Ostavite poruku
Re: Ostavite poruku
evo malo video uradaka, različiti kuglački stilovi - http://www.fiqwnba-nbc.de/html/publikationen.html
google je otišao bez objašnjenja (bar su mi tak rekli)lukodp je napisao/la:Saša di su ti nestale reklame sa foruma?
- lukodp
- Forumsko piskaralo
- Kontakt:
sasa je napisao/la:google je otišao bez objašnjenja (bar su mi tak rekli)lukodp je napisao/la:Saša di su ti nestale reklame sa foruma?

Onda izbrišite ove prazne bannere....

Luko Del Ponte
- lukodp
- Forumsko piskaralo
- Kontakt:
Re: Poj. prvenstvo Hrvatske
Zbogom pameti, zbogom kuglanje...bauer je napisao/la: ZBOGOM LOGIKO!!

Luko Del Ponte
Gospodine Bauer, vidim da si se oprostio s logikom, a to se moze izcitati i iz tvojih postova. Jedino sto je glupo je tvoje viđenje cijele ove teme. A jedino pametno je to da se skrivas iza nika.
Luki vidim nije dovoljno pametan da se skriva iza nadimka, a vidim da se oprostio od zdravog razuma, a nadam se i od kuglanja. Samo budi dosljedan Luki.
Luki vidim nije dovoljno pametan da se skriva iza nadimka, a vidim da se oprostio od zdravog razuma, a nadam se i od kuglanja. Samo budi dosljedan Luki.
Još ti je samo preostalo okarakterizirati sebe po ovoj temi, a i tu ne treba puno pameti 

Ovo je najlakša i najjednostavnija tema ikad. Poslje zdrijeba nema zamjena, pa ne moze biti jednostavnije i jasnije.
A sto se tiče nadimaka, već i vrapci vani pjevaju da je tomcat zapravo pajo:)
A sto se tiče nadimaka, već i vrapci vani pjevaju da je tomcat zapravo pajo:)
Baš mi je drago da si uopće uspio shvatiti koliko su moji postovi glupi, čestitam.bulka je napisao/la:Gospodine Bauer, vidim da si se oprostio s logikom, a to se moze izcitati i iz tvojih postova. Jedino sto je glupo je tvoje viđenje cijele ove teme. A jedino pametno je to da se skrivas iza nika.
Da , imaš pravo, glupo je kad klub koji sve i plaća traži objašnjenje za svoje igrače koje treba poslat na državno da tamo glume nepostojeće rezerve cijeli dan.
Što se tiče nicka neka te ne brine jer ni mene nimalo ne interesira tko je iza tvog nicka, nimalo, nebitno,.... tko se bavi kuglanjem na zapadu uglavnom zna i to nije tajna.
Znam da postoji izvrstan i primjeran sportaš Bulka koji svaki svoj nastup odradi sportski , i služi svojim ponašanjem i zalaganjem za primjer drugim igračima na utakmicama ,... nevjerujem da bi takav čovjek bio sklon omalovažavanju drugih, ... promjeni si nick, bilo bi pošteno.
A jesi pametan "bulka" pa ti sve znaš.Daj nam otkrij još koji zagonetni nick.Prosvijetli nas.