Sa svake strane liga organizirati par ljudi koji će administratore snabdijevati materijalima i fakat se može u razumnom roku izvještavati građanstvo o našem plemenitom sportu, a i internet je jedan od načina da mu dignemo popularnost

Pa ovo je dobro da se javljaju ljudi koji se razumiju u informatiku i imaju volju da to rade, pa ako saša ima vremena i volje neka bude kordinator i to je to.lukodp je napisao/la:Ja takoder mogu pomoc...
Ali, nekako mi se cini da ce sve nakraju ostat na razglabanju ako ocekujemo da ce netko iz saveza povuc ili barem pokusat organizirat. Nazalost oni su aktivni jedino kad treba prikupit lovu, za nest pokrenut treba radit.
Saša kaj se ceka? Ideje su tu, cak i prijedlozi za realizaciju. Samo nas treba organizirat i ne vidim razlog da se ne krene u realizaciju...
Miro je dozvolio da se njegova stranica stavlja na portal, ako ti to šta znači.lukodp je napisao/la:Ajde ovak,
Koliko od vas je zainteresirano da objavljuje vijesti i rezultate na kuglačkom portalu koji će uskoro biti gotov (offline), ako nema zainteresiranih za tako nešto, ne planiram stavljat online.
Ako pod time misli da možemo preuzimati vijesti, meni dovoljno...Krunoslav je napisao/la:Miro je dozvolio da se njegova stranica stavlja na portal, ako ti to šta znači.lukodp je napisao/la:Ajde ovak,
Koliko od vas je zainteresirano da objavljuje vijesti i rezultate na kuglačkom portalu koji će uskoro biti gotov (offline), ako nema zainteresiranih za tako nešto, ne planiram stavljat online.
Da baš tolukodp je napisao/la:Ako pod time misli da možemo preuzimati vijesti, meni dovoljno...Krunoslav je napisao/la:Miro je dozvolio da se njegova stranica stavlja na portal, ako ti to šta znači.lukodp je napisao/la:Ajde ovak,
thnx, but...ZrntscheZ je napisao/la:ja ti mogu utorkom slati vijesti vezane za klubove MKSa