Slažem se Orsone, za ozbiljan site i web-streaming su potrebne pare i prije svega zainteresiran publika. Live streaming se ne radi ni za puno gledanije sportove od kuglanja. Ali ja sam govorio o čistom (pure & simple html) uploadu rezultata na več postojeći sajt (FIQ) i to nakon svakog bloka (svakih 12min). Laptop i pristup internetu te dobra volja i minimalna informatička pismenost. Za 500,00kn bi u roku 10min u Sarajevu našo klinca koji bi mi to izveo savršeno. Da ne spominjem več gotov CMS sajt BiH saveza kojeg oni osvježavaju svaki drugi dan i to na kakav način.Orson je napisao/la:Joj daj Šalabajzer (istini za volju, čitao sam i druge da šalabajzaju na tu temu), kaj ti stvarno misliš da je pitanje live web-streaminga pitanje web-kamerice od 100 kn? Aparatura i infrastruktura koja stoji iza toga košta finu količinu novaca, a, kao što čitamo, ovi nemaju ni za staze na kojima se igra!? Ozbiljan IT košta ozbiljne novce. Bilo i ostalo tako. IT se ne svodi samo na hardver, već i na softver i na ljude koji stoje iza svega toga: koliko para, toliko muzike! Samo nemojte više šalabajzat o web-kamericama i malome susedu koji napravi ultra-super-mega-duper sajt za soma kuna.
A za tebe (pošto studiraš, a možda si i završio FER) evo ideje: razvoj softvera koji bi na kuglanama automatski slao podatke na server voditelju i objavljivo ih online (na IKS-u), a ne da ja moram poslje tekme mailat rezultate...
Ošlo ovo oftopic pun k****, al kad nema vijesti iz Sarajeva da bar o nečemu pišemo.