli ali stručni stožer nije dorastao da bi vodili nacionalne selekcije.

Tepša Danijel 703 porušena čunja na jednoj utakmici koji je praktički pobijedio Mađare je rezultat koji se njemu dogodio. Njegova je vrijednost negdje oko 630-635 čunjeva. Rezultat od 703 čunja ostvaren je zahvaljujući velikom broju devetki u čišćenju 14 u odnosu na broj devetki u pune 13. U pune 410 čunjeva a čišćenje fenomenalnih 293 čunja. Po igri u čišćenju u pune je trebao srušiti još najmanje 40 čunjeva. Imao je i jednu postavu iz 6 hitaca što me navodi na zaključak da Tepša nije još kompletno formirani igrač. Njegov rezultat je produkt njegovog razornog hica koji ga je ovaj put nagradio.
Vilmoš Zavarko po meni najbolji igrač prvenstva ima prosjek 672 porušena čunja. Da nema jedan kiks rezultat 624 imao bi prosjek 679.5 porušenih čunjeva.
Kiss Norbert bez kiks rezultata prosjek 669 porušenih čunjeva.
Kakuk Levente 661 prosjek porušenih čunjeva.

Svi ovi navedeni igrači i ako su najbolji imali su prostora i za još veći rezultat, evo kako:
Tepša Danijel u igri kad je srušio 703 čunja: Od 60 prilika u pune pogodio je 46 puta prvi čunj, a od ovih 46 pogodio je 36 lohova.Ostvario je 13 devetki u pune u čišćenju 14.
Vilmoš Zavarko u igri kad je ostvario rezultat od 692 čunja. Od 60 prilika u pune pogodio je 50 puta prvi čunj od tog 46 lohova. Ostvario je 19 devetki 15 u pune i 4 u čišćenju.
Kiss Norbert u igri kada je porušio 695 čunjeva. Od 60 prilika u pune pogodio je 54 puta prvi čunj a od toga 49 lohova. Ostvario je 25 devetki 15 u pune i 10 u čišćenju.
Kakuk Levente u igri kada je porušio 692 čunja. Od 60 prilika u pune pogodio je 51 put prvi čunj a od toga 45 lohova. Ostvario je 20 devetki 14 u pune i 9 u čišćenju.
Nisu mi dostupni zapisnici rezultata naših najboljih igrača usporedbe radi.
Imam iz dostupne dokumentacije dovoljno podataka koji me i dalje uvjeravaju da sam i dalje čvrsto na nogama s uvjerenjem da mogu u velikom postotku potvrditi da sam sposoban naučiti dio igrača da ostvaruju: 15 lohova u pune po seriji, u prosjeku 4 devetke u pune, 2 devetke u čiščenju. Mogu ostvariti ekipne prosjeke koje sam već spominjao ranije u više navrata. Da bih mogao pokazati što znam trebam dobiti priliku da radim s grupom igrača godišta 0d 20 – 30 godina a moguće je i neki izuzetak.Trebali bi me pustiti oko 3 mj. u kontinuitetu i bilo bi igrača koji bi mogli parirati najboljim svjetskim igračima.
I za kraj najbolje bi bilo za Hrvatsko kuglanje da se postojeća garnitura povuče jer nisu sposobni da stvore vrijednosti ne koje ja nudim nego koje ostvaruju Srbija, Mađarska i Njemačka koja nije ni nastupila na svjetskom prvenstvu.

Pozdrav čujemo se s prigodom.

andrej kovač
Zna gdje su sva slova
Postovi: 212
Pridružen/a: 06 vel 2009, 16:52
Lokacija: Zagreb

Re: Svjetsko prvenstvo - Sarajevo 2011.

Post Postao/la andrej kovač »

Da bih mogao pokazati što znam trebam dobiti priliku da radim s grupom igrača godišta 0d 20 – 30 godina a moguće je i neki izuzetak.

Da bi ti netko mogao dati priliku da napraviš to o čemu pričaš,mislim da bi taj netko prvo trebao znati kome je daje,a to je za sada još tajna.

