Stranica: 1/1.

Ženska kuglačka reprezntacija

Postano: 06 ožu 2009, 16:01
Postao/la kuglačica
Što mislite koji je uzrok pada kvalitete ženskog kuglanja? Mislite da li je u redu da Biba nakon svega što je rekla o Petroviću, i on o njoj igra za reprezentaciju i to nakon što je već skoro pa dogovorila sve sa makedoncima?

Re: Ženska kuglačka reprezntacija

Postano: 06 ožu 2009, 17:44
Postao/la newform1
Kako ne bi znali: "kvalitetan" rad "kvalitetnih" trenera. Drugo, nedostatak sredstava i baze - koliko se god ne slagao s Kujunđičem, moram mu odati priznanje za kontinuirani rad sa djevojkama. Još dvije, tri sredine i to je to:baza od 40 igračica (bez uvrede ostalima). Dokaz je Zaboky. Rad od nekoliko mjeseci (očito kvalitetan) i tri cure su na 610 ili 620. Znači može se i zna se, samo "nedodirljivi" moraju prepoznati tko zna i osigurati sredstva za kontinuirani rad.
Što se Bibe tiče, ona je još uvijek druga igračica u državi, i to daleko, ma tko što mislio o tome, i najtrofejnija je igračica u našoj povijesti - ipak je nisu mogli preskočiti. Očito i sama jako dobro zna koliko još može, i zašto ne bi igrala bilo gdje za sebe, za još jednu medalju. Ipak, drago mi je da su i slijepci nešto vidjeli...

Re: Ženska kuglačka reprezntacija

Postano: 06 ožu 2009, 21:26
Postao/la raikkonen23
sto se tice bibe u repki,mislim da nije na dobrom putu,jer ocekuje se trenutak kad ce biba eksplodirati