meni zvuči da je tigrica Biba

tigrica066 je napisao/la:bauer je napisao/la:
... ma potpuno si u pravu ...nego,.... jesi za jednu kavu ili sok recimo......
ak buš došal po mene ili k meniovisi od kud si
![]()
ŠALABAJZER je napisao/la:ne da si propustio neko ime nego si PRISVOJIO gALJANIĆA.. koji igra za makedoniju... time sve kaj si možda i dobro napisao pada u vodu.. jer očito je da nema pojima o kuglanju.. malo me čak i podsječaš na bracsvilu.. i kaj znači rezultat od 600 na kuglani di se dela 660 - 680 - 700...
ŠALABAJZER je napisao/la:ne da si propustio neko ime nego si PRISVOJIO gALJANIĆA.. koji igra za makedoniju... time sve kaj si možda i dobro napisao pada u vodu.. jer očito je da nema pojima o kuglanju.. malo me čak i podsječaš na bracsvilu.. i kaj znači rezultat od 600 na kuglani di se dela 660 - 680 - 700...
andrej kovač je napisao/la:ŠALABAJZER je napisao/la:ne da si propustio neko ime nego si PRISVOJIO gALJANIĆA.. koji igra za makedoniju... time sve kaj si možda i dobro napisao pada u vodu.. jer očito je da nema pojima o kuglanju.. malo me čak i podsječaš na bracsvilu.. i kaj znači rezultat od 600 na kuglani di se dela 660 - 680 - 700...
Ti si očito nepismen,aj molim probaj bar nekoliko puta pročitati kaj je čovjek napisao,pa onda pokušaj shvatiti kaj je htio reći,pa onda komentiraj ak imaš kaj i daj se molim te okani ovako glupih komentara.
OS187DC je napisao/la:Svjetsko prvenstvo u Sarajevu je odavno završeno treba te rezultate spremiti u raptornicu povijesti. Treba raditi da za dvije godine namlatimo sve te neprikosnovene jer ruku na srce to su sve bili prosječni igrači u juniorskim kategorijama ( osim Zavarka ) , a ovo ostalo su igrači koji su uvijek računali kako zaobiči Hrvatsku jer im je to jedina šansa bila da klepe medalju. Razlika između njih i nas je ta što su oni radili kontinuirano, a mi na mahove i svake godine nam se udaljavaju. “Stručnjaci” treba napraviti plan kako dalje i po njemu raditi. Kostur reprezentacije treba dobiti glavu i rep i brusiti igrače da vidimo tko što može odigrati. Svjetsko prvenstvo se igra sa deset igrača i igrače na to treba pripremati.
Prvi turnus treba nositi : Bulka, popuna do njega treba biti Mance, Čubelić, Marinović. Bogdanović ako bude mogao dvije godine će biti stariji.
Drugi turnus treba nositi: Mušanić, popuna uz njega treba biti A.Kovač, Šarkezi, Zrile, Kramer, Funda, M. Uzelac, Kasumović ako bude mogao, svaki igrač koji u ligi se ugura u prvih pet na listi.
Treći turnus treba nositi: bilo koji igrač koji je u stanju biti siguran da neće naći manje od 600 odnosno da je u stanju igrati na emocije i naći dodatnu inspiraciju. Trenutno je to u Hrvatskoj: Barišić, Baljak, M. Kovač, N.Uzelac. Dario Radoš ima veliki potencijal za priključenje ovoj četvorici.
Treba napraviti stručni stožer reprezentacije gdje će nositelj biti jedan čovjek koji za sve odgovara i koji zan o kuglanju puno. Treba uložiti truda i nagovoriti Miroslava Liovića da se primi toga mjesta i te odgovornosti ( moj prijedlog). Uključiti vrhunske igrače da prenose znanje na mlađe kolege. Za zadnji turnus i način kako se igra najviše znanja u Hrvatskoj ima N.Dragaš, Boljat, Vučak. Barem sam ja od ta tri čovjeka najviše naučio kako igrati zadnji turnus, naravno bilo je tu još igrača od kojih sam učio ali oni nisu Hrvati. Da me netko ne shvati krivo ja sam učio od njih uočavajuči neke sitne datalje prilikom njihove igre, par trikova mi je otkrio Dragaš dok je bio izbornik tada ga nisam shvatio ali sada kužim sve što mi je govorio.
Prvi i drugi turnus ne znam previše o tome segmentu igre jer se uopće nisam zanimo oko toga ali trebalo bi i tu nači neke “trikove”, ( možda je to Galjanić, jer ne igra nešto spektakularno ali zano je uvijek otvoriti Svjetsko prvenstvo, a da ne zaj…) vjerujem da to netko zna mimo mene nešto više o tome segmentu igre. Ja sam samo igrač i tebam brinuti o svojoj fizičkoj snagi i igranju, već bi M.Liović smislio kako najbolje izvuči od igrača koje pozove. Da se razumijemo ako se primimo odmah posla za dvije godine prepišamo i Srbe i Mađare jer su ovi uvijek bili druga liga za nas. Smijem tako prepotentno govoriti jer sadašnji njihovi nositelji reprezentacije su moja generacija i dobro znam kako smo se sa njima sprdali. Istina sada se oni sa mnom sprdaju jer deset godina se radi na mahove a ne u kontinuitetu.
Vjerojatno sam u nabrajanju ovih imena propustio poneko ali nije bilo nikakve zle namijere, sve se stigne ispraviti u dvije godine možda i ja otpadnem.
Sportski pozdrav svim zanesenjacima
Natrag na Hrvatska reprezentacija
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.