Ostavite poruku
Re: Ostavite poruku
A što ako oba igrača prvog bloka započnu s zagrijavanjem u gornjim djelovima trenirke naravno jednake?
- lukodp
- Forumsko piskaralo
- Kontakt:
Evo testirat ću to na tekmi u nedjelju. Javim kak sam prošaonewform1 je napisao/la: Koliko se sjećam, prije je bilo izričito navedeno da se ne smije zagrijavati u gornjem dijelu trenirke, ali toga sada nema, prema tome, ne vidim razlog zašto se ne bi tako zagrijavao...

Luko Del Ponte
Ne moraju biti jednake. Moraju biti ujednačene...Krunoslav je napisao/la:A što ako oba igrača prvog bloka započnu s zagrijavanjem u gornjim djelovima trenirke naravno jednake?

Pardon ujednačenenewform1 je napisao/la:Ne moraju biti jednake. Moraju biti ujednačene...Krunoslav je napisao/la:A što ako oba igrača prvog bloka započnu s zagrijavanjem u gornjim djelovima trenirke naravno jednake?![]()
![]()

Izgleda da sam započeo dobru temu što se tiče zagrijavanja u trenirci kao što dozvoljavaju međunarodni suci ili se odmah mora biti u dresu u kojem
se nastupi od zagrijavanja do kraja igre.
Po meni je to skidanje trenirke neprimjereno jer bi sutra mogao netko doći u u zimskoj jakni na stazu i reći da mu je hladno.
Takvih hladnih kuglana je bilo i biće još kada se masu njih zatvori.
se nastupi od zagrijavanja do kraja igre.
Po meni je to skidanje trenirke neprimjereno jer bi sutra mogao netko doći u u zimskoj jakni na stazu i reći da mu je hladno.
Takvih hladnih kuglana je bilo i biće još kada se masu njih zatvori.
a kaj nije propisana koja morabiti temperatura u kuglani da bi se mogla zapopočeti tekma??? ako nema temperature- nema tekme.. prosto ko pasulj
kako se blizi polusezona, sve manje tipkanja po forumu :DD 

- lukodp
- Forumsko piskaralo
- Kontakt:
Iscrpili smo sve teme. A ovi u HKS-u počeli nešto raditi zaozbiljno pa više nemaš kaj prigovarat ni tamoloch je napisao/la:kako se blizi polusezona, sve manje tipkanja po forumu :DD

Ovo sa trenirkom kaj sam obečao nisam ispunio jer su u Novskoj to uspješno spriječili podizanjem temperature na kuglani do usijanja

Možda probam u Bjelovaru ali ...

Luko Del Ponte
hahha, za trenirku bi morao do g.kotara(skrad) ili lika( gospic) sala mala naravno
lUKO,NEMORAŠ ISPROBAVATI U BJELOVARU,U KUTINI TI JE I ONAKO MALO KADA IZNAD 15 STUPNJEVA CELZIJUSA.