griješiš to sam ja,čvrsti,surovi,beskompromisni, čak je i Kajta to pogodioZrntscheZ je napisao/la:čini mi se da opet ovdje ljudi malo brkaju osobe(i nickove) te da se ovi komentari pretežito odnose na DLMa...
correct me if i'm wrong...
Prelazni rok
Re: Prelazni rok
- ZrntscheZ
- Forumsko piskaralo
- Lokacija: Kneževina Međimurje, 46 24' 10.32''N 16 25' 17.81''E
onda se pardoniram...zorislaw je napisao/la:griješiš to sam ja,čvrsti,surovi,beskompromisni, čak je i Kajta to pogodioZrntscheZ je napisao/la:čini mi se da opet ovdje ljudi malo brkaju osobe(i nickove) te da se ovi komentari pretežito odnose na DLMa...
correct me if i'm wrong...
nije bitno koliko padne od pogođene kugle...cifra se stvara s većim brojem srušenih drva iz promašaja 

zorislave,
nedostaje ti samo riječ brzina,
mislim da si najbrži kada se krećeš unazad a za naprijed moraš kod petrovića (prijatelje tvoga )na fizčku pripremu i program.
mislim da nam ga možeš pokloniti kada uspiješ,već sam star pa požuri ne mogu više dugo biti u kuglanju.
nedostaje ti samo riječ brzina,
mislim da si najbrži kada se krećeš unazad a za naprijed moraš kod petrovića (prijatelje tvoga )na fizčku pripremu i program.
mislim da nam ga možeš pokloniti kada uspiješ,već sam star pa požuri ne mogu više dugo biti u kuglanju.
brz jesam ali samo u dvije situacije,kada je jaganjac na stolu brzo jedem,kada mi žena prijeti sexom brzo pobjegnem
-
- Tek protipkao
ti komentari nisu meni namjenjeni nego mom rodjaku leki ok
Mom rodjaku Leki...raikkonen23 je napisao/la:ti komentari nisu meni namjenjeni nego mom rodjaku leki ok

Evo neki prijelazi kaj čujem dok kuglam drugu zagrebačku ligu..U Zaprešić-Galjanić,Fučkar..U Medveščaka - Manev..Grmoščica-Uzelac N..Zageb Zaboky- braća Kovač..Radnik - Filipančić,Zrile.S..Novska - Kasumović..Adrianeon - Kučan..Konikom - Bogdanović,Barišić..Zadar - Čota,Dragičević,Zrile.M..Poštar - Milanović..Bjelovar - Zovko.
- ZrntscheZ
- Forumsko piskaralo
- Lokacija: Kneževina Međimurje, 46 24' 10.32''N 16 25' 17.81''E
ovo se kod pola igrača kosi sa "100% provjerenim informacijama" koje je iznio Alan34 pred par tjedana...mumi je napisao/la:Evo neki prijelazi kaj čujem dok kuglam drugu zagrebačku ligu..U Zaprešić-Galjanić,Fučkar..U Medveščaka - Manev..Grmoščica-Uzelac N..Zageb Zaboky- braća Kovač..Radnik - Filipančić,Zrile.S..Novska - Kasumović..Adrianeon - Kučan..Konikom - Bogdanović,Barišić..Zadar - Čota,Dragičević,Zrile.M..Poštar - Milanović..Bjelovar - Zovko.
daj se usuglasite i dogovorite objavu transfer liste...da se znamo onda i mi drugi ravnati prema tome

nije bitno koliko padne od pogođene kugle...cifra se stvara s većim brojem srušenih drva iz promašaja 

He, he...ako nekog zanima (a vjerojatno ne)
, ja sigurno ostajem u Samoboru - ak me budu još htjeli nakon ove sezone...

Ja mislim da su svi ovi transferi izuzetno mogući čim se usvoji novi pravilnik o dvostrukoj (i trostrukoj registraciji)!