a ne mogu ja obrisati članove, tek zabranit pristup forumuLZN je napisao/la:Ajde Saša i mene izbriši, možeš i namjerno ili nenamjerno.Pozdrav
probaj se više samokontrolirati

a ne mogu ja obrisati članove, tek zabranit pristup forumuLZN je napisao/la:Ajde Saša i mene izbriši, možeš i namjerno ili nenamjerno.Pozdrav
haha ovo je i meni palo napamet jučer gledajući 'sport danas' i izvještaj iz metkovićarambata je napisao/la:ne znam da li je za ovu rubriku ili ne... ?? Imam jedan prijedlog, ne znam da li je ikome to palo na pamet... da se organizira All Star u kuglanju na kraju sezone?? Recimo Zaprešić neka bude granica za sjevernjake, a od Karlovca pa do Splita jug- znači npr. Zaprešić, Radnik, Grmošćica, Željo pa do Osijeka, a jug Rijeka, Poštar, Zadar, Velebit... Dogovori se svake godine druga kuglana i recimo svi igraju u dresovima klubova za koji nastupaju. Možda da se i malo barem, ako je moguće i poprati putem medija i napravi nekakva promidžba samoga sporta i usput ukaže na razna dostignuća naših klubova i reprezentacija, od najmlađih uzrasta do onih najstarijih.