Postavi pitanje
Re: Postavi pitanje
Trebalo bi dalje po rasporedu tj. samo su prvu domaćinsku utakmicu zamijenili domaćinstvo.
Super je kada imamo live prijenos iz kolijevke kuglanja i kuglačkih zakona !!!!!!
Možda sutra???
Možda sutra???
Ne znam kojim bih riječima opisao ovo što oni nazivaju video prijenosom!?
Auuuuu... ovo k'o one snimke nadzornih kamera iz zatvorskih ćelijaOrson je napisao/la:Ne znam kojim bih riječima opisao ovo što oni nazivaju video prijenosom!?

- lukodp
- Forumsko piskaralo
- Kontakt:
Možeš opisivati kako hočeš ali je bolje od nekih naših uradaka 
Mislim da s tim forsiranjem live prijenosa kod nas, kao i sa pločama 2009., glumimo veče vjernike od pape. A vidi se i veliki nesrazmjer u medijskom pračenju europskih klupskih natjecanja. Česi su to odradili (odrađuju) za koplje bolje od Njemaca. Kada bi WNBA-NBC kao kriterij uveo i obvezu live video streama za domaćinstva eurokupova onda bi se donekle i opravdalo forsiranje toga kod nas u 1.HKL, iako to pola lige odrađuje dosta loše...

Mislim da s tim forsiranjem live prijenosa kod nas, kao i sa pločama 2009., glumimo veče vjernike od pape. A vidi se i veliki nesrazmjer u medijskom pračenju europskih klupskih natjecanja. Česi su to odradili (odrađuju) za koplje bolje od Njemaca. Kada bi WNBA-NBC kao kriterij uveo i obvezu live video streama za domaćinstva eurokupova onda bi se donekle i opravdalo forsiranje toga kod nas u 1.HKL, iako to pola lige odrađuje dosta loše...
Luko Del Ponte
- lukodp
- Forumsko piskaralo
- Kontakt:
Nego, kad već brbljamo...
Jel bi bilo izvedivo da se preko aplikacije unose rezultati pojedinačnih, parovnih, sprint, tandem... natjecanja i to od razine županija pa regija i na kraju državnog? I još jedan prijedlog, da se također preko aplikacije uvede prijava za sva ta pojedinačna natjecanja (juniori, kadeti, pojedinačno, sprint ....)?
Jel bi bilo izvedivo da se preko aplikacije unose rezultati pojedinačnih, parovnih, sprint, tandem... natjecanja i to od razine županija pa regija i na kraju državnog? I još jedan prijedlog, da se također preko aplikacije uvede prijava za sva ta pojedinačna natjecanja (juniori, kadeti, pojedinačno, sprint ....)?

Luko Del Ponte
Od srama ne bih nešto takvo pustio na net u javnost. Nijemci su i inače poznati po "kvalitetnim" prijenosima, izgleda da su po klubovima i savezima ostali sami metuzalemi.
Česi pak imaju kvalitetnu sliku, ali je kamera predaleko pa se ne vide dobro brojke. Podbrezova to ima savršeno riješeno i gledat ću da nešto takvo napravimo i u Bjelovaru, samo bez potrebe za dodatnim računalom za mix slike i streaming jer je to gnjavaža i nepraktično. A što se tiče obaveze, niti ja nisam za to, ali bih kod prvenstava dao malu prednost onima koji to imaju kvalitetno riješeno.
Koliko je meni Zoran govorio, puno je ideja i planova, ali treba vremena da se napravi. Ja nemam (Bogu hvala
) nikakve veze s tim web dijelom.

Koliko je meni Zoran govorio, puno je ideja i planova, ali treba vremena da se napravi. Ja nemam (Bogu hvala

..ovi prenosi utakmica su bez veze jer se na pola ništa nevidi, klubovi nemaju nikakve koristi samo obaveze, uostalom nikome se neda sjedit 3 sata pred kompom i blejat u ŠTA?????
onako kad nevidiš nego tamo u ponedjeljak/utorak pročitaš tko, kako , gdje i zašto je bolje, uostalom mogu se naštimavat utakmice bez problema a i suci su bez stresa

onako kad nevidiš nego tamo u ponedjeljak/utorak pročitaš tko, kako , gdje i zašto je bolje, uostalom mogu se naštimavat utakmice bez problema a i suci su bez stresa

-
- Raspisani lik
Što je sa kuglanom u Zaprešiću? Ima li kakvih slika? Znamo da ide Pauly, priča se o nekoj najnovijoj tehnologiji? Arcy?
Za sada ide sve po planu.