eurokupovi 2011
-
- Raspisani lik
Re: eurokupovi 2011
čestitike svima na odličnoj predstavi, kvalitetnoj igri i osvojenim medaljama!!!
šteta za zelene, vidi se da nismo toliko lošiji na neutralnoj kuglani od konikoma ali Bulka nas je demontirao!!!
šteta za zelene, vidi se da nismo toliko lošiji na neutralnoj kuglani od konikoma ali Bulka nas je demontirao!!!
Čestitke svima pogotovo Luki, napokon se vratio u onu staru formuKegelmaniac je napisao/la:čestitike svima na odličnoj predstavi, kvalitetnoj igri i osvojenim medaljama!!!
Ne znam sistem odabira klubova za ligu prvaka, ali nije li Grmoščica trebala biti umjesto Talijana?
-
- Nevini
Krunoslav je napisao/la:Ne znam sistem odabira klubova za ligu prvaka, ali nije li Grmoščica trebala biti umjesto Talijana?
Herren
1 TV Zeleziane Podbrezova Sport SVK- EP 5 Sporting Club Selongey FRA
2 WP 1 SKV Rot-Weiß Zerbst 1999 GER -EP 4 C.S.C.F.R. Olimpia A.C.B. Iasi *** 1) ROU
3 WP 2 KK Zadar CRO -NBC 3 SKC Victoria 1947 Bamberg *** GER
4 WP 3 BSV Voith St Pölten AUT- EP 3 C.S. CFR Cluj ROU
5 WP 4 KK Beograd SRB- EP 2 KK Zapresic CRO
6 EP 1 Szegedi TE HUN- WP 7 KK Konstrukor Maribor SLO
7 NBC 1 KK Konikom Osijek CRO- WP 6 Zalaegerszegi TK HUN
8 WP 5 KK Makpetrol Skopje MKD- NBC 2 KK Neumarkt 1) ITA
Pri prijavi za euro kupove klubovi se moraju odrediti žele li igrati CL. Grmoščica i Zagreb se nisu prijavili /ne žele igrati) stoga ih nema među 16 iako su to svojim plasmanom zaslužili.Krunoslav je napisao/la:Ne znam sistem odabira klubova za ligu prvaka, ali nije li Grmoščica trebala biti umjesto Talijana?
Inače 16 klubova u CL se određuje: prošlogodišnji pobjednik + prvih 7 iz WP + prvih 5 iz Ep + prva 3 iz NBC. Ukoliko netko iz NBC ili EP nije prijavio LP popunjava se redom iz WP s time da nemogu u prvom kolu igrati klubovi iz iste države.
Hvala arcyarcy je napisao/la:Pri prijavi za euro kupove klubovi se moraju odrediti žele li igrati CL. Grmoščica i Zagreb se nisu prijavili /ne žele igrati) stoga ih nema među 16 iako su to svojim plasmanom zaslužili.Krunoslav je napisao/la:Ne znam sistem odabira klubova za ligu prvaka, ali nije li Grmoščica trebala biti umjesto Talijana?
Inače 16 klubova u CL se određuje: prošlogodišnji pobjednik + prvih 7 iz WP + prvih 5 iz Ep + prva 3 iz NBC. Ukoliko netko iz NBC ili EP nije prijavio LP popunjava se redom iz WP s time da nemogu u prvom kolu igrati klubovi iz iste države.
Molim i drugi put. A za nagradu što ste bili uz nas evo nešto video materijala sa FinalaKrunoslav je napisao/la:Hvala arcyarcy je napisao/la:Pri prijavi za euro kupove klubovi se moraju odrediti žele li igrati CL. Grmoščica i Zagreb se nisu prijavili /ne žele igrati) stoga ih nema među 16 iako su to svojim plasmanom zaslužili.Krunoslav je napisao/la:Ne znam sistem odabira klubova za ligu prvaka, ali nije li Grmoščica trebala biti umjesto Talijana?
Hvala ti. Jeli to na plastici?
Je ali su staze i daske (osim 1 i 6) super tako da se može igrati. Vrlo je realna kuglana.