jesu dva juniora ja i totic (nismo zvucna pojacanja al dolazimoPoštar koliko sam ćuo Ćota odlazi nitko nedolazi.

jesu dva juniora ja i totic (nismo zvucna pojacanja al dolazimoPoštar koliko sam ćuo Ćota odlazi nitko nedolazi.
mumi wrote:
Zaprešić Galjo,Milinković i mislim Kramer dvojno.
super kaj ostaju, al možda bi za kramere bilo bolje da je na dvojnoj kod medvjeda!!!bura wrote:mumi wrote:
krivo mislis za kramera.svi juniori ostaju sljakeri
gox wrote:super kaj ostaju, al možda bi za kramere bilo bolje da je na dvojnoj kod medvjeda!!!bura wrote:mumi wrote:
U pravu si, mislim da bi bilo dobro za sve mlade igrače, koji to mogu, dvojno se registrirati jer sada smiju igrati za oba kluba isti dan, ako se ne varam.hamilton wrote:bura wrote:mumi wrote:
pa ne može bit na dvojnoj ni u zaprešiću ni u medvjedima, jer je Radnik u drugoj ligi, a koliko znam igrač mora bit prvo registriran za klub u višem rangu, a na dvojnoj za klub iz niže lige.. znači prvo mora preći u neki od ta 2 kluba, a na dvojnoj može igrati za radnik..
ispravite me ako sam u krivu..
moze igrati npr. za medvescak 1. ligu, za medvescak 2 npr. regionalnu ligu, za ban jelacic na dvojno 2. ligu i zagrebacki turnir mladih...newform1 wrote: Mislim da još nije stigao odgovor na moje pitanje znači li to da mogu nastupati isti dan dva puta ili čak i tri.
pdragicevic wrote:Ines Vuka i Tanja Tokić(Šarić) iz ŽKK Osijek 97 u KK Split.
Odlazi sigurno samo još nezna diMacna wrote:pdragicevic wrote:Ines Vuka i Tanja Tokić(Šarić) iz ŽKK Osijek 97 u KK Split.
jel znaš da li Čota ostaje kod vas ili ide u Zadar?