tema zamišljena za sve razgovore i ostavljanje poruka, kako bi ostatak foruma ostao čist od poruka podrške, negodovanja i prepucavanja koja su redovito nevezana za temu
mene zanima kako je prošla tekma jučer u gorici?
Ostavite poruku
Re: Ostavite poruku
radnik izgubio 6-2, slavko zrile rekord kuglane 640, tako da slobodno ga možes dodati u rubriku rekordi kuglana.
o shit, što je tim sesvećanima došlo da su sad proigrali, mi moramo zadnje kolo k njima...
a rekord ti dodaj tamo lijepo
a rekord ti dodaj tamo lijepo

- ZrntscheZ
- Forumsko piskaralo
- Location: Kneževina Međimurje, 46 24' 10.32''N 16 25' 17.81''E
tko to ima prvoligaške ambicije...Zaboky?
nije bitno koliko padne od pogođene kugle...cifra se stvara s većim brojem srušenih drva iz promašaja 

zaboky, radnik i televizija...ZrntscheZ wrote:tko to ima prvoligaške ambicije...Zaboky?
s tim da se sad radnik može koncentrirati na sljedeću sezonu

Re: Novi Izbornik???
lovro stari diler opijata na svjetskim prvenstvima.. heheheh
a izgleda, čovjeće skoro su me ubili jer sam se borio protiv cuge, barem prvih par dana a sad bum još i dilermilan wrote:lovro stari diler opijata na svjetskim prvenstvima.. heheheh

robert wrote:mogu li samo reci da ovo nije robert sedlar jer sam vec dobio nekoliko takvih upita
Uglavnom nagovori mene MUJO da odemo po pive na benzinsku a neka ja kao kapetan ....
za dilanje
Al moram još ovo napisati jer maturalac u Augsburgu je bio sramota Hrvatskog kuglanja
za nofčeke
pozzz, malo šale
za dilanje
Al moram još ovo napisati jer maturalac u Augsburgu je bio sramota Hrvatskog kuglanja
za nofčeke
pozzz, malo šale
- ZrntscheZ
- Forumsko piskaralo
- Location: Kneževina Međimurje, 46 24' 10.32''N 16 25' 17.81''E
a tko su ova SIDRA?
nije bitno koliko padne od pogođene kugle...cifra se stvara s većim brojem srušenih drva iz promašaja