Repka za Dettenheim

Aktualne teme
goran bratkovic
Tek protipkao
Postovi: 97
Pridružen/a: 18 vel 2009, 13:48

Re: Repka za Dettenheim

Post Postao/la goran bratkovic »

meni bi bilo drago da uspiješ i podržavam te u tome. Jedino bi trebao prestati ovdje pisati. Ne ide ti ni pravopis ni razmišljanje! Ne može sve kaj ti ne ide niz dlaku biti glupo, a i odabrao si krivi medij za obranu svog poziva. To nam pokaži na kuglani. Osim toga, težeći da budeš reprezentativac, trebao bi imati i malo više norme ponašanja. Ovdje vrijeđati ovdje ljude koji, isto tako, istresaju svoje frustracije skrivajući se iza pseudonima ti je uzalodno i beskorisno, a stvara sliku o tebi...znaš već kakvu.
SLAVONAC

Re: Repka za Dettenheim

Post Postao/la SLAVONAC »

Šaki slažem se sa Goranom, ne pričaj i ne svađaj se, radi kao životinja i razuveri ljude da nisu u pravu. Bicikl se ne zaboravlja voziti . A ako i ne uspiješ šuti i pokri se sa ušima, nečeš biti ni prvi ni zadnji koji nije uspio.
domi
Tek protipkao
Postovi: 56
Pridružen/a: 10 vel 2009, 10:47

Re: Repka za Dettenheim

Post Postao/la domi »

Ma jel to neka urota protiv mojih Đurđenovčana???????

Šarac i Fridl su odlični dečki i kuglači, mislim da je bespredmetno da oni moraju objašnjavati zašto su u reprezentaciji. Pa nisu se sami pozvali, i baš me zanima ko bi odbio takav poziv. Zato dečki, glavu gore i naporno trenirati, a ove kritike bi mislim ipak trebalo slati na drugu adresu
pdragicevic
Tek protipkao
Postovi: 71
Pridružen/a: 26 vel 2009, 15:25

Re: Repka za Dettenheim

Post Postao/la pdragicevic »

Mislim da je bezpotrebno da se napada Šarca i Fridla,pa kao da su oni sami sebe pozvali u reprezentaciju,nisu oni krivi šta ih je Petrović stavio na spisak.Oni su dobili priliku da igraju za reprezentaciju i treba im dati podršku kao i svima drugima koji su pozvani,Šarac i Fridl držeite se i nečitajte gluposti koje neki pišu po skrivenim imenom.Ja punu podršku dajem Šarcu i Fridlu jer znam kako im je,jer sam i sam bio na meti kritika 2005 god.pred svjetsko u Rumunjskoj kad su neki govorili da kako ja mogu bit pozvan a oni ne,a upravo ti koji su se žalili na mene su imali manji prosjek od mene.Što se tiće Šarca i Fridla oni i nisu u nekoj formi al njih je petrović zvao i normalno da će se odazvat,nisu glupi da će odustat radi nekih kritika.Ako netko nije zadovoljan što su oni pozvani netreba se njih napadat,opet kažem nisu oni sami sebe pozvali.Hrvatska ima izbornika koji je objavio popis i onda sve te kritike uputite njemu a ne napadat Šarca i Fridla.Po meni je Petrović ta osoba kojoj trebate postavit sva ta pitanja koja su upučena prema Šarcu i Fridlu.Svi vi koji se bojite logirat vaše ime,ili se sramite vašeg imena lipo pitajte Petrovića zašto ih je zvao,a ne da napadate i ubijate u pojam Šarca i Fridla. ŠARAC I FRIDL DRŽITE SE!
Tara
Zna gdje su sva slova
Postovi: 209
Pridružen/a: 06 vel 2009, 18:46

Re: Repka za Dettenheim

Post Postao/la Tara »

A da otvorimo novu grupu "Podrška Šarcu i Fridlu"....
Šala.... :D :D :D
al smatram da dečki nisu krivi što su se našli na popisu.... i ne treba zbog toga prozivati ni Šarca ni Fridla.... Slažem se sa Paškom.... ta pitanja i kritike, uputite drugima!!!
A vas dvojica, Igore i Mario, držite se!
zorislaw
Zna gdje su sva slova
Postovi: 296
Pridružen/a: 19 vel 2009, 09:48

Re: Repka za Dettenheim

Post Postao/la zorislaw »

dosta je mladih,idemo "stare" opet ubaciti u igru.Mladi imaju vremena. pristajem na kompromis -5(pet) nastupa u jednom vikendu,stari protiv mladih. Forumaši neka sastave ekipe
pdragicevic
Tek protipkao
Postovi: 71
Pridružen/a: 26 vel 2009, 15:25

Re: Repka za Dettenheim

Post Postao/la pdragicevic »

Evo dok se još niko nije prijavia,da ja iskoristim da se prvi prijavim.PRIJAVLJUJEM SE ZA STARU EKIPU..Zorislawe računaj na mene u staroj ekipi!
zorislaw
Zna gdje su sva slova
Postovi: 296
Pridružen/a: 19 vel 2009, 09:48

Re: Repka za Dettenheim

Post Postao/la zorislaw »

dosta veliki problem će biti odrediti u koju skupinu tko spada npr. Danijel Funda je proglašen starim igračem a meni izgleda poprilično svježe
zeko
Zna gdje su sva slova
Postovi: 219
Pridružen/a: 06 ožu 2009, 14:48

Re: Repka za Dettenheim

Post Postao/la zeko »

pa on i je star... :lol: kolko god ima?
kuglačica
Nevini
Postovi: 9
Pridružen/a: 06 ožu 2009, 15:39

Re: Repka za Dettenheim

Post Postao/la kuglačica »

vi niste normalni, nije on star.. ja sam ga gledala više puta i igra odlično. Nikada zrelije nije igrao, i ja sam čula od petrovića da priča da je on star da nikako ne igra... gluposti
tako i sa curama, govorio je i za nataliju da je stara.. taj čovjek jednostavno nije normalan
on je govorio da nema živaca gledati cure, da one nikako ne kuglaju da je teško raditi sa njima... nije mi jasno zašto je on uopće izbornik cura ako nema volje raditi sa njima.. kao da ga netko tjera..
žao mi je da se malo govori o curama i ženskoj reprezentaciji
Odgovorite