Da bih mogao pokazati što znam trebam dobiti priliku da radim s grupom igrača godišta 0d 20 – 30 godina a moguće je i neki izuzetak.

Zašto igrači od 20-30 godina.Ti,kao stručnjak kojim se smatraš bi trebao znati da kuglanje nije godinama usko ograničen sport,naravno da postoje nekakve idealne godine za postizanje vrhunskih rezultata,ali to u kuglanju nije pravilo.Neću nabrajati,jer takvih previše.

Šzo se tiće nabrajanja pogodaka igrača koje si izdvojio,i nisu nešto spektakularni,koliko vidim najbolji prosjek pogodaka lohova je kod Zavarka,50 od 60,što znači 83% ili po stazi 12,5 lohova.Ne vidim kaj je tu spektakularno.Mislim da je puno bitnije način na koji su ti lohovi pogođeni,znači od kuda sa daske su odigrani ti hici prema lohu i da bi se na tome trebali bazirati oni koji teže vrhunskim rezultatima.Ono šta je očito je to da igrači koji igraju staru školu kuglanja na ove "bumbaste" čunjeve,znači od sredine daske prema lohu imaju u startu problem,jer njihove kugle nisu učinkovite u lohu kao one koje se odigravaju sa desne ili lijeve lajsne i to im prilično otežava igru,jer zbog toga padaju u prosječnost sa odličnim igrama koje nisu adekvatno rezultatski popračene prema broju pogodaka.Ali,da ne duljim....LIjepo se ti javi,ja sam ti već jednom rekao da dođeš na kuglanu,znaš gdje me možeš naći ili jednostavno pošalji poruku ako ne želiš da se zna tko si,iako pretpostavljam po nicku ko bi mogao biti,još bolje,pa da vidimo da li možemo uskladiti mišljenja o kuglanju i podići moj prosjek.

P.S. užasno ti je ružan komentar da naše reprezentacije definitivno neznaju kuglati.Kompletno gledajući kuglače koji su tamo bili,mislim da si ih u najmanju ruku podcijenio

Avatar
gox
Forumsko piskaralo
Postovi: 1045
Pridružen/a: 01 ožu 2009, 10:41
Lokacija: Varaždin

Re: Svjetsko prvenstvo - Sarajevo 2011.

Post Postao/la gox »

andrej kovač je napisao/la:mislim da si ih u najmanju ruku podcijenio
To definitivno

OS187DC
Tipka sa dve ruke
Postovi: 324
Pridružen/a: 08 vel 2009, 11:23

Re: Svjetsko prvenstvo - Sarajevo 2011.

Post Postao/la OS187DC »

bracsvila ma vidi se da si ti stručnjak, tvoja izvješća su kao NIK TITANIK. Na tragu si istine ali nemaš pojma.
ajd započetak probaj pogoditi: sa kojeg kanta kuglaju ta četiri proanalizirana igrača odnosno koji loh igraju?
Ajde ako si toliki stučnjak napiši tko od njih ima najači hitac a tko najslabiji ?
Koliko od nabrojanih igrača kugla ljevom rukom, a tko izbacuje sa desne noge?
Koliko koraka prilikom zaleta u prosjeku rade četiri nabrojana igrača?
Tko od njih nosi znojnik na ljevoj ruci i zašto?
Pa ti si pravi vic maher.... legendo.
Hoćeš još koje pitanje da ti postavim za taj tvoj statistički ljetopis?

zeko
Zna gdje su sva slova
Postovi: 211
Pridružen/a: 06 ožu 2009, 14:48

Re: Svjetsko prvenstvo - Sarajevo 2011.

Post Postao/la zeko »

kovač nije ni zucnul kad je bil u reprezentaciji... sad komentiraš tu nekog frika koji ima svoje malo iskrivljenije viđenje tekme
kaj se nisi javil kad si zeznul protiv češke i rekel, sori ljudi - kiksal sam i zeznul repku
zeznul si i tekmu protiv slavonije u subotu pa nikom niš...

svi pravi igrači su odigrali u subotu, jedini si ti podbacil... daj to malo analiziraj!

Odgovorite