Ženska kuglačka reprezntacija

Rezultati i ostale vijesti
Post Reply
kuglačica
Nevini
Posts: 9
Joined: 06 Mar 2009, 15:39

Ženska kuglačka reprezntacija

Post by kuglačica »

Što mislite koji je uzrok pada kvalitete ženskog kuglanja? Mislite da li je u redu da Biba nakon svega što je rekla o Petroviću, i on o njoj igra za reprezentaciju i to nakon što je već skoro pa dogovorila sve sa makedoncima?
User avatar
newform1
Forumsko piskaralo
Posts: 1978
Joined: 05 Feb 2009, 23:09
Location: Zagreb

Re: Ženska kuglačka reprezntacija

Post by newform1 »

Kako ne bi znali: "kvalitetan" rad "kvalitetnih" trenera. Drugo, nedostatak sredstava i baze - koliko se god ne slagao s Kujunđičem, moram mu odati priznanje za kontinuirani rad sa djevojkama. Još dvije, tri sredine i to je to:baza od 40 igračica (bez uvrede ostalima). Dokaz je Zaboky. Rad od nekoliko mjeseci (očito kvalitetan) i tri cure su na 610 ili 620. Znači može se i zna se, samo "nedodirljivi" moraju prepoznati tko zna i osigurati sredstva za kontinuirani rad.
Što se Bibe tiče, ona je još uvijek druga igračica u državi, i to daleko, ma tko što mislio o tome, i najtrofejnija je igračica u našoj povijesti - ipak je nisu mogli preskočiti. Očito i sama jako dobro zna koliko još može, i zašto ne bi igrala bilo gdje za sebe, za još jednu medalju. Ipak, drago mi je da su i slijepci nešto vidjeli...
raikkonen23
Tek protipkao
Posts: 16
Joined: 15 Feb 2009, 21:54

Re: Ženska kuglačka reprezntacija

Post by raikkonen23 »

sto se tice bibe u repki,mislim da nije na dobrom putu,jer ocekuje se trenutak kad ce biba eksplodirati
Post Reply