Usporedimo proizvođače - Funk, Protec, Vollmer

Predstavite kuglane te pišite o novostima na njima
galacticos
Nevini
Postovi: 5
Pridružen/a: 17 vel 2009, 19:29

Re: Usporedimo proizvođače - Funk, Protec, Vollmer

Post Postao/la galacticos »

mislim da nema puno veze koji je proizvođač kuglane. kuglane koje se redovito održavaju npr. zaprešić su odlične za kuglanje i sa njom su svi zadovoljni, dok kuglane koje se ne održavaju npr. lokomotiva , končar svi mrze jer ljudi koji održavaju te kuglane ne znaju kak izgleda pripremljena kuglana
Irena
Tek protipkao
Postovi: 18
Pridružen/a: 18 vel 2009, 15:05

Re: Usporedimo proizvođače - Funk, Protec, Vollmer

Post Postao/la Irena »

Ljudi, koga bi trebalo pitati zašto se kuglane ne spremaju isto za natjecanje? Zar ne postoje neka pravila, kriteriji, kazne uostalom? Zar nema svaka kuglana (barem u I ligi) osobu za održavanje kuglane? Kako misle da će kuglači postići prosjeke za koje se neki tako jako hvataju (primjerice Bjelovar) ako su im kuglane totalka zapuštene? Zašto ne pružiti kuglačima na svim kuglanama istu šansu? Zašto se ne bi rušili rekordi kuglana? Zašto publika uostalom koje baš i nema puno,ne bi uživala u svakoj tekmi?
Hm
Avatar
newform1
Forumsko piskaralo
Postovi: 1958
Pridružen/a: 05 vel 2009, 23:09
Lokacija: Zagreb

Re: Usporedimo proizvođače - Funk, Protec, Vollmer

Post Postao/la newform1 »

Nema veze s Prvom ligom ali evo primjera: prošle su godine "popravili" Vinko Bek. Hrabri su u prva tri kola igrali dvije tekme doma, čista kuglana, uredno špricali i izgubili obje tekme. Do kraja više nisu špricali i nisu izgubili nijednu, dapače otišli su ligu gore. Zašto bi se kuglana održavala, ako ih na uređenoj kuglani netko mogao dobiti? Pitajte Kopu kad je Lokomotiva zadnji put očišćena! BTW, čestitka Mariju Salaju na skoro 600 srušenih čunjeva na Lokomotivi!!!
KAJTA
Tek protipkao
Postovi: 84
Pridružen/a: 03 ožu 2009, 13:09

Re: Usporedimo proizvođače - Funk, Protec, Vollmer

Post Postao/la KAJTA »

Bok Irena!
Opet iznosiš protiv Bjelovara nešto što te se ne tiće!Svaki igrač ima regulirane odnose sa klubom u kojem igra.U bjelovaru se priznaje samo rezultat koji igrače poluće.To im je osnovna zadaća kroz sport koji prezentiraju a što pojedinci to ne ostvaruju treba pitati njih.U čemu je problem kada isti igrači ruše po 50-70 čunjeva manje u novoj sezoni. Vjerojatno utječe kuglana na to.
osnovni je problem igrača što imaju visoko mišljenje o sebi a rezultat koji daju je najmjerodavniji jer kada tebe pobjedi igrač koji ima Vollmer kuglanu i trenira i radi na njoj 60-70 čunjeva na tvojoj Funkovoj kugalni na kojoj i trenira i igra u direktnom dvoboju dovoljno govori o njegovoj spremnosti igre.
dario
Tek protipkao
Postovi: 18
Pridružen/a: 03 ožu 2009, 12:12

Re: Usporedimo proizvođače - Funk, Protec, Vollmer

Post Postao/la dario »

KAJTA je napisao/la: osnovni je problem igrača što imaju visoko mišljenje o sebi a rezultat koji daju je najmjerodavniji jer kada tebe pobjedi igrač koji ima Vollmer kuglanu i trenira i radi na njoj 60-70 čunjeva na tvojoj Funkovoj kugalni na kojoj i trenira i igra u direktnom dvoboju dovoljno govori o njegovoj spremnosti igre.
:?: :?: :?: :?:
zorislaw
Zna gdje su sva slova
Postovi: 296
Pridružen/a: 19 vel 2009, 09:48

