Jel' igr'o el'bolanjo, pa gdje je taj čovjek?Macna je napisao/la:mislim da je bilo 3528-3557, najbolji Mrki 634
Ostavite poruku
Re: Ostavite poruku
Re: Ekipni Kup RH - prijedlozi i komentari
Uf, ovo mi ne treba, sad će me opet Saša mrzit, ali ne mogu protiv sebe...sasa je napisao/la:kad nešto napišeš u njega može ostat, ha ha ha i 15 smajlija ne znači ništapdragicevic je napisao/la:Molin da se prestane brisat moj post.
Jedan smajli može značit više nego pet stranica ispisanog teksta. Ja sam P.D. post shvatio kao komentar i to vrlo jasan komentar. A tema se zove: prijedlozi i komentari. Ako nikoga nije vrijeđao, zašto brisati?
alo bracsvila!! pa kaj je? kaj se ne javljas ?
pa nije ti valjda problem od mene napravit igraca za 600?? alo , javi se ja sam spreman
pa nije ti valjda problem od mene napravit igraca za 600?? alo , javi se ja sam spreman

Ljetna liga polufinale:
ponedeljak u 18h Kranjčevićeva
utorak 20h Grmoščica
MEDVEŠČAK-FRANZISKANER
utorak 20h Grmoščica
MEDVEŠČAK-FRANZISKANER
Nedostaje ti rečenica tipa: "Svi ljubitelji Franziskanera su dobrodošli, a naš sponzor se pobrinuo da svaki posjetitelj bude upoznat širokom paletom proizvoda ..." ili tako nešto.zorislaw je napisao/la:Ljetna liga polufinale:
utorak 20h Grmoščica
MEDVEŠČAK-FRANZISKANER
ps.
Prva utakmica polufinala jučer Zaprešić-Radnik 5:1 (2362:2284)
Uzvrat u Gorici 20.6.2011. u 18,00.
Ma koja vam je to ljetna liga s prosjekom od 590,5 ?arcy je napisao/la:Nedostaje ti rečenica tipa: "Svi ljubitelji Franziskanera su dobrodošli, a naš sponzor se pobrinuo da svaki posjetitelj bude upoznat širokom paletom proizvoda ..." ili tako nešto.zorislaw je napisao/la:Ljetna liga polufinale:
utorak 20h Grmoščica
MEDVEŠČAK-FRANZISKANER
ps.
Uzvrat u Gorici 20.6.2011. u 18,00.

Ma to su čunjevi od temperature malo debljiKrunoslav je napisao/la:Ma koja vam je to ljetna liga s prosjekom od 590,5 ?arcy je napisao/la:Nedostaje ti rečenica tipa: "Svi ljubitelji Franziskanera su dobrodošli, a naš sponzor se pobrinuo da svaki posjetitelj bude upoznat širokom paletom proizvoda ..." ili tako nešto.zorislaw je napisao/la:Ljetna liga polufinale:
utorak 20h Grmoščica
MEDVEŠČAK-FRANZISKANER
ps.
Uzvrat u Gorici 20.6.2011. u 18,00.![]()
![]()

Ne kužim? Kome je on trebao nešto dokazivati jer mi znamo ko je Mario.
Pa ne znaju svi. Ako se osvrneš i pogledaš postove prije prvenstva u Sarajevu vidit ćeš da 99% "velikih¨" poznavatelja kuglanja nije Baljaka uvrstilo u reprezentaciju. Kreni čitati od prvog posta pa reci je li to istina. Jer nije bitno tko je prvak države nego je bitno ko kojoj regiji pripada!
- lukodp
- Forumsko piskaralo
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo - Sarajevo 2011.
Samo jednu stvar: Statistika je majka svih zajebabracsvila je napisao/la:Svi ovi navedeni igrači i ako su najbolji imali su prostora i za još veći rezultat, evo kako:
Tepša Danijel u igri kad je srušio 703 čunja: Od 60 prilika u pune pogodio je 46 puta prvi čunj, a od ovih 46 pogodio je 36 lohova.Ostvario je 13 devetki u pune u čišćenju 14.
Vilmoš Zavarko u igri kad je ostvario rezultat od 692 čunja. Od 60 prilika u pune pogodio je 50 puta prvi čunj od tog 46 lohova. Ostvario je 19 devetki 15 u pune i 4 u čišćenju.
Kiss Norbert u igri kada je porušio 695 čunjeva. Od 60 prilika u pune pogodio je 54 puta prvi čunj a od toga 49 lohova. Ostvario je 25 devetki 15 u pune i 10 u čišćenju.
Kakuk Levente u igri kada je porušio 692 čunja. Od 60 prilika u pune pogodio je 51 put prvi čunj a od toga 45 lohova. Ostvario je 20 devetki 14 u pune i 9 u čišćenju.
Koja vrhunska analiza tipa:"da baba ima kotače bila bi kamion"

Luko Del Ponte