Puštanje utakmica

Raznoliko brbljanje i ini razgovorčići
Avatar
rambo
Tipka sa dve ruke
Postovi: 514
Pridružen/a: 05 vel 2009, 21:56
Lokacija: Čakovec

Re: Puštanje utakmica

Post Postao/la rambo »

a tko ispada u slučaju da oba dvije završe nerješeno,medveščak ili bjelovar?
goran bratkovic
Tek protipkao
Postovi: 97
Pridružen/a: 18 vel 2009, 13:48

Re: Puštanje utakmica

Post Postao/la goran bratkovic »

u tom slučaju vjerojatno Medveščak...ako unutar te utakmice ne bi bilo još čudotvorina
milos
Zna gdje su sva slova
Postovi: 290
Pridružen/a: 09 vel 2009, 10:52

Re: Puštanje utakmica

Post Postao/la milos »

Ova tema je u pravoj rubrici - 'Brbljanje'. U Njemačkoj, Engleskoj, a pogotovo u Americi bi tema propala, prošla gore nego "Tko je Nikola Dragaš" na ovom forumu. Mislim da svi koji smo u kuglanju možemo biti ponosni da je dosada sve odigrano sportski i korektno. Treba još malo izdržati i možemo reći da je kuglanje u Hrvatskoj (konačno!) krenulo pravim putem i da je na putu ozdravljenja. Teorija zavjere i urote je uvijek bilo i uvijek će biti. Pa na ovom forumu se čovjek hvali kako je 'prvi ukazao' na sumnjivost ishoda Poštar-Bjelovar. Dobro, što to vrijeđa svaku zdravu logiku i ljudsku inteligenciju, za to ćemo lako, ali kako objasniti da protivnički igrači naprave 657 i 620 u zadnjem paru?? Kako je to pušteno? Kako se to namjesti? Gdje su ti da i meni jednom 'puste' da napravim 650? Ako se utakmica namješta, zašto voditi 3:1 i 110 (ili 120) drva razlike prije zadnjeg para? Zato puštati ako si najozbiljniji kandidat za 2. mjesto u ligi? Kažu da je Konikom-Medveščak sumnjivo i da Mušanić ne može napraviti 750. Jest, sumnjivo je zašto je Dragaš dozvolio da mu istekne vrijeme, a trebalo mu je pogoditi samo 1 čunj da dobijemo utakmicu. I zadnji igrač Konikoma ne pravi 600, već je napravio 528. Mušanić radi preko 630, drugi igrači su opušteniji kada on igra i eto razlike u Konikomovom rezultatu. Domi je lijepo objasnio da Kandit nije pobijedio Grmoščicu već godinama i da se bore za brdo para koje bi dobili kao najbolji klub u Osijeku, ali ne...i dalje to nije dovoljno uvjerljivo. Ja sam ubijeđen da ćemo pobijediti Bjelovar i ostati u ligi, ali, opet, sve je moguće. Pa čak i neriješeno, iako za takav rezultat ima ispod 4% šanse (tako kažu statistike). Pozivam KSH da pojača kontrolu na toj utakmici i ako je to (po pravilima) ikako moguće, na licu mjesta sankcionira bilo kakvo nesportsko ponašanje ("tankanje"), pa čak i prekine utakmicu za dobrobit kuglanja. Kada bi se u Zadru dogodio neriješen rezultat ili pobjeda Zanatlije, to bi bio kraj momčadskog natjecateljskog kuglanja u Hrvatskoj i moralni krah za sve sudionike. Vjerujem u čuda, ali ono se u Zadru neće i ne smije dogoditi. Jedino ako Zanatlija napravi preko 3700, svaka čast. No, još jednom, do sada je sve bilo super korektno i siguran sam da će se tako i završiti. Teorije konspiracije će ostati samo brbljanje.
zorislaw
Zna gdje su sva slova
Postovi: 296
Pridružen/a: 19 vel 2009, 09:48

Re: Puštanje utakmica

Post Postao/la zorislaw »

mene bi više zanimala sama tehnika kupovanja utakmica,kako se ponašati kada priđeš subjektu,odmah vaditi pinku ili okolo naokolo.ima kakav priručnik?
Avatar
ZrntscheZ
Forumsko piskaralo
Postovi: 1531
Pridružen/a: 07 vel 2009, 12:52
Lokacija: Kneževina Međimurje, 46 24' 10.32''N 16 25' 17.81''E

Re: Puštanje utakmica

Post Postao/la ZrntscheZ »

zorislaw je napisao/la:mene bi više zanimala sama tehnika kupovanja utakmica,kako se ponašati kada priđeš subjektu,odmah vaditi pinku ili okolo naokolo.ima kakav priručnik?
mislim da se to na ekonomiji studira...vjerojatno putem posrednika kao i tamo... :lol: :lol: :lol: :lol:
nije bitno koliko padne od pogođene kugle...cifra se stvara s većim brojem srušenih drva iz promašaja :roll:
dario
Tek protipkao
Postovi: 18
Pridružen/a: 03 ožu 2009, 12:12

Re: Puštanje utakmica

Post Postao/la dario »

Jel to onda znači da se treba obratiti direktno u HKS :o :o :o
player4
Tek protipkao
Postovi: 31
Pridružen/a: 18 ožu 2009, 14:33

Re: Puštanje utakmica

Post Postao/la player4 »

Kaj se tiče "puštanja utakmica" duboko vjerujem da je to vrlo rijedak slučaj,jer svi mi koji se bavimo kuglanjem volimo i pobijedit,ali izuzeci uvijek postoje. Mislim da bi se u kontekstu puštanja moglo komentirat utakmicu iz prošlog tjedna u 2. HKL CENTAR između KK CENTRA I KK HRT-naime,u vrlo izjednačenoj utakmici malo je čudno da u prvom paru Damir Klanjčić (13. igrač lige) odigra 508,a u zadnjem paru Željko Milinković 505 (1. igrač lige),ipak se tu radi o vrlo iskusnim i kvalitetnim igračima,koji teško da si mogu priuštit takav luksuz. Na kraju HRT napravi uvjerljivo najlošiji rezultat sezone i 2 boda idu Centru i osiguravaju im ostanak u ligi.
zorislaw
Zna gdje su sva slova
Postovi: 296
Pridružen/a: 19 vel 2009, 09:48

Re: Puštanje utakmica

Post Postao/la zorislaw »

čuj player4 mislim da bi te Klanjčić i Milinković vrlo rado častili pićem jer ni oni nemaju bolje objašnjenje za lošu igru
što se tiče odlučujuće utakmice za opstanak smatram da je Medveščak favorit pošto su veliki vjernici
gledam neki dan iskusni Đaja trenira i cijelo se vrijeme križa
križaju se suigrači na klupi
križa se objektivna publika
onda odem na šank - križa se Mario kad me vidi
andrej kovač
Zna gdje su sva slova
Postovi: 212
Pridružen/a: 06 vel 2009, 16:52
Lokacija: Zagreb

Re: Puštanje utakmica

Post Postao/la andrej kovač »

Čuj Lekica,stvarno si puknut
tomcat
Zna gdje su sva slova
Postovi: 139
Pridružen/a: 07 vel 2009, 21:53

Re: Puštanje utakmica

Post Postao/la tomcat »

Čujem da su i misu platili za subotu.
Odgovorite