ma jok ne razumijem što pričaju tamo...pa mi svi kuglamo iz ljubavi prema tom sportu pa vraćam se u Ponikve, Barišić se dogovorio s bratom da mu prek Dinama posudi koji milijonček pa dovodimo još 2 njemca i malog hubera pa ćemo u borbu za 1. ligu....
Moram priznati da mi je sezona bila očajna ali jedan trening mi je zbilja bio krasan tako da ne čudi pomama za mojim uslugama!!!! Znam da će ovo ispasti kao da se hvalim ali čak sam u jednom šubu srušio svih devet
Moram priznati da mi je sezona bila očajna ali jedan trening mi je zbilja bio krasan tako da ne čudi pomama za mojim uslugama!!!! Znam da će ovo ispasti kao da se hvalim ali čak sam u jednom šubu srušio svih devet
ma nemaš brige...kod nas ko ne konkurira za momčad promaknemo ga za trenera (sori žac)
Zorislave nemoj tako biti oštar i tajanstven prema el bolanju jer gore navedeno bit ćeš mu klupski kolega.Reci ti meni kak stvari stoje sa treningom u Zaprešiču, kruže priče da se prodaješ u paketu sa Galjom jer oni kupuju sve kaj je bolje od Špiljara i Paje samo još za sad takve nisu uspjeli kupiti i zato su tu di jesu.Volio bi da sa Galjom i Fučkarom malo pokrenete taj Zaprešić jer su im evidentno potrebne svježe i mlade snage.
tomcat wrote:Zorislave nemoj tako biti oštar i tajanstven prema el bolanju jer gore navedeno bit ćeš mu klupski kolega.Reci ti meni kak stvari stoje sa treningom u Zaprešiču, kruže priče da se prodaješ u paketu sa Galjom jer oni kupuju sve kaj je bolje od Špiljara i Paje samo još za sad takve nisu uspjeli kupiti i zato su tu di jesu.Volio bi da sa Galjom i Fučkarom malo pokrenete taj Zaprešić jer su im evidentno potrebne svježe i mlade snage.