Re: Usporedimo proizvođače - Funk, Protec, Vollmer

Post Postao/la zorislaw »

ne volim kuglati na Lokomotivi a onda se sjetim ćevapa u somunu -zaključak: na toj Funkovoj kuglani jedino su dobri ćevapi
KAJTA
Tek protipkao
Postovi: 84
Pridružen/a: 03 ožu 2009, 13:09

Re: Usporedimo proizvođače - Funk, Protec, Vollmer

Post Postao/la KAJTA »

Irena ,citiram te;

!"Zašto svim kuglačima ne pružiti istu šansu za rekord kuglana" ,isto tako spominješ bjelovar za prosjeke ,pa igrači su prihvatili takav kriterij i sami su krivi što to ne ostvaruju.Znam dati je Manev drag ali on je svojim igrama doveo Bjelovar na prag druge lige.Zašto
ne kažeš kako je odbio otići sa bjelovarom na prvenstvenu u split a istovremeno igra bez dozvole kluba za Makedoniju,vjerojatno kuglana mertojak nije očišćena za njega,što kažeš za Ogulin i tamo nije očišćena,što kažeš za novsku gdje promašuje hitac u pune a bjelovar gubi poen za 5 čunjeva,što kažeš za zaprešić aisto tako priča da mu je bjelovar dužan.Svim forumašima bjelovar je spreman skenirati sve uplatnice koje su mu isplačenei on ih je potpisao i javno iznijeti ugovor što je manev potpisao pa da se vidi irena i manev jer svima je jasno tko stoji iza toga,a koliko mi je poznato on čeka odluku disciplinske kluba koje će ga po priči jako obradovati,i to piše u ugovoru da podliježe i obavezama kluba.
el'bolanjo
Tipka sa dve ruke
Postovi: 480
Pridružen/a: 08 vel 2009, 17:46

Re: Usporedimo proizvođače - Funk, Protec, Vollmer

Post Postao/la el'bolanjo »

Ja sam za Pro-tec...na snagu dobiš možda čunj ili dva, nemilosrdna kuglana na kojima dolazi do izražaja pravilna rotacija i čisti pogotci (barem su takve u Pakracu i na SP-u u Zadaru) neće se rušit 700, al kad stane bombarder kraj tebe znaš da neće rušit 9ke od čistog dura.
Avatar
Croman007
Raspisani lik
Postovi: 832
Pridružen/a: 06 vel 2009, 13:28
Lokacija: Novska

Re: Usporedimo proizvođače - Funk, Protec, Vollmer

Post Postao/la Croman007 »

HM,da li tko može objasniti kako je moguće da firma koja više ne postoji(Vollmer) napravi kuglanu u Rijeci(kuglana 3.Maj)?
Mislim da je Miloš rekao da više ne postoji Vollmer pa ga molim za objašnjenje kako je moguće da firma koja ne postoji napravi kuglanu :?: :?: :?: :?:
milos
Zna gdje su sva slova
Postovi: 290
Pridružen/a: 09 vel 2009, 10:52

Re: Usporedimo proizvođače - Funk, Protec, Vollmer

Post Postao/la milos »

Nisam navraćao na ovaj Forum proteklih 6-7 dana i iskreno, već me pomalo zamara temama, negativnostima, pljuvanjem, itd. No, pristojno bi bilo da odgovorim na pitanja upućena direktno meni, pa 'ajde da budem pristojan. Cromane007, evo odgovora u vezi Vollmera: Firma Vollmer NIJE uradila kuglanu u Rijeci. Ko god da je uradio (je li Belcijan?), vjerujem da je koristio Vollmer strojeve, semafore, itd. i da je (bio) ovlašteni predstavnik te firme. Da je Vollmer izišao iz posla vezanog za kuglanje piše lijepo na njihovoj službenoj web stranici. Evo linka: http://vollmersport.com/d/news/news.htm. To je definitivno šteta za kuglanje, jer je Volmer imao odlične kuglane, a i meni su drage, jer su moji klubovi Njemačkoj igrali na njima. Njihove poslove vezane za kuglanje je preuzela firma Ahlborn iz Leipziga i ima pravo koristiti ime Vollmer još 5 godina. Ako tebe ili nekoga drugoga zanima više detalja, rado ću odgovoriti. Pozdrav
Odgovorite